Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رستگاری شاوشنگ... اولین فیلم imdb :dancegirl2: چرا نمیذاری پس؟ 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Saving Private Ryan 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ اوری دستت درد نکنه...من واقعا نمیدونستم با اون عکس vergil چیکار کنم:cry2: 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ اوری دستت درد نکنه...من واقعا نمیدونستم با اون عکس vergil چیکار کنم:cry2: اخه همین 3 روز پیش فیلمش رو دیده بود ! 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ Shutter Island? اوری دستت درد نکنه...من واقعا نمیدونستم با اون عکس vergil چیکار کنم:cry2: اتفاقي به اينجا كشيده شدم. :دي خودش پيشنهاد كرده بود ببينم. :14k8gag: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ Shutter Island? اتفاقي به اينجا كشيده شدم. :دي خودش پيشنهاد كرده بود ببينم. :14k8gag: منتنها چیزی که درباره فیلمه میدونستم این بود که vergil از دختره خوشش میاد همون که اوری گفت!! شاتر 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ منتنها چیزی که درباره فیلمه میدونستم این بود که vergil از دختره خوشش میاد همون که اوری گفت!! شاتر رفتی نقد اون فیلم رو خوندی ...! فقط گفتم توی برف دوس داشتنی میشد 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ رفتی نقد اون فیلم رو خوندی ...!فقط گفتم توی برف دوس داشتنی میشد قبلا خونده بودم...ولی یادم نبود کجا و کی و اینااا... همم؟ منظورم همون بود اوری بیا فیلم بذار، اسپم زیاد شد!!! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ فیلم تخیلی من نمیبینم :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ The Hunger Games ? ندیدمش اما نقدهاش رو چند روز پیش داشتم میخوندم این عکس رو هم داشت 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ فیلم تخیلی من نمیبینم :icon_razz: فيلم بدي نبود. صرفا تخيلي نيست. مفاهيمي كه منتقل ميكنه جالبه نه بعد تخيليش. بد نيست ببيني. The Hunger Games ? ندیدمش اما نقدهاش رو چند روز پیش داشتم میخوندم این عکس رو هم داشت درسته 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ درسته فکر نکنم اینو بتونی حدس بزنی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده