O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ Ratings: 7.7/10 2005 كسي نديده؟ فيلم خوبيه. 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ كسي نديده؟فيلم خوبيه. فیلم "سوفی شول، آخرین روزها" به کارگردانی فرد برینرسدورفر درباره مبارزه خواهر و برادر آلمانی و در نهایت اعدامشون به دست رژیم نازی... 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ فیلم "سوفی شول، آخرین روزها" به کارگردانی فرد برینرسدورفر درباره مبارزه خواهر و برادر آلمانی و در نهایت اعدامشون به دست رژیم نازی... من اينو نديده بودم! درسته. عكس بعدي رو بذار لطفا. 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ La Strada 1954 ! درسته :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ ـــ حدس میزنم فیلم "چه زندگی شگفت انگیزی" باشه. من فیلمنامه شو خووندم فقط. 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ حدس میزنم فیلم "چه زندگی شگفت انگیزی" باشه. من فیلمنامه شو خووندم فقط. It's a Wonderful Life ؟ نه اون نیست ! 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ It's a Wonderful Life ؟ نه اون نیست ! "سرگیجه" هم که نیست! 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ "سرگیجه" هم که نیست! درسته! Vertigo -- عکس بعدی رو بزار viviyan 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ فیلم شاهکاریه La Antena (The Aerial)s محصول 2007 آرژانتين. يه نفر ديگههم به من گفته بود شاهكاره و ديدم! در كل فيلم خوبي بود. واسه بيان بعضي مفاهيم و رفتارها، از سمبلهاي خوبي استفاده كرده بود. ولي بعضي قسمتاش عامل نگه دارندهي من پاي فيلم، صرفا موسيقي متنش بود. البته ميدونم اينجا تاپيك نقد نيست. همينطوري نظرمو گفتم. :) 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ Ed Wood 1994 قسمت فیلم برداری 8 پا :| 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده