viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درسته ورجیل، بذار بعدی رو. 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ casablanca؟ نه جواهری در قصر ! --- بعدی رو بزار 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ نهجواهری در قصر ! --- بعدی رو بزار :دي اون علامت سوالو واسه طبيعي جلوه كردن گذاشته بودم :دي 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ دختران بوگین احتمالا هدف همينه! The Other Boleyn Girl عكس بعدي رو بذارين لطفا. 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ احتمالا هدف همينه! The Other Boleyn Girl عكس بعدي رو بذارين لطفا. بلی هدف همان بود 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ بلی هدف همان بود چرا كسي نمياد بگه؟ اينو من نصفه ديدم. ايوان بود اسم پسره فك كنم. اسم فيلمم يادم نيست دقيق. زندگي ايوان، كودكي ايوان، يا همچين چيزي 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ چرا كسي نمياد بگه؟ اينو من نصفه ديدم. ايوان بود اسم پسره فك كنم. اسم فيلمم يادم نيست دقيق. زندگي ايوان، كودكي ايوان، يا همچين چيزي کودکی ایوان از تارکوفسکی من این فیلمو دیدم، ولی با وجودی که عکس خیلی برام آشنا بود، اصلا ذهنم بهش خطور نکرد. اومده از اول فیلم عکس گذاشته :| 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ چرا كسي نمياد بگه؟ اينو من نصفه ديدم. ايوان بود اسم پسره فك كنم. اسم فيلمم يادم نيست دقيق. زندگي ايوان، كودكي ايوان، يا همچين چيزي کودکی ایوان.باید اسمشم به روسی بنویسی وگرنه قبول نیست:دی عکس بعدی بزارین کودکی ایوان از تارکوفسکیمن این فیلمو دیدم، ولی با وجودی که عکس خیلی برام آشنا بود، اصلا ذهنم بهش خطور نکرد. اومده از اول فیلم عکس گذاشته :| یه عکس دیگه داشت که مدنظرم بود ولی پای عکس روسی نوشته بودن.تابلو میشد خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشيد دير شد. seven از دیوید فینچر؟ 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ آره منم فک میکنم باید فیلم سون باشه 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ اوهوم 7 ـه faaarnaz یا viviyan بزارین بعدیو ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده