soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ پسر ایرونی چون چ چسبیده به را! متخصص سیالات (که اسم شریفتون رو نمیدونم) عرض کردم کیلوییش رو تموم کردیم فقط بسته بندی هاش مونده! تاریخ انقضا هم داره! :icon_pf (34):اوای انقضام داره؟؟ دخترا جمع کنين بريم ب درد ما نميخوره! اصلا نخواستيم بزار بمونه رو دستت... 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ تیناااااااااااااا کیلوئیش تموم شد! 3کیلو ته بار بود که الهه اونو برداشت! بسته بندی شده داریم! هر بسته 100 تومن ... یکساله! ایزو 14001 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام حامد هوم؟ بچه ها حامد کيه؟؟؟زودی خودشو معرفی کنه! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ پسر ایرونی چون چ چسبیده به را! متخصص سیالات (که اسم شریفتون رو نمیدونم) عرض کردم کیلوییش رو تموم کردیم فقط بسته بندی هاش مونده! تاریخ انقضا هم داره! من هنوز میگم مرده فونت تو ام ادمین 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):اوای انقضام داره؟؟دخترا جمع کنين بريم ب درد ما نميخوره! اصلا نخواستيم بزار بمونه رو دستت... اینا چینی شه! ایرانیشم داریم 80 ساله کار میکنن! بستگی به مشتری داره! لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ [QUOTE2;611019] من [/url]هنوز میگم مرده فونت تو ام ادمین [/QUOTE] چیه!؟ دوس داری؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ این متخصص سیالات کو؟ ازش سوال داشتم!؟!!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ [QUOTE2;611019] من هنوز میگم مرده فونت تو ام ادمین [/QUOTE] چیه!؟ دوس داری؟ نستعلیق خوبه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ این متخصص سیالات کو؟ازش سوال داشتم!؟!!! از من بپرس :167: من بلد ام :w00: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ اینا چینی شه! ایرانیشم داریم 80 ساله کار میکنن! بستگی به مشتری داره! ۸۰سااااااال! اوه چخبره! بابا مگه شما استانداردی چيزی ندارين... اه!:w00: حامد مخخفف حمیده عجب!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ اره چشمم بجای حمید حامد دید اخی خسته ای 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ آپپپپپپپپپپ! سیالااااااااااااااااات سوال دارم ازت! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ برو بچ من ده مین نیستم زود میام در نرید 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ پسر ایرونی تو بلد نیستی! برو میخوام نیای دیگه! الهه به نکته خوبی اشاره کردی ایرانیاش استاندارد نیستن! دقیقا! حالا میخوای یا نه!؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ آپپپپپپپپپپ! سیالااااااااااااااااات سوال دارم ازت! فعلا رفته! برو بچ من ده مین نیستم زود میام در نرید سعی ميکنيم نريم! قول نميدم! اره چشمم بجای حمید حامد دید آخيييی... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ امید ده مین کجا میخوای بری؟؟؟؟/:ws3: نکنه ................. 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ پسر ایرونی تو بلد نیستی! برو میخوام نیای دیگه! الهه به نکته خوبی اشاره کردی ایرانیاش استاندارد نیستن! دقیقا! حالا میخوای یا نه!؟ نه ديگه نميخوام! منتظر ميشم تا بالاخره يکی استاندارد شه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده