.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شالام 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ به به حمید خان خب بله روح ها هم ازدواج میکنن مگه روح ها دل ندارند تازه کجاشو دیدی روح ها تو یه نگاه هم عاشق میشن ن ن ازدواجشون هم مثل ما ایرانی هاست ت پدرو مادرشون میره خونه روح خانوم روح خانوم براشون چاییی میاره بعد میشیننن دعوا سر مهریه هه عروس میگه الاو بلا مهریه سکه اونم به تعداد سن های من یه چی در حد 56489898989789789789789797887 تا سکه ه تازه اش هم صیغه هم موجوده چه جالبناک! بعد بچه دارم میشن!؟؟؟ میسی داداشم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها دقیقا الان بحث چیه؟آشنای ما که نیومد پس ما بریم دیگههههههههههههه یعنی قاسم نباشه ....مام.. هیچی فقط یادت باشه مهریه تو 99999999999999999913455459999 سکه تعیین کن! من قرار شد بام سوال ج بدم نه تحلیل کنم دیگه میزان درک از ج ها به iq کاربر ها بستگی داره آها!! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نه خب شما که تحویل نمیگیرید منم فقط آشنامونو میشناسم که امشبم نیومده درباره مهریه هم که من قراره ازدواج نکنم بده واسم خودم دارم راحت زندگی میکنم؟ والا 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها دقیقا الان بحث چیه؟آشنای ما که نیومد پس ما بریم دیگههههههههههههه مباحث مختلفه ... اصلی ترین بحث، بحث چگونگی ازدواج ارواحه ... قرار با استاد *روح انجمن* تحلیل و تجزیه کنیم! که اگر میصرفه الان دیگه ازدواج نکنیم ... بزاریم رفتیم اونور (دور جون شما ... من خودمو میگم) اونجا ازدواج کنیم! که طبق گفته های روح انگار اونجا هم سطح توقعات بالاست! حالا ببینیم چی میشه! 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هیشکی تحویل نمیگیره من لفتم:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ چه جالبناک!بعد بچه دارم میشن!؟؟؟ بچه که بله اما همه نوع موجوده یه عده تخم گزار هستن یه عده با گرده افشانی باردار مشین ا یع عده هم حامله میشن ن شانس طرفه چطور بشه ه یه وقت دیدی طرف بچه اولش رو تخم گذاشت بچه دومش حامله 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هیشکی تحویل نمیگیرهمن لفتم:icon_razz: سلام خانوم م دیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلام خانوم مدیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررر امید این حرفا چیه میزنی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ آقا حمید فکر کنم شرایط اونور مناسب تر باشه خب همتون برید دیگه خوش بگذره البته دور از جونتون اما صلاح مملکت خویش خسروان دانند... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سودی جان منم سلام عرض میکنم ... خوش اومدی! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ مباحث مختلفه ... اصلی ترین بحث، بحث چگونگی ازدواج ارواحه ... قرار با استاد *روح انجمن* تحلیل و تجزیه کنیم! که اگر میصرفه الان دیگه ازدواج نکنیم ... بزاریم رفتیم اونور (دور جون شما ... من خودمو میگم) اونجا ازدواج کنیم! که طبق گفته های روح انگار اونجا هم سطح توقعات بالاست! حالا ببینیم چی میشه! یعنی این ایرانی ها دنیا رو بهم ریخت بس نبود اومدن اون دنیا بهم بریزن روح ها هم حسودیشون میشه طرف مرده رفتن خواستگاریش میگه مگه من از دختر عموم چی کم برای اون 1356 تاس تازه اش هم من روح ام اون که نیست 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ امید این حرفا چیه میزنی چه حرفی 1 لینک به دیدگاه
laaya joon 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ شماها چقدر باحالین.کلی میخندم از کل انداختنتون راستی یه لیوان جوشونده رازک بخورید کمک میکنه اعصابتون آروم شه شبم موقع خواب یه مشت گل ماده رازک بذارین تو بالشتتون کمک میکنه راحت بخوابین درضمن بنده یه جورایی دکتر علفی هستم اگه کمکی خواستین میتونم از همینجا ویزیتتون کنم . والا شبه همگی خوش 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ شماها چقدر باحالین.کلی میخندم از کل انداختنتون راستی یه لیوان جوشونده رازک بخورید کمک میکنه اعصابتون آروم شه شبم موقع خواب یه مشت گل ماده رازک بذارین تو بالشتتون کمک میکنه راحت بخوابین درضمن بنده یه جورایی دکتر علفی هستم اگه کمکی خواستین میتونم از همینجا ویزیتتون کنم . والا شبه همگی خوش صورتم چ جوری صافتر بشه؟ برق بزنه از دور.... لطفا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نه خب شما که تحویل نمیگیریدمنم فقط آشنامونو میشناسم که امشبم نیومده درباره مهریه هم که من قراره ازدواج نکنم بده واسم خودم دارم راحت زندگی میکنم؟ والا آخی تو که حرفی نزدی اینم حرف خوبیههههه 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ صورتم چ جوری صافتر بشه؟برق بزنه از دور.... لطفا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آبجی میتونه آیینه کاری کنی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ شماها چقدر باحالین.کلی میخندم از کل انداختنتون راستی یه لیوان جوشونده رازک بخورید کمک میکنه اعصابتون آروم شه شبم موقع خواب یه مشت گل ماده رازک بذارین تو بالشتتون کمک میکنه راحت بخوابین درضمن بنده یه جورایی دکتر علفی هستم اگه کمکی خواستین میتونم از همینجا ویزیتتون کنم . والا شبه همگی خوش برا تقویت قوای .................................... چی بخوریم لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ هیشکی تحویل نمیگیرهمن لفتم:icon_razz: نلووووووو بیا خودم تحویلت میگیرم ... الان یکم سرم شلوغه ... بشین یه چایی قلیون نوش جون کن تا بیام! بچه که بله اما همه نوع موجوده یه عده تخم گزار هستن یه عده با گرده افشانی باردار مشین ا یع عده هم حامله میشن ن شانس طرفه چطور بشه ه یه وقت دیدی طرف بچه اولش رو تخم گذاشت بچه دومش حامله دمشون گرم ... تمام قوانین علوم طبیعی اونجا زیر و رو میشه !! آقا حمید فکر کنم شرایط اونور مناسب تر باشهخب همتون برید دیگه خوش بگذره البته دور از جونتون اما صلاح مملکت خویش خسروان دانند... میریم ... صلاح باشه میریم ... انشالله قسمتم بشه! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده