رفتن به مطلب

تبریک به هوتن و لیلیان عزیز

soheiiil

ارسال های توصیه شده

سهیل عزیزم ممنونم....:icon_gol:

امیدوارم بتونیم این انجمنو به همه اهداف خوبش برسونیم.....:ws37:

بااینکه جای گامهای سنگین و پرحرارت کلام تو بر در و دیوار این تالار هک شده و لحظه ها دلتنگت خواهند شد.....:ws44:

ساکنین عزیز و دوست داشتنی این حوالی از محبتهاتون ممنونم....:icon_gol: :icon_gol:

به قول سجاد عزیز....موفق باشیم.....:icon_gol:

r11.jpg

حااااااااااااااااالم بد شد!!!!حسین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این چی میگه!!!

سبزه+خون دماغ و اینا..خواننده ناابود شد!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 121
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

الان ما باید خجالت بکشیم اینجا اسپم نکنیم!!!:ws3:

این تیکه اش حرف تو حرف شد!:persiana__hahaha:!ما دقیقا باید چیکار کنیم؟!؟!:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
روزی که اومدم اینجا و دیدم سهیل مدیر این تالاره............خیلی خوشحال شدم............اخه از باشگاه میشناختمش............هیچوقت فکرشو نمیکردم بعد سهیل این شتر مدیریت روی من بخوابه.............ولی خوب خوابید دیگه..............خداییش خیلی سخته ادم بعد یه مدیر خوب بیاد چون توقعها در حد بالاییه.........................البته منم تو مکتب همین اقا سهیل درس خوندم.............ایشالا که هرجا هستی سهیل جون پیروز باشی...........ممنون از نظر لطفت...........من به کمکت حتما نیاز دارم........

gol.gif

camel2.jpg

:w00:معلوم نیس ایندفه میخاد رو کی بشینه

• Like 4
لینک به دیدگاه
روزی که اومدم اینجا و دیدم سهیل مدیر این تالاره............خیلی خوشحال شدم............اخه از باشگاه میشناختمش............هیچوقت فکرشو نمیکردم بعد سهیل این شتر مدیریت روی من بخوابه.............ولی خوب خوابید دیگه..............خداییش خیلی سخته ادم بعد یه مدیر خوب بیاد چون توقعها در حد بالاییه.........................البته منم تو مکتب همین اقا سهیل درس خوندم.............ایشالا که هرجا هستی سهیل جون پیروز باشی...........ممنون از نظر لطفت...........من به کمکت حتما نیاز دارم........

gol.gif

کف ادبیاتتم مهندس! :ws28::ws28::ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سهیل عزیزم ممنونم....:icon_gol:

امیدوارم بتونیم این انجمنو به همه اهداف خوبش برسونیم.....:ws37:

بااینکه جای گامهای سنگین و پرحرارت کلام تو بر در و دیوار این تالار هک شده و لحظه ها دلتنگت خواهند شد.....:ws44:

ساکنین عزیز و دوست داشتنی این حوالی از محبتهاتون ممنونم....:icon_gol: :icon_gol:

به قول سجاد عزیز....موفق باشیم.....:icon_gol:

کی تورو مدیر کرده!!!! :w00::w00::w00::w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اه اه

باز ازین تاپیکای تشکر و تبریک و فدات شم من بمیرم تو بمیری:banel_smiley_4:

اینجورجاها خوراکش اسپمه:167:

نمیدونم چرا دوروزه آنارشیزم خونم رفته بالا.....من اینجوری نبودم بخدا:banel_smiley_52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اه اه

باز ازین تاپیکای تشکر و تبریک و فدات شم من بمیرم تو بمیری:banel_smiley_4:

اینجورجاها خوراکش اسپمه:167:

نمیدونم چرا دوروزه آنارشیزم خونم رفته بالا.....من اینجوری نبودم بخدا:banel_smiley_52:

این فوش بود؟!؟:hanghead::persiana__hahaha:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کسی نمیخواد بمن چیزی بگه...خسته شدم از بس اسپم کردم:ws3:

اگه یه آدم حسابی تو این تاپیک باشه که داره کار درستو انجام میده؛خودتی:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...