Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 آذر، 2010 مثل اینکه اینجا قراره یه نفر به زودی شیرینی بده ما رو بی خبر نذاریا. 2
hamidrad 791 ارسال شده در 26 آذر، 2010 انشالله که قبول شی:flowerysmile:خوب دیگه با اجازه من برم ... مرسي :ws2: 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 27 آذر، 2010 چرا كه نه .... ميتركانيييييييييييييم حمایتت میکنم ما در خدمتيم ... بزرگواری حمید خان :dancegirl2: مثل اینکه اینجا قراره یه نفر به زودی شیرینی بده ما رو بی خبر نذاریا. راست میگه رییس بزرگ ما هم شیرینی میخوایما :w14: 2
hamidrad 791 ارسال شده در 27 آذر، 2010 حمایتت میکنم بزرگواری حمید خان :dancegirl2: راست میگه رییس بزرگ ما هم شیرینی میخوایما :w14: به رووي چشم ... حتمن ... چرا كه نه /...:w410: 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 27 آذر، 2010 به به به به به به میبینم که حمیدی اومده و داره گرد و خاک میکنه! کلا همه حمیدها اینطورین! حمیدا که بشن دوتا یا تالار میترکه! یا رشد میکنه! :icon_pf (34): 4
rahele_s 6472 ارسال شده در 27 آذر، 2010 به رووي چشم ... حتمن ... چرا كه نه /...:w410: چشمت بی بلا حمید خان به به به به به به میبینم که حمیدی اومده و داره گرد و خاک میکنه! کلا همه حمیدها اینطورین! حمیدا که بشن دوتا یا تالار میترکه! یا رشد میکنه! :icon_pf (34): الان کدوم حالته؟ ترکید یا رشدید؟ 1
hamidrad 791 ارسال شده در 27 آذر، 2010 به به به به به به میبینم که حمیدی اومده و داره گرد و خاک میکنه! کلا همه حمیدها اینطورین! حمیدا که بشن دوتا یا تالار میترکه! یا رشد میکنه! :icon_pf (34): حميد جوون مخلصيم ... تاييد ميكنم 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 آذر، 2010 این دوتا حمید چه هندونه ای زیر بغل هم میذارن. محمد نداریم اینجا؟ 3
rahele_s 6472 ارسال شده در 28 آذر، 2010 نه فقط یه خورده هوس هندونه کرده بودم من پیشنهاد میکنم که خودت تغییر نام بدی
soil eng 17164 ارسال شده در 28 آذر، 2010 حمید جان( hamid takro)میشه بگی رمز موفقیت اسمت چی بود !!!؟؟؟ هم تعجب کردم و هم خوشحال که بعد عمری این بخش یه تکونه 1 ساعت به خودش داده 2
sushianess 714 ارسال شده در 28 آذر، 2010 احساس میکنم تالار کشاورزی به کمی هیجان احتیاج داره تا از این حالت رخوت و رکود خارج شه. مثل همه تالارها اینجا هم به یه بخش مسابقه احتیاجچ داره ...مسابقه ای که واسه گرایش خاصی نباشه و خیلی تخصص نخواد تا همه بتونن توش شرکت کنن و در کنار یادگیری خیلی هم مفرح باشه . شما پیشنهادی واسه طرح مسابقه دارین؟:flowerysmile: 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 آذر، 2010 یه جوری این مشاعره تو همه تالارا راه افتاده، اینجام مشاعره بشه با اسم گیاها 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 28 آذر، 2010 یه جوری این مشاعره تو همه تالارا راه افتاده، اینجام مشاعره بشه با اسم گیاها مشاعره با اسم گیاه طرح جالبیه! اما آموزنده نیست! مسابقات واژه! اصطلاحات کشاورزی! مسابقات تصویری ... اینا خوبه جواب میده! حالا نظرتون چیه؟؟؟ 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 28 آذر، 2010 چشمت بی بلا حمید خان الان کدوم حالته؟ ترکید یا رشدید؟ الان که هنوز حالتی نگرفته ... تا ببینیم چی میشه! حميد جوون مخلصيم ... تاييد ميكنم 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 28 آذر، 2010 حمید جان( hamid takro)میشه بگی رمز موفقیت اسمت چی بود !!!؟؟؟ هم تعجب کردم و هم خوشحال که بعد عمری این بخش یه تکونه 1 ساعت به خودش داده والا فکر نکنم اسمم موفق شده باشه که رمزی هم داشته باشه! 2
sushianess 714 ارسال شده در 28 آذر، 2010 یه جوری این مشاعره تو همه تالارا راه افتاده، اینجام مشاعره بشه با اسم گیاها مشاعره با اسم گیاه طرح جالبیه!اما آموزنده نیست! مسابقات واژه! اصطلاحات کشاورزی! مسابقات تصویری ... اینا خوبه جواب میده! حالا نظرتون چیه؟؟؟ مشاعره خیلی سطح پایینه . در واقع اتلاف وقتیه که من هیچ وقت توش شرکت نمیکنم . مسابقات تصویری لابی شهر سازی(این چه شهریه ؟)تنوعش خیلی خوبه و تقریبا همه افراد غیر شهرساز هم میتونن توش شرکت کنن. من همچین مسابقه ای مد نظرمه . 1
ارسال های توصیه شده