vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بیل را بکش 3 یا 2 3 ـش که نیومده ! بعدی رو بزار viviyan 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ واسه سال 2012 ـه و نامزد 3 جایزه اسکار 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ واسه سال 2012 ـهو نامزد 3 جایزه اسکار اوه، "مرشد" THE MASTEr من این فیلمو تا نصفه دیدم ولی هرچی فکر میکردم یادم نمیومد. 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ اوه، "مرشد" THE MASTEr من این فیلمو تا نصفه دیدم ولی هرچی فکر میکردم یادم نمیومد. اوهوم درسته بعدیو بزار viviyan 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ Holy motors P.S : تقلب از چشمای O-N ! 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من فکر کنم بدونم این عکس کدوم فیلمه ولی فکر کنم اگه بگم بعد باید خودم عکس بعدی بزارم پس نمیگم لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من فکر کنم بدونم این عکس کدوم فیلمه ولی فکر کنم اگه بگم بعد باید خودم عکس بعدی بزارم پس نمیگم خب مگه خودت عکس بزاری چی میشه ! لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم یادم میاد این سکانس ولی نمیدونم مال کدوم فیلمه و اسمش چیه. بگین دیگه بابا.من جاتون عکس میزارم لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فیلم واسه 2012 ـه و برنده جایزه اسکار/ O-N, viviyan بیاین ...! 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جانگو از تارانتینو اوهوم بزار بعدیو پس/ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده