kendab 184 ارسال شده در 11 آبان، 2010 سلام اطلاعاتی راجع به ساعت های که گوشی هستند میخواستم همچنیین قیمتشان راستی براشون چی میگن 1
sih092 1978 ارسال شده در 13 آبان، 2010 سلام اطلاعاتی راجع به ساعت های که گوشی هستند میخواستم همچنیین قیمتشان راستی براشون چی میگن گوشی موبایل ساعت مچی CG100کیبورددار بسیار زیبا 1,850,000ريال گوشی موبایل ساعت مچی CG100کیبورددار بسیار زیبا گوشی موبایل ساعت مچی CG100کیبورددار بسیار زیبا (NEW) سازگار باتمامی شبکه های مخابراتی ایران بسیار زیبا و خوش دست رنگ :سفید نارنجی - مشکی دارای منوی عربی وانگلیسی برای ارسال و دریافت SmS دارای سیستم BLACKLIST - صفحه نمایش 1.4" اینچ لمسی (pen) با کیفیت پخش بالا دارای صفحه کیبرد بسیار زیبا - قابلیت پخش فایل های صوتی و تصویری - دوربین عکاسی و فیلمبردازی با قدرت 1.3 مگاپیکسل - پشتیبانی از MP3/MPEG4 -رادیو -بازی SMS / MMS / WAP / GPRS - رادیو - Bluetooth - کارت حافظه 1گیگ - کیفت صدای بالا - 2 عدد باطری اورجینال / شارژر برق شهری / کابل USB / هد فون اورجینال / هندز فری بی سیم(Bluetooth) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قیمت کالا : 185000 تومان images/big/big1_1277136287.jpg 1
sih092 1978 ارسال شده در 13 آبان، 2010 دوست عزیز این یه مدل خوبش که برات پیدا کردم ولی به نظر من قیمتش نسبت به امکاناتی که داره بالاست 1
kendab 184 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2010 دوست عزيز ايا مدل ارزانتر داره در يك نگاه ميشه فهميد موبايل هست يا بايد ديده باشي متوجه بشي 1
sih092 1978 ارسال شده در 18 آبان، 2010 دوست عزيز ايا مدل ارزانتر داره در يك نگاه ميشه فهميد موبايل هست يا بايد ديده باشي متوجه بشي اره عزیزم ارزون تر هم داره ولی خوب در عوضش امکاناتش میاد پایین تر ار این هایی که واست گفتم معمولا تو بازار ایران از این نوع گوشی ها زیاد نیست ولی در کل نیاز به مهارت خاصی نداره همینطوری که تو عکس میبینی معمولا از ساعت معمولی بزرگتره و پشتش جای سیم کارت داره و .....
ارسال های توصیه شده