رفتن به مطلب

چشم در برابر چشم!!!

am in

ارسال های توصیه شده

اون شخص مریض بوده

باید تحت درمان قرار بگیره بعدشم زندان

این کارها رو توجه کردی حیوانات انجام میدن و حیوانات دیگه سعی در تلافی کردنش دارن؟؟؟؟

!

حیوانات مریض رو میکشن معمولا.................

اینجا خیلیا ادعای گذشت دارن ولی پاش نیوفتاده ببینن جند مرده حلاجن...................من شخصا تجربه شو دارم................18 تا بخیه توی پلک چشم من هست+ 3 تا بخیه تو ابرو.......و 3 تا بخیه زیر چونه.................

طرف رو بردم تا محکومیتشو گرفتم.............بعد که از تب و تاب افتاد ادم شد ..................رضایت دادم...............ولی اگه قانون نبود..................اون ادم رو هیچوقت نمیشد تادیبش کرد................مگه اینکه منم با چاقو شخصا میرفتم برا تادیبش

دوستان هنوز گیر نکردن بین دوتا از این زور گیرها هی دم از لطافت میزنن...............لطافتی که شما میفرمایین مال مردم فرهیخته هستش..................مال مردم یه دست کشوری مثل سویسه..............نه مال کشوری مثل ایران که همین الانش جیگر داری ساعت 12 شب به بعد تو اینجاهایی که ادرس میدم وایسا پنچری ماشینتو بگیر

اینجا قاتیه.................شما محله های عرب اهوازو ندیدی............اون سشستان بلوچستان خونریزو ندیدی....................سربریدنای کردستان.................یا دزدی های لرستان...........من دیدم ....................من تو دهاتی دبستانمو خوندم که 10 هزار نفر جمعیت داشت................و توی اون 5 سال 15 تا قتل اتفاق افتاد................من دیدم ادمی رو که طرف دیگه با تراکتور لهش کرد..................برادر معلم سوم دبستانمو 7 تا برادر کشتن هرکدوم یه تیر زدن..............برا اینکه قاتل بالای 7 نفر اعدام نداره....................

همه جا تهران نیست...............یه کیف خوشگل میگیرن دستتون میرین دانشگاه و بر میگردین..........جاهای خفن کشور رو هم در نظر بگیرین............

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 120
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینجا خیلیا ادعای گذشت دارن ولی پاش نیوفتاده ببینن جند مرده حلاجن...................من شخصا تجربه شو دارم................18 تا بخیه توی پلک چشم من هست+ 3 تا بخیه تو ابرو.......و 3 تا بخیه زیر چونه.................

طرف رو بردم تا محکومیتشو گرفتم.............بعد که از تب و تاب افتاد ادم شد ..................رضایت دادم...............ولی اگه قانون نبود..................اون ادم رو هیچوقت نمیشد تادیبش کرد................مگه اینکه منم با چاقو شخصا میرفتم برا تادیبش

دوستان هنوز گیر نکردن بین دوتا از این زور گیرها هی دم از لطافت میزنن...............لطافتی که شما میفرمایین مال مردم فرهیخته هستش..................مال مردم یه دست کشوری مثل سویسه..............نه مال کشوری مثل ایران که همین الانش جیگر داری ساعت 12 شب به بعد تو اینجاهایی که ادرس میدم وایسا پنچری ماشینتو بگیر

اینجا قاتیه.................شما محله های عرب اهوازو ندیدی............اون سشستان بلوچستان خونریزو ندیدی....................سربریدنای کردستان.................یا دزدی های لرستان...........من دیدم ....................من تو دهاتی دبستانمو خوندم که 10 هزار نفر جمعیت داشت................و توی اون 5 سال 15 تا قتل اتفاق افتاد................من دیدم ادمی رو که طرف دیگه با تراکتور لهش کرد..................برادر معلم سوم دبستانمو 7 تا برادر کشتن هرکدوم یه تیر زدن..............برا اینکه قاتل بالای 7 نفر اعدام نداره....................

همه جا تهران نیست...............یه کیف خوشگل میگیرن دستتون میرین دانشگاه و بر میگردین..........جاهای خفن کشور رو هم در نظر بگیرین............

از کجا میدونی من ندیدم؟؟؟

بیا اینجا دعوایی بهت نشون بدم که حال کنی

تو یه محلی همین نزدیکه

دوتا فامیل باهم دعواشون شد

18 تا کشته و زخمی نافرم دادن

عزیز دل

وختی فرهنگمون رو درست کنیم اینا اتفاق نمیفته

یادته گفتم باید سیگاریا رو جریمه کنن؟؟؟/

گفتی نه بهشون احتیاج دارن

الانم اینایی که بالا نشستن به این قاتلا احتیاج دارن

وگرنه کسی ازشون حساب نمیبره

به نظر من فرقی بین یه سیگاری با یه قاتل نیست

اون قاتل یدفه میکشه تموم میکنه

اما اون سیگاری کم کم خونواشو نابود میکنه و میکشدشون!!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب اون سوییسهای به قول شما هم که از اول اینجوری نبودن..

بالاخره باید از یه جا شروع کرد

موافقم

تو همون سوئیس تا 300 سال پیش قانون جنگل حکم میکرد!!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
قانون درست اونیه که باعث میشه جلوی جرم گرفته بشه...

قانونی که الان تو ایران هست جلوی جرم رو میگیره؟؟؟ فکر نمیکنم.من چیز دیگه ای دارم میبینم....ایران رتبه دوم اعدام تو دنیارو داره..بعد از چین با یک و نیم میلیارد نفر جمعیت...

باز جنایت تو کشور بیداد میکنه..اینا راهش نیست..

4xvim2p.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

راستش تا به حال خوشبختانه موضوعی پیش نیومده که بخوام بهش فکـر کنم.

بهم بدی کردن...توی محل کارم یه بار برام مشکلی درست کردن.گذشتم...سکوت کردم.

دلم بد جور شکست...خوشبختانه بعد از مدتی مشکل برطرف شد.

هیچ وقت به این فکر نکردم که منم براش مشکل درست کنم...هیچ وقت...

یاد گرفتم که از کینه دوری کنم.

به این موضوع اعتقاد دارم که اخلاق بد،به جز اینکه روح رو آلوده می کنه.کم کم چهره ات رو هم زشت می کنه و معصومیت چهره از بین میره.

همه ما آدم هستیم.اما همه انسان نیستیم.

تلاش می کنم تا انسان باشم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگه این جوری بخوای حساب کنی، پس بین یک ادم دروغ گو با یه قاتل هم فرقی نیست. چون اونم داره کم کم جامعه شو نابود می کنه. یا همین طور یه گرون فروش یا .....

سر این مسائل این مثال ها به کار نمی یاد، باید منطقی فکر کرد.

من خودم با این رویه اعدام فعلی که نه معلوم می شه طرف جرمش چی بوده نه این که واسه چی این حکمو براش بریدنو همین طور فرتی به جرم مخالفت با فلانی و این جور چیزا اعدام می کنن کاملا مخالفم.

ولی در عین حال با اینایی که می گن حکم اعدام کامل باید برداشته بشه مخالفم. اونم توی یه مورد کسی که در شرایط صحت عقلی از روی عمد دست به قتل کسی می زنه.

(و معتقدم این قانون باید در مورد همه کامل با این شرایطی که گفتم اجرا شه. در حالی که ظاهرا اگر پدری فرزند خودش رو از روی عمد بکشه، حکم قصاص براش جاری نمی شه چون ولی دمش محسوب می شه. چند وقت بعدم راست راست می تونه توی خیابون راه بره.)

در مورد تجاوز هم واقعا معتقدم باید مجازات سنگینی براش بگذارن. فرهنگ سازی و این حرفا خیلی خوبه ولی یکم جنبه شعار داره. من تا کی منتظر بشم که فرهنگ جامعمون درست شه بعد پامو از خونه بذارم بیرون. ببخشیدا ولی شما یه پسری این مسائلو کم تر لمسشون کردی. هیچ وقت توی زمستونا چه زمان تحصیل چه کار برات دغدغه نبوده که تا قبل 5 خودتو برسونی خونه. و اگه این 5 مثلا شد 8 شب فقط با هزار دلهره مجبور شی از یه سری جاها رد شی.

بخشش خیلی خوبه. سر چیزای دیگه سر مسائل شخصی هر چی قدرت بخشش بیشتری داشته باشی خودت آرامش روحی بیشتری داری. خودت راحت تری. بیشترین لطفو اول از همه به خودت کردی.

ولی نباید همه چیزو با هم قاطی کرد . اگه این طور باشه سنگ رو سنگ بند نمی شه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

من 2 بار تجربه داشتم .

دفعه اولش بابام بود

هیچم راحت نبود.

بخوای برا خودت تعریف میکنم که چقد گند بود .................

چه سخت بود ......

به خاطر سهل انگاری 1 نفر ............................ولی ما بخشیدیم...........

میخواستم خیلی چیزا بنویسم.نمیتونم

• Like 3
لینک به دیدگاه
از کجا میدونی من ندیدم؟؟؟

بیا اینجا دعوایی بهت نشون بدم که حال کنی

تو یه محلی همین نزدیکه

دوتا فامیل باهم دعواشون شد

18 تا کشته و زخمی نافرم دادن

عزیز دل

یادته گفتم باید سیگاریا رو جریمه کنن؟؟؟/

گفتی نه بهشون احتیاج دارن

الانم اینایی که بالا نشستن به این قاتلا احتیاج دارن

وگرنه کسی ازشون حساب نمیبره

قضیه سیگار شخصیه.....................با قتل خیلی تفاوت داره............ولی قضیه جرم هایی که مخل امنیت هستن...........باید برخورد بشه

فرهنگ مثل رادیو خونه نیست که اگه خرابه بدیم 2 روزه درستش کنن

فرهنگ همپای قانون پیش میره.................همین الان اگه قانون نباشه پدر مردم در میاد...............میگی نه ........حاضری یه شب تو بند اعدامیا بخوابی؟؟............تو بند قاتلا؟............تا صبح دیگه هیچی برات نمیزارن...............اینا همچین ادمایین.................منم قبول دارم اینا مریضن .................اینها رو باید درمون کرد..............گفتم که من نمیکشمشون................من دست و پا و چشم و گوش و زبونشونو میگیرم.............این مثل یه عمل جراحی میمونه برای یه بیمار...................البته شاید قلب و کلیه شم درارم برا بیماران دیگه..............فقط مهم اینه که اینکار با احترام کامل انجام بشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
شماهایی که بدون هیچ تجربه ای دارین میگین یه موقعیت ایده ال رو در نظر میگیرین .

وقتی تو موقعیت قرار بگیرین همه حرفاتون یادتون میره .

منم همینو میگم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
راستش تا به حال خوشبختانه موضوعی پیش نیومده که بخوام بهش فکـر کنم.

بهم بدی کردن...توی محل کارم یه بار برام مشکلی درست کردن.گذشتم...سکوت کردم.

دلم بد جور شکست...خوشبختانه بعد از مدتی مشکل برطرف شد.

هیچ وقت به این فکر نکردم که منم براش مشکل درست کنم...هیچ وقت...

یاد گرفتم که از کینه دوری کنم.

به این موضوع اعتقاد دارم که اخلاق بد،به جز اینکه روح رو آلوده می کنه.کم کم چهره ات رو هم زشت می کنه و معصومیت چهره از بین میره.

همه ما آدم هستیم.اما همه انسان نیستیم.

تلاش می کنم تا انسان باشم.

کار درستی انجام دادی مطمئن باش!!!

موفق باشی!!!!!!

اگه این جوری بخوای حساب کنی، پس بین یک ادم دروغ گو با یه قاتل هم فرقی نیست. چون اونم داره کم کم جامعه شو نابود می کنه. یا همین طور یه گرون فروش یا .....

سر این مسائل این مثال ها به کار نمی یاد، باید منطقی فکر کرد.

من خودم با این رویه اعدام فعلی که نه معلوم می شه طرف جرمش چی بوده نه این که واسه چی این حکمو براش بریدنو همین طور فرتی به جرم مخالفت با فلانی و این جور چیزا اعدام می کنن کاملا مخالفم.

ولی در عین حال با اینایی که می گن حکم اعدام کامل باید برداشته بشه مخالفم. اونم توی یه مورد کسی که در شرایط صحت عقلی از روی عمد دست به قتل کسی می زنه.

(و معتقدم این قانون باید در مورد همه کامل با این شرایطی که گفتم اجرا شه. در حالی که ظاهرا اگر پدری فرزند خودش رو از روی عمد بکشه، حکم قصاص براش جاری نمی شه چون ولی دمش محسوب می شه. چند وقت بعدم راست راست می تونه توی خیابون راه بره.)

در مورد تجاوز هم واقعا معتقدم باید مجازات سنگینی براش بگذارن. فرهنگ سازی و این حرفا خیلی خوبه ولی یکم جنبه شعار داره. من تا کی منتظر بشم که فرهنگ جامعمون درست شه بعد پامو از خونه بذارم بیرون. ببخشیدا ولی شما یه پسری این مسائلو کم تر لمسشون کردی. هیچ وقت توی زمستونا چه زمان تحصیل چه کار برات دغدغه نبوده که تا قبل 5 خودتو برسونی خونه. و اگه این 5 مثلا شد 8 شب فقط با هزار دلهره مجبور شی از یه سری جاها رد شی.

بخشش خیلی خوبه. سر چیزای دیگه سر مسائل شخصی هر چی قدرت بخشش بیشتری داشته باشی خودت آرامش روحی بیشتری داری. خودت راحت تری. بیشترین لطفو اول از همه به خودت کردی.

ولی نباید همه چیزو با هم قاطی کرد . اگه این طور باشه سنگ رو سنگ بند نمی شه.

اولا اون مسئله سیگار یه مسئله ای بود بین من و هوتن

خودش گرفت چی میگم!!!!

دوما از کجا میدونی من اینارو ندیدم و نکشیدم؟؟؟؟

از کجا میدونی من سر ناموس دعوا نکردم و کتک نزدم و نخوردم؟؟؟؟

از کجا میدونین من ساعت 3-4 صب که میرسم رشت چطور از سغری سازان و خواهر امام رد میشم تا برسم خونه؟؟؟؟

(خواهر امام و ساغری سازان جز محلای باصفای رشتن)

انتقام خوبه!!!!!!!!!!!اگه نباشه که هر کی هرکی میشه!!!!!!

البته راه بخشش و گذشت هم هست...بستگی به آدمش داره!!!

انتقام خوبه نه قصاص!!!!

به نظر من بايد تو موقعيتش باشيم تا تصميم بگيريم فاصله حرف تا عمل زياده

:rose:

من 2 بار تجربه داشتم .

دفعه اولش بابام بود

هیچم راحت نبود.

بخوای برا خودت تعریف میکنم که چقد گند بود .................

چه سخت بود ......

به خاطر سهل انگاری 1 نفر ............................ولی ما بخشیدیم...........

میخواستم خیلی چیزا بنویسم.نمیتونم

کار درستو انجام دادین سمنی

باور کن اگه قصاص میکردین الان وجدان درد داشتی

وجدان یعنی انسان و انسان راضی نمیشه سر همنوعش بلا بیاد!!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
شماهایی که بدون هیچ تجربه ای دارین میگین یه موقعیت ایده ال رو در نظر میگیرین .

وقتی تو موقعیت قرار بگیرین همه حرفاتون یادتون میره .

سمن مثه اینکه منو تا حالا نشناختی

من تا وختی چیزی رو حس و لمس نکنم در موردش بحث نمیکنم!!!!!

قضیه سیگار شخصیه.....................با قتل خیلی تفاوت داره............ولی قضیه جرم هایی که مخل امنیت هستن...........باید برخورد بشه

فرهنگ مثل رادیو خونه نیست که اگه خرابه بدیم 2 روزه درستش کنن

فرهنگ همپای قانون پیش میره.................همین الان اگه قانون نباشه پدر مردم در میاد...............میگی نه ........حاضری یه شب تو بند اعدامیا بخوابی؟؟............تو بند قاتلا؟............تا صبح دیگه هیچی برات نمیزارن...............اینا همچین ادمایین.................منم قبول دارم اینا مریضن .................اینها رو باید درمون کرد..............گفتم که من نمیکشمشون................من دست و پا و چشم و گوش و زبونشونو میگیرم.............این مثل یه عمل جراحی میمونه برای یه بیمار...................البته شاید قلب و کلیه شم درارم برا بیماران دیگه..............فقط مهم اینه که اینکار با احترام کامل انجام بشه

هوتن هیچ بحثی ندارم

فقط میگم خودتو به یه روانپزشک نشون بده!!!!:hanghead:

لینک به دیدگاه

امین جان من با انتقام صرف موافق نیستم ولی درکل با گذشت هم موافق نیستم

خدا از همه دور کنه ولی باید تو شرایطش قرار بگیری اون موقع هست که میتونی قضاوت کنی برای یک جان میشه گذشت کرد یا نه؟

اونی که میتونه جان یکی رو به عمد بگیره همون بهتره که دیگه وجود نداشته باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...