sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ سلام الهه جان . خوبی؟ هیچی همینطوری ...منم باغبانی ارومیه بودم قبلنا ... 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ سلام الهه جان . خوبی؟ هیچی همینطوری ...منم باغبانی ارومیه بودم قبلنا ... سلام مرسی ممنون.. واقعا؟ خودتم اهل همینجایی یا فقط اینجا دانشجو بودی؟ اسمت چیههههههههههه؟ 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ نه فقط دانشجو بودم ...16 ساعت با خونمون فاصله داشت ...یادش بخیر ...خیلی ازش خاطره دارم . دانشگاه نازلو هستی؟یا ازاد؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ نه فقط دانشجو بودم ...16 ساعت با خونمون فاصله داشت ...یادش بخیر ...خیلی ازش خاطره دارم . دانشگاه نازلو هستی؟یا ازاد؟ آره نازلوام!! تو هم همونجا بودی آره؟ 16 ساعت!!؟؟ پس باید طرفای شمال یا لرستان و شیراز و یزد و ...باشی آره؟(اگه فضولی نباشه خواستی بگو) 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ کلاً 4،5تا کاربر فعال هست تو تالار، مثل اینکه قراره حالا با هم فامیلم در بیان دیدم محفل اینجا روشنه گفتم بیام یه سلامی بدم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ کلاً 4،5تا کاربر فعال هست تو تالار، مثل اینکه قراره حالا با هم فامیلم در بیان دیدم محفل اینجا روشنه گفتم بیام یه سلامی بدم :w16: سلام آق مدیر خوبه حداقل بقیه جاها خاموشن که شماااا یاد ماها افتادی چیه حسودیت میشه !! خب باشه میخوای شماروهم یجورایی نسبت بدیم! 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ خوش اومدی اقا شهرساز.تقریبا همه بچه های کشاورزی اینجا رو میشناسم ..امشب هم که با الهه خانوم آشنا شدم ...:4chsmu1: اره منم نازلو بودم .. ..خوابگاهمون هم تو دانشگاه بود ...تقریبا 4 سال اونجا زندگی کردم... ترم چندی؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ خوش اومدی اقا شهرساز.تقریبا همه بچه های کشاورزی اینجا رو میشناسم ..امشب هم که با الهه خانوم آشنا شدم ...:4chsmu1: اره منم نازلو بودم .. ..خوابگاهمون هم تو دانشگاه بود ...تقریبا 4 سال اونجا زندگی کردم... ترم چندی؟ پس بنت الهدی بودی!! ترم 3 من خیلی وقت اینجا بودمااااا ولی هیچ وقت انگاری قسمت نبود تو رو بینم!1:icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ خب من تازه اومدم این فروم .... 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خب من تازه اومدم این فروم .... آلههههههه خب :icon_gol:اکشال نداره لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ قراره کمی تالارمون رو سرپا کنیم...حمید ها دارن تلاش میکنن...مسابقاتی گذاشتیم تا بچه ها شرکت کنن...تو هم بیای خوشحال میشیم...:wubpink: این عکس چیه؟ مسابقات تصویری - بیماریهای گیاهی مسابقه اصطلاحات گیاهپزشکی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ چقدرم هوای همدیگه رو هم دارن حالا خوبه فعلاً دو نفرتون هستین 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ الهه جون از اشناییت خوشحال شدم . با اجازت من دیگه میرم . شبت بخیر :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ چقدرم هوای همدیگه رو هم دارن حالا خوبه فعلاً دو نفرتون هستین اقا شهر ساز دیگه خودم خندم میگیره بزور میرم از تالارای دیگه نفر میارم جواب مسابقه رو هم میزارم کف دستشون تا یکی جواب بگه ...اما همه از عکس گذاشتن در میرن... شما سوال بعدی مسابقمون رو میزاری؟:4chsmu1:سخت نیست ها فقط عکس یه گیاه بزار.... از اینجا حوصلم سر میره ...میرم مسابقات فرومهای همسایه رو جواب میدم میام ....فکر کنم به خونم تشنه باشن...:4chsmu1: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ قراره کمی تالارمون رو سرپا کنیم...حمید ها دارن تلاش میکنن...مسابقاتی گذاشتیم تا بچه ها شرکت کنن...تو هم بیای خوشحال میشیم...:wubpink: این عکس چیه؟ مسابقات تصویری - بیماریهای گیاهی مسابقه اصطلاحات گیاهپزشکی منم هستم! یکیس که داش حمید خودمه(حمید تکرو) با اون یکیم آشنا میشیم! چقدرم هوای همدیگه رو هم دارن حالا خوبه فعلاً دو نفرتون هستین ما اینیم دیگه الهه جون از اشناییت خوشحال شدم . با اجازت من دیگه میرم . شبت بخیر :flowerysmile: شبت بخیر گلم ...منم دیگه کم کم برم شب همگی خوش:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ سلام عزیزان ... شرمنده من چند روزی نبودم! خیلی خوبه! راستی به خودمم تبریک میگم بابت عنوان جدیدم! 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ عنوان ها که دادنی و گرفتنی هستن ....تبریک میگم بخاطر فعالیت های این مدتت:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ مرسی عزیز ... بله درست میفرمایین دادنی و گرفتنیه! حالا مهریه رو کی داده کی گرفته!؟ 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ مهریه رو اونی میگیره که تعیینش میکنه ،اون کسی هم که زیر برگه رو امضا میکنه تعهد میده هم مهریه رو پرداخت میکنه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ حتما دیگه! من با اجازت مرخص میشم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده