Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوست من خیلی خوش اومدی! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ساعت فعالیت این کاربر: 23 هر شب الی 1 بامداد ... به مدت 2 ساعت میباشد! بقیش هم من مدیر ام 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ فعلا که هستم! صحبت نباشه! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اوه اوه امشب اضافه کار وایستادی این ممل اضافه کار نمیده هااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ساعت 2:35 دقیقه به وقت خونه بابااااااااااام برو بخواب 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ چشم میرم بخوابم تا تو مدیریتت رو کنی! مدیریتت تموم شد در رو هم پشت سرت ببند! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ باشه در رو میبندم اون کلید ها هم بزار همون جا سر تاقچه :w410: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اه اه اصلا لازم نکرده..بیاین جفتتونم برین بیرون کرکره رو بکشم پایین!:w00: مردم کارو زندگی دارناااا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ صلی علا محمد بوی الهه اومد 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ هیچکی سوال من رو جواب نداد.....من عمری گرما و سرما...به این گیاه نگاه میکردم...ولی هیچکی نمیدونه اسمش چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ آبجی دمت گرم اون فیوز برق رو هم بزن! راستی مهمون داریم فکر کنم اومدن دنبال جواب سوالشون! 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ گیاها بشدت متنوع اند و شناختشون خودش یه رشته تحصیلیه! بجان خودم عکستون رو فرستادم واسه یه بنده خدای بوشهری ... جواب داد عکست باز نمیشه ... قرار شد 2باره آپ کنم (خارج از نواندیشان) و بفرستم وقت نشده و تنبلی کردم شرمنده ... همین الان اقدام میشه. 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ گیاها بشدت متنوع اند و شناختشون خودش یه رشته تحصیلیه! بجان خودم عکستون رو فرستادم واسه یه بنده خدای بوشهری ... جواب داد عکست باز نمیشه ... قرار شد 2باره آپ کنم (خارج از نواندیشان) و بفرستم وقت نشده و تنبلی کردم شرمنده ... همین الان اقدام میشه. ممنون عکس جدید هم گذاشتم...این یکی مکانش مشهده 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ گیاها بشدت متنوع اند و شناختشون خودش یه رشته تحصیلیه! بجان خودم عکستون رو فرستادم واسه یه بنده خدای بوشهری ... جواب داد عکست باز نمیشه ... قرار شد 2باره آپ کنم (خارج از نواندیشان) و بفرستم وقت نشده و تنبلی کردم شرمنده ... همین الان اقدام میشه. ساعت خوابِ ها! شوخو بود! 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ صلی علا محمد بوی الهه اومد ببین ساعت چنده!! بچه این موقع شب باید تو رختخوابش لالا کرده باشه!:167: هیچکی سوال من رو جواب نداد.....من عمری گرما و سرما...به این گیاه نگاه میکردم...ولی هیچکی نمیدونه اسمش چیه؟ الان گارآگاه گجت یعنی حمید تکرو یعنی داداش بنده یعنی ..یعنی...امداد رسانی میکنه! آبجی دمت گرم اون فیوز برق رو هم بزن! راستی مهمون داریم فکر کنم اومدن دنبال جواب سوالشون! چشم.... من که فردا کلی مهمون راه میندازم قربون دستت زحمت این یکی با خودتت بچه ها خوش باشین.شب همگی بخیر. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اخ جون اسپم شرو شدددددددددددددددد مدیریت روح همینه دیگه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ بودی حالا الههه تازه سر شبه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها خوش باشین.شب همگی بخیر. شب خوووووووش:dancegirl2: اخ جون اسپم شرو شدددددددددددددددد مدیریت روح همینه دیگه جاییکه من هستم، اسپم ممنوعه! دهه! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ البته میدونم الان ساعت 3:20 بامداده..اصلا عجله ای ندارم..من که این همه صبر کردم یک روز هم روش 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ صلی علا محمد بوی الهه اومد :ws28: دیووووووووواااااانههههههه تو همه جا هستی روح سرگردان؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده