Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ من فقط اولیه رو میشناسم ولی اسمشو نمیدونم :jc_thinking: اولی جیم کری هست.دومی هم اوان مک گرگر 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اولی جیم کری هست.دومی هم اوان مک گرگر جیم کری؟!!! باورت میشه من با یکی دیگه اشتب گرفته بودمش...الان دقت کردم دیدم جیم کریه!!! :دی 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ I Love You Phillip Morris ؟؟؟:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ I Love You Phillip Morris ؟؟؟:JC_thinking: افرین.فیلم خوبیه.یعنی من خوشم اومد 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ایول.awakenings 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا.یادم نمیاد.اما دیدم فیلم رو.اسم فیلم هم اگه یادم مونده باشه اسم یه سفینه تو فیلم هست 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ نه ولی یه چیزی تو همون مایه هاس 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ نه ولی یه چیزی تو همون مایه هاس بشقاب پرنده 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ بشقاب پرنده نه فیلمی فراتر از این حرف هاست محصول سال 2007 هست 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم.اما مطمئنم که دیدم فیلم رو.یادم نمیاد اسمشو 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم.اما مطمئنم که دیدم فیلم رو.یادم نمیاد اسمشو موضوعش چی بود؟ یادته؟ اسمشم دقیقا مرتبط به موضوع شه 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ موضوعش چی بود؟ یادته؟ اسمشم دقیقا مرتبط به موضوع شه زیاد نه.چون فیلمی که خوشم نیاد تو ذهنم نمیمونه. اما چند تا متخصص بودن.اگه یادم مونده باشه فکر کنم حیات روی کره زمین به خطر افتاده بود و اینا میخواستن یه کاری کنن فکر کنم یه بمب بود یا همچین چیزی.یه سفینه هم قبل از اینا فکر کنم رفته بود که اونا شکست خورده بودن.بعد چند تاشون هم میمیرن.فکر کنم اکسیژن و غذا هم کم میارن مجبور میشن یکی رو بکشن اما وقتی میخوان بکشنش میبینن که خودشو کشته. اگه چند تا فیلم و با هم قاطی نکرده باشم اینا تو ذهنمه 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ زیاد نه.چون فیلمی که خوشم نیاد تو ذهنم نمیمونه.اما چند تا متخصص بودن.اگه یادم مونده باشه فکر کنم حیات روی کره زمین به خطر افتاده بود و اینا میخواستن یه کاری کنن فکر کنم یه بمب بود یا همچین چیزی.یه سفینه هم قبل از اینا فکر کنم رفته بود که اونا شکست خورده بودن.بعد چند تاشون هم میمیرن.فکر کنم اکسیژن و غذا هم کم میارن مجبور میشن یکی رو بکشن اما وقتی میخوان بکشنش میبینن که خودشو کشته. اگه چند تا فیلم و با هم قاطی نکرده باشم اینا تو ذهنمه درسته ، البته به نظر من فیلم خوبیه ؛ قبول میکنم ، sunshine بود اسمش عکس بزار 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده