.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ چه صحنه قشنگی ! آسون نیست تا حالا نیومدن بگن دیگه ه اسمشو بگو تا برم ببینمش : اااا بعدا اسپممو پاک میکنم ! 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ چه صحنه قشنگی !آسون نیست تا حالا نیومدن بگن دیگه ه اسمشو بگو تا برم ببینمش : اااا بعدا اسپممو پاک میکنم ! باشه برو ببینش ! اسونه :| 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ آقا خب سخته دیگه! هیش کیم ماشالا این فیلمه رو ندیده خب حالا نمیشه خود شما یه راهنمایی بفرمایین؟ 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم!! شبیه فیلم 12 میمون تری گیلیام ! خیلی وقت پیش دیدم!! 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ آقا خب سخته دیگه!هیش کیم ماشالا این فیلمه رو ندیده خب حالا نمیشه خود شما یه راهنمایی بفرمایین؟ توی اون یکی تاپیک راهنمایی کرده بودم فکر کردم اینجا بوده :| چون جزو 50 ـمین فیلم برتر تاریخ بود فکر نمیکردم سخت باشه ! نمیدونم!! شبیه فیلم 12 میمون تری گیلیام !خیلی وقت پیش دیدم!! اوهوم بعدی رو بزار ! 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم!! شبیه فیلم 12 میمون تری گیلیام !خیلی وقت پیش دیدم!! 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ فکر میکردم 12 میمون باشه صحنه آخر فیلم بود من اینو VHS دیدم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ باشه برو ببینش ! اسونه :| به زودی :| همه فیلمات سختن :| 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ فکر میکردم 12 میمون باشه صحنه آخر فیلم بود من اینو VHS دیدم شما باید عکس فیلم بعدی بزارین 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ توی اون یکی تاپیک راهنمایی کرده بودم فکر کردم اینجا بوده :|چون جزو 50 ـمین فیلم برتر تاریخ بود فکر نمیکردم سخت باشه ! همه جا رو كه همچنان بسته نگهداشتي. اينا مال تو: Chaartaar برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -Album برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فکر میکردم 12 میمون باشه صحنه آخر فیلم بود من اینو VHS دیدم history of the world - last supper شما باید عکس فیلم بعدی بزارین :| 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ همه جا رو كه همچنان بسته نگهداشتي. اينا مال تو: Chaartaar برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -Album برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام history of the world - last supper :| چی شده 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ خب الان جریان چیه درست بوده یا نبوده چی شده آره درست بوده. beat عزيز هم اين عكسو گذاشته بود كه احتمالا ديده نميشده: (تو آپلود سنتر همينجا آپ كردم) 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ آره درست بوده. beat عزيز هم اين عكسو گذاشته بود كه احتمالا ديده نميشده: (تو آپلود سنتر همينجا آپ كردم) آره دیده نمیشد دستت درد نکنه اریون ژون 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشيد من فيلم دم دستم ندارم. اينميشن ميذارم ! 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشيد من فيلم دم دستم ندارم. اينميشن ميذارم ! history of the world - last supper چه فیلم سختی ! فکر نمیکنم توی تمام عمرم این فیلم رو میدیدم :| --- انیمه خیلی سخته که :| واسه موزیک هم ممنون اما جز چارتار بقیه خوب نبودن / 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشيد من فيلم دم دستم ندارم. اينميشن ميذارم ! شبیه کارهای میازاکی هست من که اینو ندیدم 4 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشيد من فيلم دم دستم ندارم. اينميشن ميذارم ! My Neighbor Totoro-1988 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده