Eng.NaDi 166 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ :w00: وقتی رفتم قدر منو میدونین.... اين چه حرفيه شما سرور هستين.كجا تشريف ميبريد؟ باشيد اينجا با آقا اميدخان 2 لینک به دیدگاه
Eng.NaDi 166 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ دوستان خوشحال شدم از هم صحبتي با شما خدانگهدارتون 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ اله هادی بمون با من جیگرررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ دوستان خوشحال شدم از هم صحبتي با شماخدانگهدارتون روزت خوش :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ اين چه حرفيهشما سرور هستين.كجا تشريف ميبريد؟ باشيد اينجا با آقا اميدخان حالا که اصرار می کنین نمیرم و میمونم تا از حضورم استفاده کنید دوستان خوشحال شدم از هم صحبتي با شماخدانگهدارتون خدانگهدار دوست عزیز بازم این طرفا سر بزن اله هادی بمون با من جیگرررررررررررررررر فدات بشم عزیز دلم 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ اذیت نکن امید هویجو بده.....:w00: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ نه حال میده حوصله ام سر رفته یه کم دیگه صبر کن 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ من رفتم عزیز سر کار دیگه بای بای عزیز خودم میرم هویج می خرم لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ مدتی است که افراد غیر بومی در این منطقه دیده میشوند به اطلاع دوستان میرسانم که این افراد پیگرد قانونی خواهند داشت! 2 لینک به دیدگاه
Eng.NaDi 166 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ مدتی است که افراد غیر بومی در این منطقه دیده میشوند به اطلاع دوستان میرسانم که این افراد پیگرد قانونی خواهند داشت! سلام آقاي مدير خان خوبين؟ من كه غير بومي نيستم نه؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ سلام آقاي مدير خان خوبين؟ من كه غير بومي نيستم نه؟ سلام. مرسی! خیر شما اکیدا بومی هستید! تو مگه منو کار نداشتی دیروز بعد گفتی حسش نیست؟! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ سلام. مرسی! خیر شما اکیدا بومی هستید! تو مگه منو کار نداشتی دیروز بعد گفتی حسش نیست؟! چرا کارت داشتم...ولی مگه ديروز محمدو نديدی؟؟ فک کنم در موردش صحبت کردين ديگه! نه؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ چرا کارت داشتم...ولی مگه ديروز محمدو نديدی؟؟فک کنم در موردش صحبت کردين ديگه! نه؟ چرا دیدمش! والا به من 2 دقه وقت دادن صحبت کنم! منم گفتم مشکل ما کمبود کاربره! اگه فقط برای هر بخش یه کاربر فعال داشته باشیم ... کشاورزی رو آباد میکنم! در مورد چی؟ خب چیزی ب من نگفتی که ! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ چرا دیدمش! والا به من 2 دقه وقت دادن صحبت کنم! منم گفتم مشکل ما کمبود کاربره! اگه فقط برای هر بخش یه کاربر فعال داشته باشیم ... کشاورزی رو آباد میکنم! در مورد چی؟ خب چیزی ب من نگفتی که ! ۲ دقه!! آخی...هول نکردی کهههه! آبرومونو نبردی کهههههه چیز مهمی نیس ....الان ميام بت ميگم.. لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ نهههههههه! هول چی! مگه جلسه شورای ملل بوده که هول بشم! وااااااا! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ گرسنه اییییییییییییییم! میگی چيکا کنممممممممم نهههههههه! هول چی! مگه جلسه شورای ملل بوده که هول بشم! وااااااا! :ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده