soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ :w00: اااااااا چته؟؟ اعصاب ندارياااااااا :w00: اونقد طولانی نوشتم برات ک تا يه دور گذرا بخونی منم يه چرت ميزنم! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خوندم! اعصابم دارم دلتم بسوزه! من برم فعلا یه چیزی بخورم و بیام! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خوندم! اعصابم دارم دلتم بسوزه! من برم فعلا یه چیزی بخورم و بیام! منم دارم ميرم! هرموقع اومدی يه دادی سوتی و...بزن منم بيام! اگه آندرستند نشدی! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ منم دارم ميرم!هرموقع اومدی يه دادی سوتی و...بزن منم بيام! اگه آندرستند نشدی! 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ و علیکم السلام! ما مگه نه آدم؟ (یادش به خیر یادم نیست کی به آدم نیستیم میگفت نه آدم! ولی جمله جالبی گفته) 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ و علیکم السلام!ما مگه نه آدم؟ (یادش به خیر یادم نیست کی به آدم نیستیم میگفت نه آدم! ولی جمله جالبی گفته) نه بابا من کی همچين حرفی زدم! گفتم يخورده شنگول تر باشی ديگه... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام بر جمیع کاربراااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام بر جمیع کاربراااااااااااااااااااا سلام! جسارتا همه کاربرا تو تالار کشاورزی جمع نشدنااا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خوب جسارتا من اینجا هویج نیستم ااااااااااااااااااااا کل فیس بوک رو میریزم اینجا انجمن که هیچه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خوب جسارتا من اینجا هویج نیستم ااااااااااااااااااااا کل فیس بوک رو میریزم اینجا انجمن که هیچه خب باز جسارتا کل انجمن الان تو فيس بوک تشريف دارن! پس باز مساوی ميشه! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خوب کل انجمن که فیس بوک رو تشکیل نمی دن :167: فقط من یه گوشه ازز طرفدارای ARMIN 2@FM رو بریزم اینجا جا نشستن هم گیر نمیاری چه برسه .............. :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خوب کل انجمن که فیس بوک رو تشکیل نمی دن :167: فقط من یه گوشه ازز طرفدارای ARMIN 2@FM رو بریزم اینجا جا نشستن هم گیر نمیاری چه برسه .............. :icon_pf (34): ا! خب خودم منم يکی از اونام! امروز ک داشتم برات اونور پيام ميزاشتم امضاتو ديدم... شما بريزشون اينجا ما ک از خدامونه شلوغ پلوغ شه... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خوب کلا دو تا طرفدار داره یکیش منم یکیش تو خوب پس دو نفره بیا شلوخ کاری کنیم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خوب کلا دو تا طرفدار داره یکیش منم یکیش تو خوب پس دو نفره بیا شلوخ کاری کنیم ا واقعا؟ چقد مهميم ک بخاطر ۲ نفر بدبخت داره هی ميخونه هی ميخونه... آقا بنده قول ميدم فردا بيام شخصا شلوغ کاری کنم همراه تو ولی الان خوابم مياد:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ بدبخت چیه بابا بارها به من زنگ زده گفته تو اگه نبودی تا الان من خود کشی کرده بودم بعد اون بلایی که دوست دخترش سرش اورد من شب تا صبح دلداریش میدادم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ بدبخت چیه بابا بارها به من زنگ زده گفته تو اگه نبودی تا الان من خود کشی کرده بودم بعد اون بلایی که دوست دخترش سرش اورد من شب تا صبح دلداریش میدادم ديگه چی!!؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ دیگه سلامتی گرمی هوااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده