.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۸۹ ویدیوی فوق العاده زیبای چارداش با پیانو حتما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کنید:ws2: 10 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۸۹ Mr_Mohammadreza گفته است: ویدیوی فوق العاده زیبای چارداش با پیانوحتما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کنید:ws2: خيلي خوشگل بود محمدرضا جون مرسي :w72: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۸۹ محمد رضا آهنگای خودتم بذار اینجا 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۸۹ معمار۶۷سبز گفته است: محمد رضا آهنگای خودتم بذار اینجا ایشون هم پیانو میزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۸۹ سمندون گفته است: ایشون هم پیانو میزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بله ایشون یه پیانو زن ماهرن 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۸۹ معمار۶۷سبز گفته است: محمد رضا آهنگای خودتم بذار اینجا اون قدیمیا رو که شنیدید جدیدم اگه وقت کنم حتما ضبط میکنم:ws2: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۸۹ Mr_Mohammadreza گفته است: اون قدیمیا رو که شنیدیدجدیدم اگه وقت کنم حتما ضبط میکنم:ws2: میشه به منم بدی اون قدیمی ها رو . مرسی. من نمیدونستم پیانیست هستی 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۸۹ Mr_Mohammadreza گفته است: اون قدیمیا رو که شنیدیدجدیدم اگه وقت کنم حتما ضبط میکنم:ws2: حتما این کارو بکن 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۸۹ سمندون گفته است: میشه به منم بدی اون قدیمی ها رو .مرسی. من نمیدونستم پیانیست هستی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۸۹ عالیه . خیلی ممنون .:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۸۹ ممنون ویولن وپیانو هم باهم داری ممنون میشم بذاری. 2 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مهر، ۱۳۸۹ دوئت ویلن و پیانو از آثار فرید فرجاد هست....آلبومهای آن روزها(1و2و3)...کلا" 32 ترک میشه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده