Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ مثل اینکه اینجا قراره یه نفر به زودی شیرینی بده ما رو بی خبر نذاریا. 2 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ انشالله که قبول شی:flowerysmile:خوب دیگه با اجازه من برم ... مرسي :ws2: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ چرا كه نه .... ميتركانيييييييييييييم حمایتت میکنم ما در خدمتيم ... بزرگواری حمید خان :dancegirl2: مثل اینکه اینجا قراره یه نفر به زودی شیرینی بده ما رو بی خبر نذاریا. راست میگه رییس بزرگ ما هم شیرینی میخوایما :w14: 2 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ حمایتت میکنم بزرگواری حمید خان :dancegirl2: راست میگه رییس بزرگ ما هم شیرینی میخوایما :w14: به رووي چشم ... حتمن ... چرا كه نه /...:w410: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ به به به به به به میبینم که حمیدی اومده و داره گرد و خاک میکنه! کلا همه حمیدها اینطورین! حمیدا که بشن دوتا یا تالار میترکه! یا رشد میکنه! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ به رووي چشم ... حتمن ... چرا كه نه /...:w410: چشمت بی بلا حمید خان به به به به به به میبینم که حمیدی اومده و داره گرد و خاک میکنه! کلا همه حمیدها اینطورین! حمیدا که بشن دوتا یا تالار میترکه! یا رشد میکنه! :icon_pf (34): الان کدوم حالته؟ ترکید یا رشدید؟ 1 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ به به به به به به میبینم که حمیدی اومده و داره گرد و خاک میکنه! کلا همه حمیدها اینطورین! حمیدا که بشن دوتا یا تالار میترکه! یا رشد میکنه! :icon_pf (34): حميد جوون مخلصيم ... تاييد ميكنم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ این دوتا حمید چه هندونه ای زیر بغل هم میذارن. محمد نداریم اینجا؟ 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ اگه جایزه میدین تا من همین الان تغییر نام بدم!:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ نه فقط یه خورده هوس هندونه کرده بودم 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ نه فقط یه خورده هوس هندونه کرده بودم من پیشنهاد میکنم که خودت تغییر نام بدی لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ حمید جان( hamid takro)میشه بگی رمز موفقیت اسمت چی بود !!!؟؟؟ هم تعجب کردم و هم خوشحال که بعد عمری این بخش یه تکونه 1 ساعت به خودش داده 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ احساس میکنم تالار کشاورزی به کمی هیجان احتیاج داره تا از این حالت رخوت و رکود خارج شه. مثل همه تالارها اینجا هم به یه بخش مسابقه احتیاجچ داره ...مسابقه ای که واسه گرایش خاصی نباشه و خیلی تخصص نخواد تا همه بتونن توش شرکت کنن و در کنار یادگیری خیلی هم مفرح باشه . شما پیشنهادی واسه طرح مسابقه دارین؟:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ یه جوری این مشاعره تو همه تالارا راه افتاده، اینجام مشاعره بشه با اسم گیاها 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ یه جوری این مشاعره تو همه تالارا راه افتاده، اینجام مشاعره بشه با اسم گیاها مشاعره با اسم گیاه طرح جالبیه! اما آموزنده نیست! مسابقات واژه! اصطلاحات کشاورزی! مسابقات تصویری ... اینا خوبه جواب میده! حالا نظرتون چیه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ چشمت بی بلا حمید خان الان کدوم حالته؟ ترکید یا رشدید؟ الان که هنوز حالتی نگرفته ... تا ببینیم چی میشه! حميد جوون مخلصيم ... تاييد ميكنم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ حمید جان( hamid takro)میشه بگی رمز موفقیت اسمت چی بود !!!؟؟؟ هم تعجب کردم و هم خوشحال که بعد عمری این بخش یه تکونه 1 ساعت به خودش داده والا فکر نکنم اسمم موفق شده باشه که رمزی هم داشته باشه! 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ یه جوری این مشاعره تو همه تالارا راه افتاده، اینجام مشاعره بشه با اسم گیاها مشاعره با اسم گیاه طرح جالبیه!اما آموزنده نیست! مسابقات واژه! اصطلاحات کشاورزی! مسابقات تصویری ... اینا خوبه جواب میده! حالا نظرتون چیه؟؟؟ مشاعره خیلی سطح پایینه . در واقع اتلاف وقتیه که من هیچ وقت توش شرکت نمیکنم . مسابقات تصویری لابی شهر سازی(این چه شهریه ؟)تنوعش خیلی خوبه و تقریبا همه افراد غیر شهرساز هم میتونن توش شرکت کنن. من همچین مسابقه ای مد نظرمه . 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ خوب پیشنهاد بدین به یه نتیجه برسیم ..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده