yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ راهنمایی .... خوب همونطور که میبینید جانی دپ توش بازی میکنه و محصول 2004 هست.... آسونه هااااا.... 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ قیافه اش مال فیلم secret window هست.فکر کنم خودش باشه.آخه فیلم رو ندیدم.فقط فبلیغاشو دیدم 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ باریکلااااااااااا...... درست گفتی.... مرسی... الا دوست داری یه عکس بذار داشتم میگشتم دنبال یه توضیح مختصر از فیلم با لینک دانلودش.... صبر نداری که!! حالا بعدا میذارم 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ حالا بعد کلی مدت که گذرشون به اینجا بیافته بشینن فیلم ترجمه کنن!!:mornincoffee: بعدا میذارم یه چیزایی.... عکس میذاری؟ آره.خب این فیلم محصول بوسنی و هرزگوین هست.باز هم یکی از بهترین فیلم هایی که دیدم. 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ندیدم... ندیدی؟نصف عمرت بر فنا.بابا امیر کاستاریکا کاگردانشه.داستان فیلم در مورد زندگی مردم بوسنی البته افراد تحصیل نکرده هست.یه فیلم هم داره در مورد افراد تحصیل کرده به اسم underground فیلم مال سال 98 هست.کسی نمیدونه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ گربه سیاه گربه سفید تو که گفتی ندیدی.از کجا فهمیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ با اطلاعاتی که دادی میشد فهمید. ممنون... چشم الان میذارم..... اینم یکی از قشنگترین فیلمایی هست که من دیدم....خیلی هم آسونه... 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ با اطلاعاتی که دادی میشد فهمید. ممنون...چشم الان میذارم..... اینم یکی از قشنگترین فیلمایی هست که من دیدم....خیلی هم آسونه... alight nights فیلم خوبی هست اما یه سری ضعف داره اینا عکسای فیلم بعدی.ببخشید دیگه باید سانسور میشدن لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ alight nightsفیلم خوبی هست اما یه سری ضعف داره اینا عکسای فیلم بعدی.ببخشید دیگه باید سانسور میشدن چون سانسور کردی نمیتونم حدس بزنم 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ چون سانسور کردی نمیتونم حدس بزنم بابا تابلو هست.فیلم ساخت ایتالیا هست.فکر کنم بین سال های 75 تا 80 ساخته شده.میلادی البته. 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بابا تابلو هست.فیلم ساخت ایتالیا هست.فکر کنم بین سال های 75 تا 80 ساخته شده.میلادی البته. هرچی فکر میکنم یادم نمیاد یه مقدار توضیح بده 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ هرچی فکر میکنم یادم نمیادیه مقدار توضیح بده کارگردان فیلم پازولینی هست.از پازولینی فیلم دیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ کارگردان فیلم پازولینی هست.از پازولینی فیلم دیدی؟ salo نابغه ای در شهر فساد 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ saloنابغه ای در شهر فساد آفرین درسته.اما اون نابغه ای در شهر فساد چی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ آفرین درسته.اما اون نابغه ای در شهر فساد چی بود؟ اینم اسمیه که من براش انتخاب کردم خیلی فیلم زنندایه ولی در کل پیام خوبی داره من رو یاد فیلم اره و سریال اسپارتاکوس انداخت:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اینم اسمیه که من براش انتخاب کردمخیلی فیلم زنندایه ولی در کل پیام خوبی داره من رو یاد فیلم اره و سریال اسپارتاکوس انداخت:icon_pf (34): فیلم خیلی خوبی هست.با وجودی که خیلی انتقاد داشت.خیلی حرفا رو زد نمیخوای عکس بذاری؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ فیلم خیلی خوبی هست.با وجودی که خیلی انتقاد داشت.خیلی حرفا رو زد نمیخوای عکس بذاری؟ چرا......... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده