viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ viviyan O-N ? من خیلی برام آشناست ولی یادم نمیاد دیده باشمش. رابرت داونی جونیور هست؟ لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ Ohoom / من از فیلمهایی که رابرت داونی جونیور توشون بازی کرده فقط شرلوک هلمز رو دیدم و هالک اونم نصفه نیمه. :دی لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ من از فیلمهایی که رابرت داونی جونیور توشون بازی کرده فقط شرلوک هلمز رو دیدم و هالک اونم نصفه نیمه. :دی اسمش رو که کامل گفتی فک کردم همه فیلم هاش رو دیدی GOthika نیست؟ نه ! لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ اسمش رو که کامل گفتی فک کردم همه فیلم هاش رو دیدی نه، به خاطر خووندن مجله فیلمه :texc5lhcbtrocnmvtp8 این فیلمه هم من از یکی پرسیدم، گفت KISS KISS BANG BANG هست اسمش. درسته؟ لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ نه، به خاطر خووندن مجله فیلمه :texc5lhcbtrocnmvtp8این فیلمه هم من از یکی پرسیدم، گفت KISS KISS BANG BANG هست اسمش. درسته؟ اوهوم درسته / بعدی رو بزار! لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ عکس بهتر نداری !!! قراره حدس بزنیم نه اینکه چیزی نبینیم!!!!!!! اگه یه راهنمایی کنی ممنون میشیم. لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ عکس بهتر نداری !!!قراره حدس بزنیم نه اینکه چیزی نبینیم!!!!!!! اگه یه راهنمایی کنی ممنون میشیم. دوتا بازیگر اصلی تو عکس هستن. :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ باید وودی آلن باشه من فیلمهای آلن رو خیلی وقته ندیدم فکر کنم منهتن باشه ؟ شایدم از عکسهای زلیگ باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ فیلم بامزه ای - البته عکس تابلویی ازش گذاشتم - 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ نبود!!!!! عکس قبلی آخرین صحنه فیلم بود یه عکس دیگه میذارم . داستان فیلم درباره یه مهندس مواد که برای اینکه شغل پیدا کنه هرچی مهندس مواد می خواد بکشه!!!!! 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ مثل اینکه کسی این فیلم رو ندیده باشه خودم میگم فیلم تبر ساخته کنستانتین کوستا-گاوراس 2007 [h=1]Le couperet [/h] حالا یکی دیگه عکس بذاره !!!! 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ به منظور بالا آوردن تاپیک خودم عکس میزارم آسونه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده