Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ درسته ، البته به نظر من فیلم خوبیه ؛ قبول میکنم ، sunshine بود اسمش عکس بزار اره اره.sunshine. خب دنی بویل باید بهتر از این کار کنه.برش داشت به نظر من.البته اونقدر سکانس ها تو نظرم نیست که بخوام نقدش کنم الان اما میشه خیلی بهتر از این ساخت. الان عکس میذارم.صبر کنین 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ چرا اینقدر کوچولو و بی کیفیت؟؟ یه جوری میزاشتی صورت 2 نفر دیده میشد 4 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ این همون فیلمه ای نیست که همه توش مردن ؟ Glengarry Glen Ross 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ تایتانیکه چرا اینقدر کوچولو و بی کیفیت؟؟ یه جوری میزاشتی صورت 2 نفر دیده میشد ادیت شد این همون فیلمه ای نیست که همه توش مردن ؟ Glengarry Glen Ross :icon_gol: درسته عکس بذار 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز عکس نزاشته اسپارتاکوس هم نبین مناسب سنت نیست 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ کسی ندونست بیا یا راهنمایی کن یا بگو عکس فیلم دیگه بزار 3 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ چند تا عکس دیگه ... بازیگراشم که مشخصن دیگه 2 تا شون: Drew Barrymore & Kate Beckinsale ______ اسم فیلم : Everybody's Fine ... رابرت دنیرو هم توش بازی می کنه ______ فیلم بعدی : اگه کسی ندونست ... هر کی خواست یه فیلم دیگه بذاره 4 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ اسم فیلم پست بالایی: An education فیلم بعدی: 3 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ فیلم بعدی: چیه اسم این فیلم؟ میگم تاپیکه باحالیه ...نذارید بمونه همینجوری واسه خودش لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ چیه اسم این فیلم؟ میگم تاپیکه باحالیه ...نذارید بمونه همینجوری واسه خودش آره باحاله ولی باید عکس فیلمهای نسبتن خوب گذاشته بشه تا بشه حدس زد خوب خودت عکس بزار شروع کنیم، از فیلمای مشهور شروع کن لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ آره باحاله ولی باید عکس فیلمهای نسبتن خوب گذاشته بشه تا بشه حدس زد خوب خودت عکس بزار شروع کنیم، از فیلمای مشهور شروع کن درسته ... باشه ...بذار پس بگردم یه چی خوب پیدا کنم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ دیگه از این آسونتر؟ این فیلم مشهوریه؟ :vahidrk: شانس آوردی من دیدمش سوپر8 1 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ این فیلم مشهوریه؟ :vahidrk: شانس آوردی من دیدمش سوپر8 بابا مشهوره دیگه ...امتیازشم خیلی بالاست ... شانس آوردم دیدیش خب نوبته تو ... (آسون باشه مثل من) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده