رفتن به مطلب

مي گيري يا نمي گيري؟؟؟؟؟

pianist

روزه مي گيري يا نه؟؟  

88 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. روزه مي گيري يا نه؟؟

• 45
    • 23
    • 20

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 254
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من که تا جایی که بتونم میگیرم......

من انصافا نظر های صفحات قبلی رو نخوندم ولی میتونم حدس بزنم نظرات رو:

میلاد:خو بگیریم که بریم بهشت عسل بخوریم؟:ws3:

دنیلو:تو شهر ما هیشکی نمیگیره....منم که...میخورم نمیتونم...اصلا چه معنی داره؟:ws3:

وافن:از نظر فلسفه ...روزه امری واحی است ولی به اعتقادات بقی احترام میزام.....

سارا افشار: :banel_smiley_4: نمیگیرم......:banel_smiley_4:

اسپاو:به دلیل برخی اعتقادات و برای انکه بحثی پیش نیاد و چون همه میخوایم نظر هامونو تحمیل کنیم نظر نمیدم......

:ws28:

بميري آيهان! :ws47:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تهمت زنان!!!!:banel_smiley_4:

من تو خونه تنهام آقا حسین....یه لیوان چایی و یه لقمه نون و پنیر دیگه سفره شاهانه نمیخواد....

افطاری در جوار دوستای مجازی هم عالمی داره...:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من کاملش و میذارم:ws17:

شقایق21, *Polaris*, 2afm, A1000A, ActionSpider, amin 202, AminNePo+, As@di, ata2009, ehsan-h, Fenjoon, fluid2008, H A M I D, Harry Potter, mahnaz.d, maryam_k, milad_328, milad_ashrafi, mini, mohandese shahrsaz, Mr_Mohammadreza+, m_m_r, nikaaa, pesar-mashhadi, pianist+, Secret, shadmehrbaz+, Sheyda*, sia_ca, speedy, spow, قاصدك, لیلیان, مهسا.+, میلاد+, هوتن+, سمندون+:ws17:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من کاملش و میذارم:ws17:

شقایق21, *Polaris*, 2afm, A1000A, ActionSpider, amin 202, AminNePo+, As@di, ata2009, ehsan-h, Fenjoon, fluid2008, H A M I D, Harry Potter, mahnaz.d, maryam_k, milad_328, milad_ashrafi, mini, mohandese shahrsaz, Mr_Mohammadreza+, m_m_r, nikaaa, pesar-mashhadi, pianist+, Secret, shadmehrbaz+, Sheyda*, sia_ca, speedy, spow, قاصدك, لیلیان, مهسا.+, میلاد+, هوتن+, سمندون+:ws17:

:viannen_38::viannen_38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...