sushianess 714 ارسال شده در 9 دی، 2010 سلام الهه جان . خوبی؟ هیچی همینطوری ...منم باغبانی ارومیه بودم قبلنا ... 1
soil eng 17164 ارسال شده در 9 دی، 2010 سلام الهه جان . خوبی؟ هیچی همینطوری ...منم باغبانی ارومیه بودم قبلنا ... سلام مرسی ممنون.. واقعا؟ خودتم اهل همینجایی یا فقط اینجا دانشجو بودی؟ اسمت چیههههههههههه؟ 1
sushianess 714 ارسال شده در 9 دی، 2010 نه فقط دانشجو بودم ...16 ساعت با خونمون فاصله داشت ...یادش بخیر ...خیلی ازش خاطره دارم . دانشگاه نازلو هستی؟یا ازاد؟ 1
soil eng 17164 ارسال شده در 9 دی، 2010 نه فقط دانشجو بودم ...16 ساعت با خونمون فاصله داشت ...یادش بخیر ...خیلی ازش خاطره دارم . دانشگاه نازلو هستی؟یا ازاد؟ آره نازلوام!! تو هم همونجا بودی آره؟ 16 ساعت!!؟؟ پس باید طرفای شمال یا لرستان و شیراز و یزد و ...باشی آره؟(اگه فضولی نباشه خواستی بگو) 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 دی، 2010 کلاً 4،5تا کاربر فعال هست تو تالار، مثل اینکه قراره حالا با هم فامیلم در بیان دیدم محفل اینجا روشنه گفتم بیام یه سلامی بدم 2
soil eng 17164 ارسال شده در 9 دی، 2010 کلاً 4،5تا کاربر فعال هست تو تالار، مثل اینکه قراره حالا با هم فامیلم در بیان دیدم محفل اینجا روشنه گفتم بیام یه سلامی بدم :w16: سلام آق مدیر خوبه حداقل بقیه جاها خاموشن که شماااا یاد ماها افتادی چیه حسودیت میشه !! خب باشه میخوای شماروهم یجورایی نسبت بدیم! 1
sushianess 714 ارسال شده در 9 دی، 2010 خوش اومدی اقا شهرساز.تقریبا همه بچه های کشاورزی اینجا رو میشناسم ..امشب هم که با الهه خانوم آشنا شدم ...:4chsmu1: اره منم نازلو بودم .. ..خوابگاهمون هم تو دانشگاه بود ...تقریبا 4 سال اونجا زندگی کردم... ترم چندی؟
soil eng 17164 ارسال شده در 9 دی، 2010 خوش اومدی اقا شهرساز.تقریبا همه بچه های کشاورزی اینجا رو میشناسم ..امشب هم که با الهه خانوم آشنا شدم ...:4chsmu1: اره منم نازلو بودم .. ..خوابگاهمون هم تو دانشگاه بود ...تقریبا 4 سال اونجا زندگی کردم... ترم چندی؟ پس بنت الهدی بودی!! ترم 3 من خیلی وقت اینجا بودمااااا ولی هیچ وقت انگاری قسمت نبود تو رو بینم!1:icon_redface: 1
soil eng 17164 ارسال شده در 9 دی، 2010 خب من تازه اومدم این فروم .... آلههههههه خب :icon_gol:اکشال نداره
sushianess 714 ارسال شده در 9 دی، 2010 قراره کمی تالارمون رو سرپا کنیم...حمید ها دارن تلاش میکنن...مسابقاتی گذاشتیم تا بچه ها شرکت کنن...تو هم بیای خوشحال میشیم...:wubpink: این عکس چیه؟ مسابقات تصویری - بیماریهای گیاهی مسابقه اصطلاحات گیاهپزشکی
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 دی، 2010 چقدرم هوای همدیگه رو هم دارن حالا خوبه فعلاً دو نفرتون هستین 2
sushianess 714 ارسال شده در 9 دی، 2010 الهه جون از اشناییت خوشحال شدم . با اجازت من دیگه میرم . شبت بخیر :flowerysmile: 1
sushianess 714 ارسال شده در 9 دی، 2010 چقدرم هوای همدیگه رو هم دارن حالا خوبه فعلاً دو نفرتون هستین اقا شهر ساز دیگه خودم خندم میگیره بزور میرم از تالارای دیگه نفر میارم جواب مسابقه رو هم میزارم کف دستشون تا یکی جواب بگه ...اما همه از عکس گذاشتن در میرن... شما سوال بعدی مسابقمون رو میزاری؟:4chsmu1:سخت نیست ها فقط عکس یه گیاه بزار.... از اینجا حوصلم سر میره ...میرم مسابقات فرومهای همسایه رو جواب میدم میام ....فکر کنم به خونم تشنه باشن...:4chsmu1:
soil eng 17164 ارسال شده در 9 دی، 2010 قراره کمی تالارمون رو سرپا کنیم...حمید ها دارن تلاش میکنن...مسابقاتی گذاشتیم تا بچه ها شرکت کنن...تو هم بیای خوشحال میشیم...:wubpink: این عکس چیه؟ مسابقات تصویری - بیماریهای گیاهی مسابقه اصطلاحات گیاهپزشکی منم هستم! یکیس که داش حمید خودمه(حمید تکرو) با اون یکیم آشنا میشیم! چقدرم هوای همدیگه رو هم دارن حالا خوبه فعلاً دو نفرتون هستین ما اینیم دیگه الهه جون از اشناییت خوشحال شدم . با اجازت من دیگه میرم . شبت بخیر :flowerysmile: شبت بخیر گلم ...منم دیگه کم کم برم شب همگی خوش:icon_gol: 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 10 دی، 2010 سلام عزیزان ... شرمنده من چند روزی نبودم! خیلی خوبه! راستی به خودمم تبریک میگم بابت عنوان جدیدم! 2
sushianess 714 ارسال شده در 10 دی، 2010 عنوان ها که دادنی و گرفتنی هستن ....تبریک میگم بخاطر فعالیت های این مدتت:flowerysmile: 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 10 دی، 2010 مرسی عزیز ... بله درست میفرمایین دادنی و گرفتنیه! حالا مهریه رو کی داده کی گرفته!؟ 1
sushianess 714 ارسال شده در 10 دی، 2010 مهریه رو اونی میگیره که تعیینش میکنه ،اون کسی هم که زیر برگه رو امضا میکنه تعهد میده هم مهریه رو پرداخت میکنه 1
ارسال های توصیه شده