Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ جیپرز کریپرز؟ نه ... Fast Five ! بزار بعدیُ... لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ بازیگر اصلی فیلم هم چند سال ـه فوت کرده ! لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ لطفا یه چیزی بزار که کسی نتونه تشخیص بده ! به ارزوت رسیدی :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ به ارزوت رسیدی :| مرسی خیلی خوب بود :| 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ من کم کم دارم احساس میکنم تو زندگیم فیلم ندیدم :| 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ مرسی خیلی خوب بود :| الان دقیقن بمن بگو هدفت چی بود میگی سخت بزارن؟! 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ من کم کم دارم احساس میکنم تو زندگیم فیلم ندیدم :| واییی خداییی این جمله تو گلوم داشت کپک میزد ... بابا منم تا حالا فکر میکردم تمام فیلم های دنیا رو دیدم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ الان دقیقن بمن بگو هدفت چی بود میگی سخت بزارن؟! تضعیف روحیه که بحول و قوه vergil حاصل شد 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ تضعیف روحیه که بحول و قوه vergil حاصل شد :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ شَتَلَق :3384s: رو من اثر نداره 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ یه عکس دیگه از همون فیلم : برنده اسکار بهترین کارگردانی بهترین نویسندگی بهترین موسیقی متن فیلم بهترین بازیگر مرد بهترین بازیگر زن نقش مکمل بهترین تدوین فیلم و ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده