from_hell 10964 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 عکس فیلم بعدی رو بذار من حدس میزنم... از سوت و کوری درمیاد... 2
from_hell 10964 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 کلی فکر کردم تا اسمش یادم اومد.... اسمش الماس خون هست ... دی کاپریو هم توش بازی میکنه... 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 کلی فکر کردم تا اسمش یادم اومد....اسمش الماس خون هست ... دی کاپریو هم توش بازی میکنه... درود بر تو حالا نوبته تو عکس بذاری 2
from_hell 10964 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم فیلم بعدی... خیلی آسونه... 1
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 وای اسمش یادم نمیاد.یه فیلم تک بازیگر.این مرد میره تو یه گودال میفته و اونجا گیر میکنه 2
from_hell 10964 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 وای اسمش یادم نمیاد.یه فیلم تک بازیگر.این مرد میره تو یه گودال میفته و اونجا گیر میکنه بهله ..البته گودال نیست بیشتر شبیه دره ست...:626gdau: حالا اسمش رو بگو... 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 اره درسته دره.یادم نمیاد.فیلم رو ندیدم خودم.تریلر دیدم ازش و یه برنامه رااجع بهش دیدم.اسمش یادم نیست.باید صبر کنیم یکی که بلده بیاد بگه 2
from_hell 10964 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 اره درسته دره.یادم نمیاد.فیلم رو ندیدم خودم.تریلر دیدم ازش و یه برنامه رااجع بهش دیدم.اسمش یادم نیست.باید صبر کنیم یکی که بلده بیاد بگه خوب من یه راهنمایی میکنم شاید تونستید جواب بدید... کارگردانش ...کارگردان فیلم میلیونر زاغه نشین هم بوده... دیگه فکر کنم الان بتونید جواب بدید... 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 خوب من یه راهنمایی میکنم شاید تونستید جواب بدید... کارگردانش ...کارگردان فیلم میلیونر زاغه نشین هم بوده... دیگه فکر کنم الان بتونید جواب بدید... میدونم عزیزم.دنی بویل کارگردان هست بازیگرشم جیمز فرانکو هست.اما خب اسم فیلم یادم نمیاد.میشه یه سرچ کرد و یا از imdb در آورد اما میخوام به مغزم فشار بیارم:w74:نمیدونم چرا یادم نمیاد 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 یادم اوممممممممممممممممممممممممممممممممممد 127 ساعت درسته؟ 3
from_hell 10964 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 میدونم عزیزم.دنی بویل کارگردان هست بازیگرشم جیمز فرانکو هست.اما خب اسم فیلم یادم نمیاد.میشه یه سرچ کرد و یا از imdb در آورد اما میخوام به مغزم فشار بیارم:w74:نمیدونم چرا یادم نمیاد آفلین..آفلین ...یه خورده بیشتر فکر کن.... یادم اوممممممممممممممممممممممممممممممممممد127 ساعت درسته؟ درسته... فیلم بعدی رو بذارید... 2
from_hell 10964 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 اینم یه فیلم که تشخیص دادنش خیلی راحته من عکس رو نمیبنم... تو آپلود سنتر سایت آپلود کنید که دیده بشه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
sima69 106 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 سلاممممممممم بابا اين عكس ها كه هيچ كودوم باز نميشن پس ما چي جوري حدس بزنيم اخه؟!!!:JC_thinking: 3
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 من عکس رو نمیبنم...تو آپلود سنتر سایت آپلود کنید که دیده بشه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به روی چشم.بفرمایید 2
from_hell 10964 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 سلام.دوباره آپ کردم.حالا میبینید؟ خیلی سخته... فکر کنم فیلم ایتالیایی یا فرانسوی باشه... احتمالا خیلی هم قدیمی هست... بهش نمیاد هالیوودی باشه.... درسته؟ راستش من ندیدم فقط میتونم همین حدسها رو بزنم... 3
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 خیلی سخته...فکر کنم فیلم ایتالیایی یا فرانسوی باشه... احتمالا خیلی هم قدیمی هست... بهش نمیاد هالیوودی باشه.... درسته؟ راستش من ندیدم فقط میتونم همین حدسها رو بزنم... تنها حدس درستت قدیمی بودن فیلم هست.مال سال 1992 هست. 3
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 راهنمایی اینکه بعد از این فیلم آل پاچینو فکر کنم تا یک سال نتونست از نقش خودش خارج بشه و تو فیلم های بعدی هم اثر این نقش رو در بازیش میشد دید.راهنمایی نداره چون فیلم بسیار معروفی هست 2
ارسال های توصیه شده