رفتن به مطلب

به درک!!!

Atre Baroon

ارسال های توصیه شده

تا حالا شده از دست یکی خیلی ناراحت شده باشی ولی شرایط ایجاب میکنه چیزی نگی و یکی از اون شرایط ادبتته یعنی از اون بچگی بهت یاد دادن زدن هر کلمه بدی یعنی بی ادبی!

من خیلی وقتا از دست یکی عصبانی میشم ولی بخاطر ادبم و احترام به اون شخص چیزی نمیگم ولی واقعا خسته شدم دلم میخواد واسه اولین بار این کلمه رو بهشون بگم به همه کسایی که واقعا ارزش این حرفو داشتن ولی نگفتم:

به درک!!!

• Like 13
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 219
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بگو بيشور اخمخ :banel_smiley_4:

نه دیگه این خیلی بی ادبیه :icon_redface:

آدم موقع عصبانیت نباید حرف بزنه...اگر حرف نزنی بعداً خوشحالتری که جواب بد ندادی...

به ضرر آدمه..

اره ولی واس همه کس صدق نمیکنه و بعضیا واقعا ارزش این حرفو دارن :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

شده از دست کسی خیلی ناراحت بشمو و هیچی نگم ام واقعا سخته و بعدش هم اعصابم خورد میشه...اما جواب دادن به اون بی ادب هم خیلی بدتره!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
آدم موقع عصبانیت نباید حرف بزنه...اگر حرف نزنی بعداً خوشحالتری که جواب بد ندادی...

به ضرر آدمه..

ولی خیلی وقتا هم مردم سوءاستفاده میکنن به نظر من توهین نکن ولی یه جوابی بده تا مغز استخونش بسوزه:ws43:

• Like 7
لینک به دیدگاه
ولی خیلی وقتا هم مردم سوءاستفاده میکنن به نظر من توهین نکن ولی یه جوابی بده تا مغز استخونش بسوزه:ws43:

به نظرم نباید کینه درست کرد و یه جریانی رو کش داد....:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظرم نباید کینه درست کرد و یه جریانی رو کش داد....:ws52:

منم نگفتم کینه یا توهین من گفتم در مواقع لزوم جواب بده تا الان حرص نخوره :banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوبه راه راه نشدی:ws3:

:ws3:

منم نگفتم کینه یا توهین من گفتم در مواقع لزوم جواب بده تا الان حرص نخوره :banel_smiley_4::banel_smiley_4:

وقتی جواب بده و اون طرف به قول تو بسوزه بعد میخواد تلافی کنه و اینو بسوزونه باز یه چیزی میگه و یه کاری میکنه که دوباره لج دربیاره و این زنجیره همینطور ادامه پیدا میکنه...

بخشش از بزرگونه:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ایول کار خوبی میکنی :girl_yes2::girl_yes2:

:4chsmu1:

ولی..جدا یه خصوصیتی که دارم اینه که اصلا کوتاه نمیام!!!!:hanghead:

هم خوبه هم بد!!!:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws3:

وقتی جواب بده و اون طرف به قول تو بسوزه بعد میخواد تلافی کنه و اینو بسوزونه باز یه چیزی میگه و یه کاری میکنه که دوباره لج دربیاره و این زنجیره همینطور ادامه پیدا میکنه...

بخشش از بزرگونه:ws3:

نه خود بارون میگه اون راه براه با حرفاش آزارش میده اونم سکوت کرده و طرف متوجه نشده پس بهتر الان دیگه سکوت نکنهو با زبونش طرف و بچزونه البته با کمال احترام:ws43::ws43:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من که هر وقت تو عصبانیت حرف زدم بعد پشیمون شدم...:ws44:

ولی بعدش دلت خنک میشه و اینقد حرص نمیخری

متاسفانه وقتی عصبانی میشم مغزم قفل میکنه

من همیشه سعی میکنم جواب تو استینم داشته باشم!!!:hanghead:

به بعضی ها نمیشه رحم کرد!

خوش به حالت

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...