Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 29 آذر، 2009 کتاب کنترل خطی علی خاکی صدیق رو میتونین از لینک های زیر بگیرین: password: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
am in 25041 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 ببخشید اگه کسی کتاب کنترل خطی اوگاتا رو دارخ بزاره!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
makhmali_h 54 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 بابا این که نوشته حل المسائل......خوده کتابشو می خوام به زبان فارسی...موجوده؟ 2
am in 25041 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 خواهشا تویه 4شیر نیمه ***** نباشه!!! http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=217590&postcount=18 2
makhmali_h 54 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 سلام, ئستت ئرئ نکنه ولی این که زبان اصلیه!....گفتم زبان فارسی؟!!!
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 سلام, ئستت ئرئ نکنه ولی این که زبان اصلیه!....گفتم زبان فارسی؟!!! عزیزم کتاب فارسی در رشته های فنی در اینترنت موجود نمیباشد درخواست کتاب فارسی بی مورد و بی نتیجه هست 1
makhmali_h 54 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 عزیزمکتاب فارسی در رشته های فنی در اینترنت موجود نمیباشد درخواست کتاب فارسی بی مورد و بی نتیجه هست داداش من چند تا کتاب فارسی پیدا کردم در زمینه رشته خودم! 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 10 شهریور، 2011 داداش من چند تا کتاب فارسی پیدا کردم در زمینه رشته خودم! خب خوبه کهتوی هر رشته ای هست،اما تعداشون بسیار کمه... اما اوگاتا نیست،حداقل من توی این مدت ندیدم...متن کتاب خیلی ساده و روان هست 2
ارسال های توصیه شده