from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکس فیلم بعدی رو بذار من حدس میزنم... از سوت و کوری درمیاد... 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلی فکر کردم تا اسمش یادم اومد.... اسمش الماس خون هست ... دی کاپریو هم توش بازی میکنه... 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلی فکر کردم تا اسمش یادم اومد....اسمش الماس خون هست ... دی کاپریو هم توش بازی میکنه... درود بر تو حالا نوبته تو عکس بذاری 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم فیلم بعدی... خیلی آسونه... 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای اسمش یادم نمیاد.یه فیلم تک بازیگر.این مرد میره تو یه گودال میفته و اونجا گیر میکنه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای اسمش یادم نمیاد.یه فیلم تک بازیگر.این مرد میره تو یه گودال میفته و اونجا گیر میکنه بهله ..البته گودال نیست بیشتر شبیه دره ست...:626gdau: حالا اسمش رو بگو... 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره درسته دره.یادم نمیاد.فیلم رو ندیدم خودم.تریلر دیدم ازش و یه برنامه رااجع بهش دیدم.اسمش یادم نیست.باید صبر کنیم یکی که بلده بیاد بگه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره درسته دره.یادم نمیاد.فیلم رو ندیدم خودم.تریلر دیدم ازش و یه برنامه رااجع بهش دیدم.اسمش یادم نیست.باید صبر کنیم یکی که بلده بیاد بگه خوب من یه راهنمایی میکنم شاید تونستید جواب بدید... کارگردانش ...کارگردان فیلم میلیونر زاغه نشین هم بوده... دیگه فکر کنم الان بتونید جواب بدید... 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب من یه راهنمایی میکنم شاید تونستید جواب بدید... کارگردانش ...کارگردان فیلم میلیونر زاغه نشین هم بوده... دیگه فکر کنم الان بتونید جواب بدید... میدونم عزیزم.دنی بویل کارگردان هست بازیگرشم جیمز فرانکو هست.اما خب اسم فیلم یادم نمیاد.میشه یه سرچ کرد و یا از imdb در آورد اما میخوام به مغزم فشار بیارم:w74:نمیدونم چرا یادم نمیاد 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یادم اوممممممممممممممممممممممممممممممممممد 127 ساعت درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میدونم عزیزم.دنی بویل کارگردان هست بازیگرشم جیمز فرانکو هست.اما خب اسم فیلم یادم نمیاد.میشه یه سرچ کرد و یا از imdb در آورد اما میخوام به مغزم فشار بیارم:w74:نمیدونم چرا یادم نمیاد آفلین..آفلین ...یه خورده بیشتر فکر کن.... یادم اوممممممممممممممممممممممممممممممممممد127 ساعت درسته؟ درسته... فیلم بعدی رو بذارید... 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم یه فیلم که تشخیص دادنش خیلی راحته من عکس رو نمیبنم... تو آپلود سنتر سایت آپلود کنید که دیده بشه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
sima69 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاممممممممم بابا اين عكس ها كه هيچ كودوم باز نميشن پس ما چي جوري حدس بزنيم اخه؟!!!:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من عکس رو نمیبنم...تو آپلود سنتر سایت آپلود کنید که دیده بشه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به روی چشم.بفرمایید 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.دوباره آپ کردم.حالا میبینید؟ خیلی سخته... فکر کنم فیلم ایتالیایی یا فرانسوی باشه... احتمالا خیلی هم قدیمی هست... بهش نمیاد هالیوودی باشه.... درسته؟ راستش من ندیدم فقط میتونم همین حدسها رو بزنم... 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی سخته...فکر کنم فیلم ایتالیایی یا فرانسوی باشه... احتمالا خیلی هم قدیمی هست... بهش نمیاد هالیوودی باشه.... درسته؟ راستش من ندیدم فقط میتونم همین حدسها رو بزنم... تنها حدس درستت قدیمی بودن فیلم هست.مال سال 1992 هست. 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخ نوک زبونمه ها یه راهنمایی کوچولو 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راهنمایی اینکه بعد از این فیلم آل پاچینو فکر کنم تا یک سال نتونست از نقش خودش خارج بشه و تو فیلم های بعدی هم اثر این نقش رو در بازیش میشد دید.راهنمایی نداره چون فیلم بسیار معروفی هست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده