yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ The Butterfly Effect..... 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ The Butterfly Effect..... آره درسته.......خیلی خوشمله حتما اگه ندیدید نیگاش کنید..... 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اینم یه فیلم خیلی آسون... troy............... 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ troy............... مرسی...... 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اه ..باز من دیر رسیدم بوگو این سمندون چی میکشید.....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ چه تاپیک خووووووووفی مرسی یاسی جونم 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ عکس گذاشتی یعنی؟!!!! کووووو؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ عکس گذاشتی یعنی؟!!!! کووووو؟؟؟ جدی ندیدینش؟:jawdrop:ای بابا با این فی لترینگ احمقانه شون.... 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خودم میذارم پس. خیلی آسونه میشه یه راهنمایی بکنی؟!! 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی آسونه که.عکس سه بازیگر اصلی رو گذاشتم واستون.نگاه قیافه ها کنید فیلم مال سال 94 هست فکر کنم.خود کارگردان هم یه تیکه توش بازی میکنه.هاروی کیتل هم تو فیلم بازی میکنه.دیگه چقدر راهنمایی کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ pulp fiction نیست؟؟ دیدی چقدر آسون بود؟ یکی از بهترین فیلم هایی که دیدم. حالا شما عکس بذار 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ پالپ فيكشن يا قصه هاي عاميانه محصول سال 2004 هاليوود ، به كارگرداني كوئينتين تارانتينو و بابازي اما تورمن و جان تراولتا 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ پالپ فيكشن يا قصه هاي عاميانه محصول سال 2004 هاليوود ، به كارگرداني كوئينتين تارانتينو و بابازي اما تورمن و جان تراولتا سال 94 نه 2004.ساموئل ال جکسون و هاروی کیتل یادت رفت 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی صفا جان!!:4chsmu1: زود ، تند ، سریع حدس بزنید....:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده