El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ #zina#[/url]880516]من اصن یادم نمیاد همچین صحنه ای دیده باشم ولی خوب الکی یه چیزی میگم مسابقه گرم شه مصائب مسیح عکس بزار 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ عکس بزار تورو خدا؟ راست میگی؟ خودت بذار من فیلم زیاد دیدم ولی همه تابلوان میفهمن:evilsmile: 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ با اجازه من میزارم the next three day:w02: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ فیلم بعدی رو بحدسین...خیلی آسوووووون 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ ... آسونه هاا...جدید هم هست 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آسونه هاا...جدید هم هست انتونی هاپکینزه؟ مراسم مذهبی 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ انتونی هاپکینزه؟مراسم مذهبی نه راهنمایی گنده اینکه، نامزد چندتا جایزه اسکار هم بوده 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ فیلم بعدی رو بحدسین...خیلی آسوووووون Tinker Tailor Soldier Spy ؟ 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ Tinker Tailor Soldier Spy ؟ تو از کجا میدونی؟! عکس بذار 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ تو از کجا میدونی؟! عکس بذار ما اینیم دیگه اینم عکس 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ [h=1] the skin i live in [/h] 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ the skin i live in آفرین درسته . عکس بذار 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ the skin i live in این فیلم رغیب فیلم اصغر فرهادی بود تو اسکار، اسپانیاییه،قشنگه، خوب شد ما بردیماااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عکستم سخته راهنمایی کن یه کم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ این فیلم رغیب فیلم اصغر فرهادی بود تو اسکار، اسپانیاییه،قشنگه، خوب شد ما بردیماااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عکستم سخته راهنمایی کن یه کم نه بابا توی اسکار این جز رقیبای جدایی نبود ... اگه بود که نمیبردیم 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ نه بابا توی اسکار این جز رقیبای جدایی نبود ... اگه بود که نمیبردیم آها...تو اسکار نبود، اصلا نامزد نشد!! ولی توی بقیه جاها مثل گلدن گلوب و جاهای دیگه همیشه رقیبش بود، که همشم جدایی برده 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ آها...تو اسکار نبود، اصلا نامزد نشد!! ولی توی بقیه جاها مثل گلدن گلوب و جاهای دیگه همیشه رقیبش بود، که همشم جدایی برده آرع گلدن گلوب بود ولی اونجا شانس آورد جدایی ! فیلمنامه جدایی ملموس تر بود این یه ذره تخیلی میزد وگرنه از لحاظ کیفیت ساخت خیلی سر تر از جدایی بود خداییش 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ آرع گلدن گلوب بود ولی اونجا شانس آورد جدایی ! فیلمنامه جدایی ملموس تر بود این یه ذره تخیلی میزد وگرنه از لحاظ کیفیت ساخت خیلی سر تر از جدایی بود خداییش بابا اون فیلمه اصن یه چیز عجیبی غریبی بود!! کلا با هم فرق داشتن، ولی من از جدایی بیشتر خوشم اومده بود به هر حال رغیب بودن دیگه، یکی و این میبرد، یکیو اونیکی... سلیقه ای بود بیشتر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده