رفتن به مطلب

مي گيري يا نمي گيري؟؟؟؟؟

pianist

روزه مي گيري يا نه؟؟  

88 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. روزه مي گيري يا نه؟؟

• 45
    • 23
    • 20

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 254
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من نميگيرم ..... يه دلايلي هست كه به همون اعتقاد نداشتن ميرسه.

بحث هم نميكنم چون بحث رودررو خوبه اينجا يه سري چيزارو نميشه گفت.اگه بگي ميگن كافره يارو:ws44:

ولي اونايي كه ميگيرن ايشالله كه قبول باشه:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

روزه نمیگیرم ...:girl_yes2:

تا چند سال پیش واسه روزه گرفتن خودمو میکشتم ، اگه مادرم سحر بیدارم نمیکرد کلی ناراحت میشدم و ... ولی الان دیگه برام مهم نیست واقعا ... اعتقاداتمو از دست دادم :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا ميخندي :w58: جدي ميگم خب نخوردن آب خيلي به کليه ها فشار مياره مگه نشنيدي که بعضيا روزه ميگيرن و فقط آبخواري ميکنن :ws3:

روزه بگیرین آب هم بخورین :ws3:

اینم یکی دیگه از همون احکام اسلامه که بعد از اینکه فهمیدند غلطه ماست مالی شکردند.

حکم مستقیم خدا گفته آب هم نخورید :w16:

یا اگه براتون مضرره کلا نگیرید.

مگه خدا حکیم نبوده که فکر اینجاش رو هم بکنه؟چر اباید یه آدم بعد از 1400 سال یه چیز به حکم خدا اضافه کنه؟:4chsmu1:

• Like 7
لینک به دیدگاه

هر وقت تونستید برایم انالیز کنید که و یک دلیل منطقی برایم بیارید که چرا 90 درصد مشروب خور ها در ماه رمضون مشروب نمیخورند و روزه میگیرند و هر وقت تونستید دلیل اینکه 90 درصد دختر باز ها صبر میکنند اذان بشه و بعد از اذان مجاز میدانند فلان را و یا حداقل کاری کنید قیمت مشروب به قیمت قبلی خود برگرده.

اون وقت من روزه میگیرم

• Like 6
لینک به دیدگاه
والا قبلنا میگرفتم ولی 8 سال نمیگیرم چون بجای پاداش روزم خدا یه تریلی شن و سنگ خالی کرد تو کلیم:4564:

ولی کم کم دارم به این اعتقاد میرسم که روزه چیز بیخودیه البته نظر منه حوصله جنگیدن و موکشیدن با کسی و ندارم اعتراض نکنین:girl_yes2:

خودت جواب خودتو دادی..همون تریلیه:ws3:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...