vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ لج نشدم :| دارم دعوتت میکنم به تحدی :texc5lhcbtrocnmvtp8چقدر شخصیت اصلی مشخصه :texc5lhcbtrocnmvtp8 اخه Yaprak هم اصرار داشت انیمیشن بزارن که نتونم حدس بزنم :| باشه ... --- پس s4r4kh عکس بزاره دیگه که نوبتش هم راعایت بشه ! من لج نشدم باهت که vergil :| از لج منظورم اون چیزی نیس که تو ذهنته ! 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ من لج نشدم باهت که vergil :| یه کم کمتر بلد باش تا نمیگفتم :| اصلا انیم و سریال دیگه ممنوع :| 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ سريال كه آسون تره! :| انيميشن كه ديگه هيچي! :| 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ Sleepy hollow اینو تو قطار دیدم ! شخصیت اصلی رو گذاشتی توی عکس تابلوئه دیگه 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ Sleepy hollow اینو تو قطار دیدم ! شخصیت اصلی رو گذاشتی توی عکس تابلوئه دیگه الان ینی کدوم شخصیت اصلیه همون که کلش نیستیا اون که فقط یه هاله مو ازش معلومه یا اونکه فقط دماغش معلومه 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ Sleepy hollow اینو تو قطار دیدم !شخصیت اصلی رو گذاشتی توی عکس تابلوئه دیگه تا جایی که یادمه جانی دپ شخصیت اول این فیلمه و من این نما هم فکر کنم اوایل فیلم هست که جانی دپ توش حضور نداشت. 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ تا جایی که یادمه جانی دپ شخصیت اول این فیلمه و من این نما هم فکر کنم اوایل فیلم هست که جانی دپ توش حضور نداشت. الان ینی کدوم شخصیت اصلیه همون که کلش نیستیا اون که فقط یه هاله مو ازش معلومه یا اونکه فقط دماغش معلومه اونی که سرش توی صندوقشه و داره یه چیزی رو بیرون میاره جانی دپه ! ( سمت چپ جنازه ) + تقریبا از اول فیلم هم حضور داشت / 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ اونی که سرش توی صندوقشه و داره یه چیزی رو بیرون میاره جانی دپه ! ( سمت چپ جنازه ) + تقریبا از اول فیلم هم حضور داشت / چه ریزبین، چه نکته بین :biggrin: فیلمارو حفظ میکنی تو؟ :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ Sleepy hollow اینو تو قطار دیدم ! شخصیت اصلی رو گذاشتی توی عکس تابلوئه دیگه مگه قرار نبود تابلو باشه؟ به عنوان هينت اون سر بريده منظورم بود بيشتر! گفتم شخصيت اصليم باشه به خاطر viviyan :دي -------------- من از پست پاسخ تشكر ميكنم منظورم اينه كه درسته :| حتما بايد بيايم بگيم درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ اونی که سرش توی صندوقشه و داره یه چیزی رو بیرون میاره جانی دپه ! ( سمت چپ جنازه ) + تقریبا از اول فیلم هم حضور داشت / خوب این که هیچیش معلوم نبود که تازه من اصن نفهمیدم این سیاه چیه این پشت تا ندیده باشی نمیفهمیدی من کلا این فیلمو ندیدم فقط گفتی تابلوئه شاکی شدم چرا عکس نمیزاری خو مگه قرار نبود تابلو باشه؟ به عنوان هينت اون سر بريده منظورم بود بيشتر! گفتم شخصيت اصليم باشه به خاطر viviyan :دي -------------- من از پست پاسخ تشكر ميكنم منظورم اينه كه درسته :| حتما بايد بيايم بگيم درسته؟ بیبین کارادا...... خو بگو درسته که خو شاید با خودش بگه زشته تا سوال پرسنده تایید نکنه عکس بزارم ... ادبو این حرفا 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ فیلمارو حفظ میکنی تو؟ :biggrin: نه/ حتما بايد بيايم بگيم درسته؟ خب از این به بعد نمیگیم ! چرا عکس نمیزاری خو عکس بعدی : 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ من که مطمئنن ندیدم این فیلمو ولی دلم خواست همینجوری یه اسم بگم دشت گریان عایا؟ 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ من که مطمئنن ندیدم این فیلمو ولی دلم خواست همینجوری یه اسم بگمدشت گریان عایا؟ ندیدی و درست گفتی ؟!! بعدی رو بزار 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ ندیدی و درست گفتی ؟!! بعدی رو بزار نه ندیدم...در واقع گفتم اینجوری که من هیچکدوم از این فیلمایی که شما دیدینو ندیدم ایندفه تقلب میکنم اینه که تقلب کردم به لطف پرچم یونان فیلم بعدی ..خواسم یه عکس بد بزارم معلوم نباشه دلم راضی نشد 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ امتیازش توی imdb چنده ؟ جایزه چیزی گرفته ؟ 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ امتیازش توی imdb چنده ؟ جایزه چیزی گرفته ؟ 7.0 امتیاز اوممم گویی نه جایزه نگرفته مطمئن نیسم ولی تو اون عکس که گذاشتم نقش اصلی هست فقط به سبک ورجیل یه عکس دیگه میزارم که مشخص شه فیلم جنگی نیس 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ وقت ندارم هی سر بزنم یه عکس کلوز آپ از بازیگر اصلی که احتمالا همه بشناسن میزارم دیگه یه سرچ میمونه اسکار گرفتن ایشون واسه یه فیلم دیگه 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ وقت ندارم هی سر بزنم یه عکس کلوز آپ از بازیگر اصلی که احتمالا همه بشناسن میزارم دیگه یه سرچ میمونه اسکار گرفتن ایشون واسه یه فیلم دیگه فیلم "ژاکت"؟ ندیدم فیلم رو، ولی از حال و هواش میخوره این فیلم باشه. 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ فیلم "ژاکت"؟ ندیدم فیلم رو، ولی از حال و هواش میخوره این فیلم باشه. تنکس گاد فیلم بعدی بزار 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ عکس به شیوه ورجیل تازه کمی واضح تر :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده