mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ با هزار تومان چی کار میشه کرد؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این روزا دنبال جایی میگشتم که بتونم کمکی به بچه های بی سرپرست یا بچه های بیماران خاص کنم.یکی از دوستان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو بهم معرفی کرد.شعارش هم اینه : با هزار تومان چی کار میشه کرد؟ ياوران با پرداخت حداقل ماهيانه 10.000 ريال به خانواده بزرگ محک مي پيوندند و ما را در تامين نيازهاي ضروري و روزمره موسسه محک ياري مي نمايند. هزينه يک دوره شيمي درماني هر کودک به صورت آزاد بين 30 تا 40 هزار تومان است که با عضو شدن حداقل 3 نفر و پرداخت منظم حق عضويت (حداقل 120.000 ريال سالانه) اين هزينه تامين مي شود. 12 لینک به دیدگاه
spow 44198 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ تو امضای پوران مهرم بود خداشفا بده همه مریضارو ممنون محسن جان 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ تو امضای پوران مهرم بودخداشفا بده همه مریضارو ممنون محسن جان سپاس سجاد .ندیده بودم.برای خودم جالب بود.الانم دارم فرمشو پر میکنم.گفتم شاید بقیه دوستان هم خوششون بیاد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده