ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل عزیزم ممنونم....امیدوارم بتونیم این انجمنو به همه اهداف خوبش برسونیم..... بااینکه جای گامهای سنگین و پرحرارت کلام تو بر در و دیوار این تالار هک شده و لحظه ها دلتنگت خواهند شد..... ساکنین عزیز و دوست داشتنی این حوالی از محبتهاتون ممنونم.... :icon_gol: به قول سجاد عزیز....موفق باشیم..... حااااااااااااااااالم بد شد!!!!حسین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این چی میگه!!! سبزه+خون دماغ و اینا..خواننده ناابود شد!!! 5 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ الان ما باید خجالت بکشیم اینجا اسپم نکنیم!!! این تیکه اش حرف تو حرف شد!:persiana__hahaha:!ما دقیقا باید چیکار کنیم؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ روزی که اومدم اینجا و دیدم سهیل مدیر این تالاره............خیلی خوشحال شدم............اخه از باشگاه میشناختمش............هیچوقت فکرشو نمیکردم بعد سهیل این شتر مدیریت روی من بخوابه.............ولی خوب خوابید دیگه..............خداییش خیلی سخته ادم بعد یه مدیر خوب بیاد چون توقعها در حد بالاییه.........................البته منم تو مکتب همین اقا سهیل درس خوندم.............ایشالا که هرجا هستی سهیل جون پیروز باشی...........ممنون از نظر لطفت...........من به کمکت حتما نیاز دارم........ :w00:معلوم نیس ایندفه میخاد رو کی بشینه 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حااااااااااااااااالم بد شد!!!!حسین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این چی میگه!!! سبزه+خون دماغ و اینا..خواننده ناابود شد!!! دقیقا 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ روزی که اومدم اینجا و دیدم سهیل مدیر این تالاره............خیلی خوشحال شدم............اخه از باشگاه میشناختمش............هیچوقت فکرشو نمیکردم بعد سهیل این شتر مدیریت روی من بخوابه.............ولی خوب خوابید دیگه..............خداییش خیلی سخته ادم بعد یه مدیر خوب بیاد چون توقعها در حد بالاییه.........................البته منم تو مکتب همین اقا سهیل درس خوندم.............ایشالا که هرجا هستی سهیل جون پیروز باشی...........ممنون از نظر لطفت...........من به کمکت حتما نیاز دارم........ کف ادبیاتتم مهندس! :ws28: 4 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ این تیکه اش حرف تو حرف شد!:persiana__hahaha:!ما دقیقا باید چیکار کنیم؟!؟! :rose: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل عزیزم ممنونم....امیدوارم بتونیم این انجمنو به همه اهداف خوبش برسونیم..... بااینکه جای گامهای سنگین و پرحرارت کلام تو بر در و دیوار این تالار هک شده و لحظه ها دلتنگت خواهند شد..... ساکنین عزیز و دوست داشتنی این حوالی از محبتهاتون ممنونم.... :icon_gol: به قول سجاد عزیز....موفق باشیم..... کی تورو مدیر کرده!!!! :w00::w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اه اه باز ازین تاپیکای تشکر و تبریک و فدات شم من بمیرم تو بمیری اینجورجاها خوراکش اسپمه:167: نمیدونم چرا دوروزه آنارشیزم خونم رفته بالا.....من اینجوری نبودم بخدا:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ کف ادبیاتتم مهندس! :ws28: :rose: :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مهندس هوتن..بچه رد میشه از اینجا 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چرا مدیر شدین غمگین میحرفین؟! 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اه اهباز ازین تاپیکای تشکر و تبریک و فدات شم من بمیرم تو بمیری اینجورجاها خوراکش اسپمه:167: نمیدونم چرا دوروزه آنارشیزم خونم رفته بالا.....من اینجوری نبودم بخدا:banel_smiley_52: این فوش بود؟!؟:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مهندس هوتن..بچه رد میشه از اینجا نظر من به نظر این بزرگوار نزدیکه!!! سلام ای عشق!!:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ کسی نمیخواد بمن چیزی بگه...خسته شدم از بس اسپم کردم 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نظر من به نظر این بزرگوار نزدیکه!!!سلام ای عشق!!:persiana__hahaha: چه قدر این بزرگوار، بزرگواره سلام ای عشق 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ کسی نمیخواد بمن چیزی بگه...خسته شدم از بس اسپم کردم اگه یه آدم حسابی تو این تاپیک باشه که داره کار درستو انجام میده؛خودتی 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چه قدر این بزرگوار، بزرگواره شکلک سبز! 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ کسی نمیخواد بمن چیزی بگه...خسته شدم از بس اسپم کردم بیا :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده