vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ درسته، Valley هست البته اونبعدی لطفا اشتباه تایپی بود ... لطفا یه چیزی بزار که کسی نتونه تشخیص بده ! همینو میزارم اوندفعه جواب نداد کسی :| 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ اشتباه تایپی بود ... همینو میزارم اوندفعه جواب نداد کسی :| آقا این که شیش ماه بود کسی نتونست بحدسه یه چی دیگه بزار خوب لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ آقا این که شیش ماه بود کسی نتونست بحدسه یه چی دیگه بزار خوب به خاطر عکس که 6 ماه طول نکشیداون موقع تاپیک تعطیل بود + راهنمایی میکنم خب :| مثلا جز لیست TOp 250 ـه IMDB ـه P.S : مسابقه اسون شده بود هر 2 دقیقه یه بار اسمُ حدس میزدن لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ همینو میزارم اوندفعه جواب نداد کسی :| آفـــــــــــــرین کار خوبی کردی ! :| لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ آقا این که شیش ماه بود کسی نتونست بحدسه یه چی دیگه بزار خوب اونموقع شاید من فعال نبودم...:smiley (18): [h=3][/h][h=3]It's a Wonderful Life (1946)[/h] لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ دیدی میگم اون موقع تعطیل بوده تاپیک 28 ـمین فیلم برتر دنیا رو مگه میشه کسی ندیده باشه :| ---- بعدیُ بزار amin 202 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ دیدی میگم اون موقع تعطیل بوده تاپیک 28 ـمین فیلم برتر دنیا رو مگه میشه کسی ندیده باشه :| ---- بعدیُ بزار amin 202 خوب من ندیدم اون فیلمُ از روشای حدس فیلم فافا استفاده کردم :] راهنمایی:فیلم درباره ایران درست شده :| لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ خوب من ندیدم اون فیلمُ از روشای حدس فیلم فافا استفاده کردم :] راهنمایی:فیلم درباره ایران درست شده :| Hmm Robocop جدید ـه نیس ؟! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ Hmm Robocop جدید ـه نیس ؟! روبوکوپ درباره ایرانه؟! نوچ... :| لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ روبوکوپ درباره ایرانه؟! نوچ... :| اولش یه خانواده ایرانی رو نشون میده و تو ایران ـه سکانسش واسه همین گفتم شای منظورت اونه ... اشناس اخه ! p.S : روبوکاپ ! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ اولش یه خانواده ایرانی رو نشون میده و تو ایران ـه سکانسشواسه همین گفتم شای منظورت اونه ... اشناس اخه ! نه اون نیست... راهنمایی کنم؟ :| اصل موضوع درباره ایرانه...(تابلو شد) لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ دیدی میگم اون موقع تعطیل بوده تاپیک 28 ـمین فیلم برتر دنیا رو مگه میشه کسی ندیده باشه :| ---- بعدیُ بزار amin 202 آقا چه ربطی داره منم دیدم این فیلمو ولی اصلن یادم نبود این سکانسو لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ نه اون نیست... راهنمایی کنم؟ :| اصل موضوع درباره ایرانه...(تابلو شد) نکنه این فیلم جدیده گلابه؟ البته نمیدونم اکران شده هنوز اصلن یا نه لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ آقا چه ربطی داره منم دیدم این فیلمو ولی اصلن یادم نبود این سکانسو چی چه ربطی داره ؟! لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ چی چه ربطی داره ؟! میگی مگه میشه کسی ندیده باشه گفتم. یادش میره آدمیزاد لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ نکنه این فیلم جدیده گلابه؟البته نمیدونم اکران شده هنوز اصلن یا نه درسته که به دیدن فیلمای جدید مشهورم ولی نه دیگه تا این حد! فیلمش قدیمیه...ایرانی نیس اصلاً...(سومین راهنمایی) :| لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ میگی مگه میشه کسی ندیده باشه گفتم.یادش میره آدمیزاد خب گفتم که راهنمایی میکنم یادت بیاد دیگه / 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ درسته که به دیدن فیلمای جدید مشهورم ولی نه دیگه تا این حد! فیلمش قدیمیه...ایرانی نیس اصلاً...(سومین راهنمایی) :| من دیگه مخم قد نمیده یه دونه بود به نام شرایط به توصیفات شما میخوره، ولی اصلا این بازیگره توش نبود هرجور حساب میکنم لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ من دیگه مخم قد نمیده یه دونه بود به نام شرایط به توصیفات شما میخوره، ولی اصلا این بازیگره توش نبود هرجور حساب میکنم یعنی بازم راهنمایی میخواید یا صبر کنیم فافااینا هم بیان بحدسن؟ لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ یعنی بازم راهنمایی میخواید یا صبر کنیم فافااینا هم بیان بحدسن؟ امتیازش توی imdb زیر 7 ـه ؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده