viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ ! راهنمایی لطفا پ.ن: چی فکر کردی آخه؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ راهنمایی لطفا پ.ن: چی فکر کردی آخه؟ راهنمایی، عکس رو کیف نماد شیر و خورشیده و فیلم هم هالیوودیه دقت میخواد دیدن این صحنه ها تو فیلما 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ راهنمایی، عکس رو کیف نماد شیر و خورشیده و فیلم هم هالیوودیه دقت میخواد دیدن این صحنه ها تو فیلما یکی بیاد به ال رومن تذکر بده عکس درست بزاره 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ scent of a woman ؟ یا Ocean 13 ؟ 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ عههههههه , من فک کردم هنوز سر آل پاچینوئه :icon_pf (34): این عکسه معلوم نیس آقا , یه دونه درستشو بذار 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ scent of a woman ؟ یا Ocean 13 ؟ نه نه فیلم اکشنه ها، پسرونه هست 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ اخرش این ال پاچینو کدوم فیلمش بود؟اتی سرکارمون نزاریا حامد میخوای یه عکس از یه فیلم معروف بزارم کفت ببره؟ اخه این چه عکسیه؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ اخرش این ال پاچینو کدوم فیلمش بود؟اتی سرکارمون نزاریاحامد میخوای یه عکس از یه فیلم معروف بزارم کفت ببره؟ اخه این چه عکسیه؟ بیخوابی بود بابا خوب فیلم باحالیش همون عکس اولی بود که تو اون کیفی که شیر و خورشید روشه لوح های چاپ اسکناسی امریکا قرار داره، تو فیلم هم میگه قدیما تنها جایی که قادر به چاپ دلارهای ما بود ضرابخانه ایران زمون شاه بوده لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ taken همون که دختر قهرمان فیلم دزدیده میشه و قهرمان فیلم میره همه آدم بدا رو دخلشون میاره. لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ taken همون که دختر قهرمان فیلم دزدیده میشه و قهرمان فیلم میره همه آدم بدا رو دخلشون میاره. خیر 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ ال رومن یه بار دیگه اینجوری عکس بذاری، طبق قوانین کتک میخوری درست راهنمایی کن، عکس هم از یه بازیگر درست حسابش بذار 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ ال رومن یه بار دیگه اینجوری عکس بذاری، طبق قوانین کتک میخوری درست راهنمایی کن، عکس هم از یه بازیگر درست حسابش بذار عکس لیام نیسون رو گذاشتم دیگه چی میخواااااااااای اصلا من یه عکس دیگه میزارم، این the A team بود لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ دیگه این فیلم رو نفهمین هیچی ها 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ دیگه این فیلم رو نفهمین هیچی ها راهنمایی لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ راهنمایی جزو نصف بالای لیست 250 فیلم برتر هست و محصول دهه 90 میباشد 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ فارست گامپ نیست؟ حس میکنم اینس که صورتش معلوم نیست تام هنکس باشه 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ فارست گامپ نیست؟ حس میکنم اینس که صورتش معلوم نیست تام هنکس باشه درسته، ایول؛ کسانی که این فیلم رو ندیدن ببینن، از اون فیلماییه که اون دنیا بازخواست میشین که چرا ندیدین :دی تو حمید صفای خودمونی؟:-؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده