apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ نه بابا 21 گرم كه فيلم معروفيه كارش درسته اين فيلم 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ هه هه هه خب همینه دیگه اسم بازگرارو میگین سه سوت سرچ میشه خوب همه که همه فیلمارو ندیدن......اولش گفتن هنره...ولی خدایی یه سری فیلما تو سرچ پیدا کردنشم هنره!!!!! 3 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بوي خوش زن بزرگمرد تاريخ سينما تنها جايزه ي اسكار خودش رو مديون همين فيلمه من موندم چطور به چنين بازيگري يه اسكار بيشتر تا حالا نرسيده واقعا عين آل پاچينو وجود نداره 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بوي خوش زن اوهوم بذار بعدی رو 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بوي خوش زن بزرگمرد تاريخ سينما تنها جايزه ي اسكار خودش رو مديون همين فيلمه من موندم چطور به چنين بازيگري يه اسكار بيشتر تا حالا نرسيده واقعا عين آل پاچينو وجود نداره واااااااا مگه واسه پاپیون اسکار نگرفته؟؟ اره ال بی نظیررررره 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اينم عكس من وکیل مدافع شیطان 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چه قدر دیر رسیدم....تازه میخواستم بنویسم بوی خوش زن!!:icon_pf (34): فروووغ عکس.... 2 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ وکیل مدافع شیطان درسته پاپيون كه آل پاچينو توش بازي نميكرد استيو مك كوئين بود و داستين هافمن تنها اسكار پاپيون هم موسيقي متن معروفش بود آل 7 بار كانديد شده و فقط واسه همين بوي خوش زن جايزه گرفته راستي عكس بعدي بزار:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ ببخشيد اسپمه ولي حيفم اومد اينارو اينجا ننويسم دانیل دی لوویس: آل پاچینو به دنبال اسکار نیست بلکه این اسکار است که به دنبال آل پاچینو میگردد «آل پاچینو به دنبال اسکار نیست بلکه این اسکار است که به دنبال آل پاچینو میگردد. » فرانسیس فورد کاپولا: اگر کارگردان نمیشدم دوست داشتم یک پاچینو میبودم «اگر کارگردان نمیشدم دوست داشتم یک پاچینو میبودم. » 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ درسته پاپيون كه آل پاچينو توش بازي نميكرد استيو مك كوئين بود و داستين هافمن تنها اسكار پاپيون هم موسيقي متن معروفش بود آل 7 بار كانديد شده و فقط واسه همين بوي خوش زن جايزه گرفته راستي عكس بعدي بزار:icon_gol: sorry قاط زدم یه لحظه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ sorryقاط زدم یه لحظه:icon_pf (34): خواهش مي كنم اين چه حرفيه:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ نوامبر شيرين عکس رو بذار راستی 2 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من مي خواستم نوامبر شيرين بذارما:ws3: اينم عكس جديد من 3 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ درسته فيلم جوخه است منتهي اگه عكس بازيگراي اصلي رو ميذاشتم ضايع ميشد گفتم عكس جاني دپ رو كه يه نقش خيلي كوتاه در فيلم داشت بذارم تا ضايع نشه فروغ جون عكس بعدي لطفا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده