Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من خیلی دوس دارم مدیر بشم و بارها یکی از مدیرای اون باشگاه باهم در این مورد شوخی میکرد یه بار یکی از بزرگان اون باشگاه بهم گفت خلاف اینا نکن که میخوای همکار مدیر تالار پزشکی بشی و منم از اون موقع بچه خوبی شدم و چن روز بعدش یکی از بزرگ بزرگان اون باشگاه بهم گفت هفته بعد خبر خوبی بهت میرسه انشالله و هفته بعدش ادماین اومد پروفایلم و چون اخطارامو دید قبول نکرد بابا مگه چیه من فقط یه اخطار ناقابل گرفتم و حالا گذشت....تا هفته پیش یکی از مدیرا بهم گفت میخوای همکار مدیر شی منم اولش ناز کردم بعدش گفتم اگه خدا قبول کنه اره بعدش پرسید اخطار داری منم گفتم اره گفت پس بی خیال ازین به بعد سعی کن اخطار نگیری تا با ادماین صحبت کنم گفتم باوشه هیچی دیگه همین اینجام که خبری نیس :girl_in_dreams: فقط خواستم بگم من میخوام مدیر بشم 18 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من خیلی دوس دارم مدیر بشم و بارها یکی از مدیرای اون باشگاه باهم در این مورد شوخی میکرد یه بار یکی از بزرگان اون باشگاه بهم گفت خلاف اینا نکن که میخوای همکار مدیر تالار پزشکی بشی و منم از اون موقع بچه خوبی شدم و چن روز بعدش یکی از بزرگ بزرگان اون باشگاه بهم گفت هفته بعد خبر خوبی بهت میرسه انشالله و هفته بعدش ادماین اومد پروفایلم و چون اخطارامو دید قبول نکرد بابا مگه چیه من فقط یه اخطار ناقابل گرفتم و حالا گذشت....تا هفته پیش یکی از مدیرا بهم گفت میخوای همکار مدیر شی منم اولش ناز کردم بعدش گفتم اگه خدا قبول کنه اره بعدش پرسید اخطار داری منم گفتم اره گفت پس بی خیال ازین به بعد سعی کن اخطار نگیری تا با ادماین صحبت کنم گفتم باوشههیچی دیگه همین فقط خواستم بگم من میخوام مدیر بشم :ws28::ws28: نگفتم نگفتم 4 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ فدات بشم چقد قشنگ تعریف کردی..... اگه دست من بود همین الان مدیرت میکردم. 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مدیر کجا میخوای بشی عسیسم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من خیلی دوس دارم مدیر بشم و بارها یکی از مدیرای اون باشگاه باهم در این مورد شوخی میکرد یه بار یکی از بزرگان اون باشگاه بهم گفت خلاف اینا نکن که میخوای همکار مدیر تالار پزشکی بشی و منم از اون موقع بچه خوبی شدم و چن روز بعدش یکی از بزرگ بزرگان اون باشگاه بهم گفت هفته بعد خبر خوبی بهت میرسه انشالله و هفته بعدش ادماین اومد پروفایلم و چون اخطارامو دید قبول نکرد بابا مگه چیه من فقط یه اخطار ناقابل گرفتم و حالا گذشت....تا هفته پیش یکی از مدیرا بهم گفت میخوای همکار مدیر شی منم اولش ناز کردم بعدش گفتم اگه خدا قبول کنه اره بعدش پرسید اخطار داری منم گفتم اره گفت پس بی خیال ازین به بعد سعی کن اخطار نگیری تا با ادماین صحبت کنم گفتم باوشههیچی دیگه همین فقط خواستم بگم من میخوام مدیر بشم ادمين اونجا به اخطار خيلي حساسه ! :icon_razz: ولي به تلاشت ادامه بده بالاخره يه روز قانعش ميكني ! :there: 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اگه مدير بشي اخطارم ميدي ؟ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بابا مدیریت خوب نیست . دیگه نمیتونی اسپم کنی هاااااااااا 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سمن راست میگه..مثلا بیاین طرف ما من نمیذارم اسپم کنین..حالا مدیرم نیستما ولی بالاخره جو میگیره آدمو.. 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سمن راست میگه..مثلا بیاین طرف ما من نمیذارم اسپم کنین..حالا مدیرم نیستما ولی بالاخره جو میگیره آدمو.. :ws28:ای جوگیر . میدونی که حتی ادمین هم نمیتونه جلو منو بگیره تو اسپم.:167: ولی من تو ترکم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: نگفتم نگفتم فدات بشم چقد قشنگ تعریف کردی..... اگه دست من بود همین الان مدیرت میکردم. خدا نکنه میسی:shad: مدیر کجا میخوای بشی عسیسم؟؟؟ مدیر ارشد ادمين اونجا به اخطار خيلي حساسه ! :icon_razz: ولي به تلاشت ادامه بده بالاخره يه روز قانعش ميكني ! :there: اوهوم امیدوارم:girl_in_dreams: اگه مدير بشي اخطارم ميدي ؟ فک نکنم من دلم نمیاد بابا مدیریت خوب نیست .دیگه نمیتونی اسپم کنی هاااااااااا چرا تازه اسپمتو میکنی وقتی تموم شد اسپمای همه رو میپاکی 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من حس میکنم این تاپیک اسپم خورش ملسه!!! نگهش داشته باشیم واسه امشب!!! رمز عملیات : سلام ای عشق . . .! 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من حس میکنم این تاپیک اسپم خورش ملسه!!!نگهش داشته باشیم واسه امشب!!! رمز عملیات : سلام ای عشق . . .! :ws28::ws28:دمت گرمممممممممممممم :a030: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:ای جوگیر .میدونی که حتی ادمین هم نمیتونه جلو منو بگیره تو اسپم.:167: ولی من تو ترکم خود ادمین هم میاریمش تو کار اصلاًً... خدا مرگم بده..سمن بدون که ترک عادت موجب مرضه.. من حس میکنم این تاپیک اسپم خورش ملسه!!!نگهش داشته باشیم واسه امشب!!! رمز عملیات : سلام ای عشق . . .! سلام ای عشق عشق عشق..سلام ای عشق 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بابا مدیریت خوب نیست .دیگه نمیتونی اسپم کنی هاااااااااا كي گفته ؟! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ كي گفته ؟! دوشیزه سمندون. خودتم اونقدی فعال نیستی فک نکن من حواسم نیست .:167::167: 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:ای جوگیر .میدونی که حتی ادمین هم نمیتونه جلو منو بگیره تو اسپم.:167: ولی من تو ترکم خب خدا رو شکر..... :w00: :ws44:یکی ازمهمترین رموز صداقت که مدیرا ندارن......شمام بزار کنار میشی 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خوب تبریک..حمید خان و لیلی جان مدیر گفتگوی آزاد و همکار شدن.. بزت دست قشنگه رو 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خب خدا رو شکر..... :ws44:یکی ازمهمترین رموز صداقت که مدیرا ندارن......شمام بزار کنار میشی :w58:یعنی دروغ بگم؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خوب تبریک..حمید خان و لیلی جان مدیر گفتگوی آزاد و همکار شدن..بزت دست قشنگه رو تبریک میگم....هوراااااااااااااااااا:shad: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده