Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ خب ...احتمال 99% همتون یه ورژن دیگشُ دیدین ! / نکنه ورژن جدید اولد بویه؟ Old boy 2013 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ نکنه ورژن جدید اولد بویه؟ old boy 2013 oldboy رو 99% کاربرهای انجمن دیدن ؟!!! --- راهنمایی : امتیازیش بالای 7 نیس توی imdb تاریخ اکرانش بین 2013 تا 2014 ـس 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ oldboy رو 99% کاربرهای انجمن دیدن ؟!!!--- راهنمایی : امتیازیش بالای 7 نیس توی imdb تاریخ اکرانش بین 2013 تا 2014 ـس ندانم، اینجوری که میگی ازین بلاک باستریا باید باشه لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ ندانم، اینجوری که میگی ازین بلاک باستریا باید باشه اوهوم ! دیگه گفتنش خیلی اسونه :| لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اوهوم ! دیگه گفتنش خیلی اسونه :| از بلاک باسترایی که مال امساله فقط کاپتان امریکا ،گودزیلا ، لبه ی فردا و ترنسفورمرز رو دیدم که این عکسا مال هیچکدومشون نیست پس ندیدم من قطعا 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ از بلاک باسترایی که مال امساله فقط کاپتان امریکا ،گودزیلا ، لبه ی فردا و ترنسفورمرز رو دیدم که این عکسا مال هیچکدومشون نیستپس ندیدم من قطعا اوهوم اینایی که گفتی نیس هیچکدوم ! 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ تا زمان توجه همچنان ادامه بدید ------ لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ خب راهنمایی کردم که خیلی !2 تا عکس هم گذاشتم فیلم هم جدیده دیگه تو که ندیدی دیگه... / آقا هیشکی نمیتونه بگه، خودت بگو قال قضیه رو بکَن! نفر بعدی هم از بین ما سه نفر ده بیست سی چهل بفرمایید که کی بزاره، (چون ما پیگیر بودیم) 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ Mina بیا عکس بعدیُ بزار ! اسم فیلم چی بود ؟ بگو من تکرار کنم حلال باشه لااقل :| 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اسم فیلم چی بود ؟بگو من تکرار کنم حلال باشه لااقل :| گفتم بیا بزار حالا بعدی ُ / 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ گفتمبیا بزار حالا بعدی ُ / باشه بزار بگردم هولم نکن :| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ یکی از دوستای خیلی مهربون گفتند که لاک پشت های نینجا اس ------------- لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ یکی از دوستای خیلی مهربون گفتند که لاک پشت های نینجا اس ------------- The Descendants? فیلم قبلیه چی بود آخر؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ The Descendants?فیلم قبلیه چی بود آخر؟ درسته یعدیُ بزار ... --- لاک پشت های نینجا ! 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ درسته یعدیُ بزار ...--- لاک پشت های نینجا ! اسم فیلمه بود اون؟! اوکی فیلم بعدی: پ.ن برای جناب Vergil: نود و نه درصد بچه ها دیدن یه ورژن دیگه لاک پشت های نینجا رو؟! لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اسم فیلمه بود اون؟! پ.ن برای جناب Vergil: نود و نه درصد بچه ها دیدن یه ورژن دیگه لاک پشت های نینجا رو؟! Teenage Mutant Ninja Turtles ! الان این کارتونش رو ندیدی ؟:| لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده