maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ همینطوری به آرزو کردن ادامه بدید... همه چیز خوب میشه... شمام بفرما وسط یه آرزو بکن 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ شمام بفرما وسط یه آرزو بکن آخه زیاده... آرزو میکنم کنکور ارشد رتبه ی خفنی بیارم... ولی خوب مهم تر از اون دلم میخواد یه نفر زودتر سرشو بزاره بمیره... آخ چی میشد یه روز بلند شم از خواب ببینم گور به گور شده... (عزر بنده رو به خاطر استفاده از کلمات غیر محترمانه بپذیرید) 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آخه زیاده... آرزو میکنم کنکور ارشد رتبه ی خفنی بیارم... ولی خوب مهم تر از اون دلم میخواد یه نفر زودتر سرشو بزاره بمیره... آخ چی میشد یه روز بلند شم از خواب ببینم گور به گور شده... (عزر بنده رو به خاطر استفاده از کلمات غیر محترمانه بپذیرید) موافخم..ایشالا به حق 5 تن همین امشب به درک واصل بشه... عذر میخوام واژگان ناشایست به کاربردم.. 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ موافخم..ایشالا به حق 5 تن همین امشب به درک واصل بشه...عذر میخوام واژگان ناشایست به کاربردم.. همین واژه ها از سرشم زیاده... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ تاپیک ارزوهاست؟ آره خانومی میگم که بهترین استارتر خانوم شمام آرزوت رو بگو... آرزوت اینه که من بیام خواستگاریت... من که میدونم... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آره خانومی میگم که بهترین استارتر خانوم شمام آرزوت رو بگو... آرزوت اینه که من بیام خواستگاریت... من که میدونم... پیشته بابا ویفرررررررررررررررررر:ws28: باش تا صبح دولتت بدمد ارزومم نمی گممممممممممممم:2525s: 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ دعا میکنم برای خانومای انجمن................... سال دیگه خونه شوهر.................بچه بغل.......... 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آخه زیاده... آرزو میکنم کنکور ارشد رتبه ی خفنی بیارم... ولی خوب مهم تر از اون دلم میخواد یه نفر زودتر سرشو بزاره بمیره... آخ چی میشد یه روز بلند شم از خواب ببینم گور به گور شده... (عزر بنده رو به خاطر استفاده از کلمات غیر محترمانه بپذیرید) آره .....اگه یکی بمیره خونه ما 1 هفته خالی میشه..همه میرن شهرستان 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ دعا میکنم برای خانومای انجمن................... سال دیگه خونه شوهر.................بچه بغل.......... آره .....اگه یکی بکیره خونه ما 1 هفته خالی میشه..همه میرن شهرستان :icon_pf (34): دنبال مکان میگردی؟ 1 لینک به دیدگاه
پری 173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو میکنم همه روحهای ناآرام، آرام بگیرن ......!!!...؟؟؟...!! 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ دعا میکنم برای خانومای انجمن................... سال دیگه خونه شوهر.................بچه بغل.......... اینجور دعا ها . . . . . . . . . . . پیشته!!!:w00: 5 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو میکنم همیشه و همه جا پیروز و شاد باشید باشیم باشند. 3 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو میکنم هیچ گرسنه ای در دنیا نباشد. آمین 1 لینک به دیدگاه
نسترن... 134 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من هم آرزو ميکنم که هيچوقت غم تو دل هيچکس خونه نکنه. 3 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو میکنم هرچه نادان در زمین است نابود گردند به حقّ پنج تن. آمین 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نمیتونم به بچه های سرطانی فکر نکنم.خداااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ آرزو میکنم روحیه بیماران قویتر از بیماریشان باشد. آمین. 2 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ارزو ميكنم................. ارزو ميكنم همه مريضا MS زود خوب شن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده