ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ برای من هنوز همه چی قاطی پاتیه!سرعتمم خوب نیست! برای منم همیطوری بود ! قاطی و پاتی بودن که خودش درست شده فک کنم ! برای سرعت "من با اکسپلور میومدم ، الان با فایر میام عالی شده ! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ امروز خوب شده، ولی تا دیروز پریروز همه چی قاطی پاتی بود!! مال من که از همون اول خوووووووب بود! برای من هنوز همه چی قاطی پاتیه!سرعتمم خوب نیست! :th_scratchhead: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ :th_scratchhead: زیاد فکر نکن موهات سفید میشه! :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ مویی نمونده که بخواد سفید شه!! کچل کچل کلاچه روغن کله پاچه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ کچل کچل کلاچه روغن کله پاچه هر چقدم کچل باشم از تو کچل تر نیستم!!! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ روزگاااااااااااااااار! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ باز روزگار داره سر به سر حال بدم میزاره 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درود بر پدر علم کشاورزی لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ درود خداوند بر ارواحان حاضر در انجمن! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ آخی چرا؟ دست رو دللم نزار که روح خون نداره خون بشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ درود خداوند بر ارواحان حاضر در انجمن! درود امن هوتب 16 ام بر تو باد 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ جون من یکی بیاد ... :53tnkbetm2eof1u84pj:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ :ydm47612zsesgift969 جان دلم چی شده گلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ هیچی عسیس دلمممم امشب اومدم خدافظی:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ هیچی عسیس دلمممم امشب اومدم خدافظی:texc5lhcbtrocnmvtp8 مگه قراره جایی بری 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ واسه مدتی دارم میرم...نت نمیام! تو در چه حالی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده