El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ عکستم سخته راهنمایی کن یه کم دوتا سوپر استار توش بازی کردن 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ این فیلم رغیب فیلم اصغر فرهادی بود تو اسکار، اسپانیاییه،قشنگه، خوب شد ما بردیماااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عکستم سخته راهنمایی کن یه کم نه بابا توی اسکار این جز رقیبای جدایی نبود ... اگه بود که نمیبردیم آرع گلدن گلوب بود ولی اونجا شانس آورد جدایی ! فیلمنامه جدایی ملموس تر بود این یه ذره تخیلی میزد وگرنه از لحاظ کیفیت ساخت خیلی سر تر از جدایی بود خداییش به نظر من که فیلم جالبی نبود. جدایی چیزای بیشتری رو می رسوند . این اصلا یه جوری بود این فیلمی که رومن گذاشته رو من فک کنم دیدم یادم نمیاد ولی. یه عکس دیگه نمیشه بذاره؟ 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ دوتا سوپر استار توش بازی کردن کوشن سوپر استارا؟ من هیش کدوم ازینا رو نشناختم یه عکس دیگه میتونی بذاری؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ کوشن سوپر استارا؟ من هیش کدوم ازینا رو نشناختم یه عکس دیگه میتونی بذاری؟ عکس سوپر استار رو که ببینی که تابلو میشه اوک الان میزارم 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ departed:banel_smiley_4: چه عصبی عکس بذار 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ kingdom of heaven به دو پستم نرسید...بزار 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ سرگیجه؟ نه.اولین راهنمایی فیلم مال دهه ی 50 هست. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ نه.اولین راهنمایی فیلم مال دهه ی 60 هست. فیلم 90 به بالا بزارین بابا اه:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ فیلم 90 به بالا بزارین بابا اه:icon_razz: فیلمش قشنگه.حتما دیدین راهنمایی دوم جیمز استوارت 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ "مردی که لیبرتی والانس را کشت" از جان فورد من این فیلمه رو دیدم ولی برا پیدا کردنش تقلب کردم و از گول سرچ کمک گرفتم. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ "مردی که لیبرتی والانس را کشت" از جان فوردمن این فیلمه رو دیدم ولی برا پیدا کردنش تقلب کردم و از گول سرچ کمک گرفتم. من هم از اونجا پیداش کردم ولی نگفتم چون فیلم رو ندیده بودم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ "مردی که لیبرتی والانس را کشت" از جان فوردمن این فیلمه رو دیدم ولی برا پیدا کردنش تقلب کردم و از گول سرچ کمک گرفتم. پس گولت زده من هم از اونجا پیداش کردم ولی نگفتم چون فیلم رو ندیده بودم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه اشتباهه. ویویان رو انتظار داشتم حداقل بگه این فیلم رو راهنمایی سوم جزو 100 فیلم اول imdb هست راهنمایی چهارم نزدیک به 40 سال پس از این فیلم یه فیلم با همین اسم ساخته شد 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ پس گولت زده نه اشتباهه. ویویان رو انتظار داشتم حداقل بگه این فیلم رو راهنمایی سوم جزو 100 فیلم اول imdb هست راهنمایی چهارم نزدیک به 40 سال پس از این فیلم یه فیلم با همین اسم ساخته شد پاییز قبیله شاین؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده