vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ Tess 1979 فکر کنم برنده بهترین طراحی و کارگردانی هم شد ... 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ Tess 1979 فکر کنم برنده بهترین طراحی و کارگردانی هم شد ... درسته. بعدی رو بذار. 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ اسونه : خط قرمزا چی ان؟ For Cheat ! Dont Care / 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ این یکی که خیلی اسونه :| واسه قبل از سال 1950 ـه امتیاز بالای 8 توی IMDB Comedy | Drama کارگردان فیلم هم توی عکس حضور داره ! 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ فكر ميكنم روشنايي هاي شهر باشه چاپلين 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ فكر ميكنم روشنايي هاي شهر باشه چاپلين نه ـــــ 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ من آرزو به دلم موند یه بار بیام اینجا بتونم یه فیلمو بحدسم 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ O-N بیا ... باشه. اسونه : / Modern Times نيست؟ از چارلي چاپلين. 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ باشه.Modern Times نيست؟ از چارلي چاپلين. اوهوم بعدی رو بزار / 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ آل پاچینو بازی کرده؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ آل پاچینو بازی کرده؟ آره ديگه تو عكس هست. 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ آره ديگه تو عكس هست. من آخه زیاد فیلم نگاه نمیکنم بر همین بازیگرارو زیاد نمیشناسم....یخورده فیلمش آشنا میزنه بر همین پرسیدم شاید یادم بیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ Scent of a Woman ؟ اونجا که پسره میاد واسه کار ... 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ Scent of a Woman ؟ اونجا که پسره میاد واسه کار ... درسته. 3 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ منکه هیچوقت نتونستم تشخیص بدم این فیلمارو ولی مسابقشو دوس دارم! عکس نمیذارین؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده