amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ نه اینو تازه ندیدم، خیلی وقته، چند ماه پیش بود چقدم خسته کننده بود فیلمش:icon_razz:منتها راشل جان دیگه فیلمو لو داد، چقد چسبید ، یکی از فانتزیام بود درست بگم این شما و این هم عکس بعدی: ما کلا تو مراممون فیلم سخت نیست: [h=3]Odd Thomas (2013) - IMDb [/h] لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ نه اینو تازه ندیدم، خیلی وقته، چند ماه پیش بود چقدم خسته کننده بود فیلمش:icon_razz:منتها راشل جان دیگه فیلمو لو داد، چقد چسبید ، یکی از فانتزیام بود درست بگم این شما و این هم عکس بعدی: ما کلا تو مراممون فیلم سخت نیست: House of sand and fog 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ House of sand and fog عهههه همون فیلمیه که کینگلی نقش یه نظامی ایرانی پناهنده رو بازی کرده!! لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ عهههههمون فیلمیه که کینگلی نقش یه نظامی ایرانی پناهنده رو بازی کرده!! آره خودشه 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ House of sand and fog درسته مینا بعدی رو بزار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیر 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ گذاشتم خب :| سبک جدیدی اختراع کردین از عکس گذاشتن خب این قبرستونا توی 100 تا فیلم هست و همشونم همین شکلین چجوری تشخیص بدیم الان :| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سبک جدیدی اختراع کردین از عکس گذاشتن خب این قبرستونا توی 100 تا فیلم هست و همشونم همین شکلین چجوری تشخیص بدیم الان :| آره اختراع خودم بوده :texc5lhcbtrocnmvtp8 نه دیگه همشون همین شکلی نیستن گلُ بوته و.. دارن این یدست اینطوری ـــه ! به راحتی :| لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ آره اختراع خودم بوده :texc5lhcbtrocnmvtp8 نه دیگه همشون همین شکلی نیستن گلُ بوته و.. دارن این یدست اینطوری ـــه ! به راحتی :| باشه ! لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ خوب شد؟! اوهوم مرسی ! نجات سرباز ریان سکانس اخر فیلم ... فقط این رو میدونم که هر کسی رو که کشتم حس کردم از ذات خودم دورتر شدم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ اوهوممرسی ! نجات سرباز ریان سکانس اخر فیلم ... :| خواهش میکنم ! بعدی بزار ... لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ انیمیشن برای آسیای شرق؟ نه ! ساخت ایران ـه لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ مطمئنا از آثار میازاکی کبیره The Wind Rises نیست؟ لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ مطمئنا از آثار میازاکی کبیرهThe Wind Rises نیست؟ اوهوم درسته ! Mina این همون انیمیشن ـست که گفتم ببین ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده