mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ [quote=vergil;14 70589] کیف انگلیسی لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ اون که سریاله ! :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ فیلم خوبیه ! دست نویسنده اش درد نکنه :| لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ دست نویسنده اش درد نکنه :| لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ دست نویسنده اش درد نکنه :| کارگردان هم زحمت زیادی کشیده ! لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ کارگردان هم زحمت زیادی کشیده ! به هر حال ایده اصلیُ نویسنده داده ! حالا بخاطر تو دست اونم درد نکنه :| لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ امیدوارم سخت نباشه هنرپیشه اش که خیلی معروفه لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ امیدوارم سخت نباشه هنرپیشه اش که خیلی معروفه Welcome to New York 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ وااااااااااااااای چقد شماها فیلم دیدین من کلا افسرده شدم 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ فیلم جدید میزارم توام حدس بزنی : چقد این آشناست :JC_thinking: لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ چقد این آشناست:JC_thinking: مطمئنم ندیدیش ! لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ مطمئنم ندیدیش ! آخه بدجوری آشنا میزنه حالا یه راهنمایی کن شاید حدسیدم 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ وااااااااااااااای چقد شماها فیلم دیدینمن کلا افسرده شدم اجی عزیز من حدس میزنم البته میگم حدس میزنم بعضی از بچه ها حالا نمی خوام اسم ببرم از جستجوی تصویر در گوگل استفاده میکنن و به این سرعت ج میدن برای مثال بهت نشون میدم بعد واسه خودشون که میخوان عکس بزارن خط میزارن وسطش که نتونی سرچ کنی .. حالا برا مثال برات میزارم که چکار میکنن خواهشا کسی به دل نگیره من فقط خواستم به ساغر بگم تو ام میتونی فیلم زیاد ببینی .. فقط خواستی عکس بزاری دیگه وسطش خط بزار که غیر شناسایی بشه البته همونم راه داره 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ یه عکس دیگه میذاری که فضا رو با کاراکتر نشون بده!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده