شقایق31 40377 ارسال شده در 11 آبان، 2010 شادی تو هیچ وقت آدم نمیشی:w00: چرا ملت و سر کار گذاشتی هان:brodkavelarg: 5
FrnzT 18194 ارسال شده در 11 آبان، 2010 دوستان طی توافقات انجام شده دوست عزیزمون " spow " از طرف مدیر جدید کل سایت کاندید کسب سمت مدیر ارشد سایت شدن ... مطمئنا این انتخاب با درایت نشانه ی ذکاوت مدیریت جدید کل انجمن هست ... به ایشون هم پیشاپیش تبریک میگیم. این افتخاریست که از تالار مهندسی مکانیک در سطح عالی مدیر داشته باشیم ... وای الان مدیر کل تو انجمنه سر هممون بالای داره 6
hodaa 5488 ارسال شده در 11 آبان، 2010 دوستان طی توافقات انجام شده دوست عزیزمون " spow " از طرف مدیر جدید کل سایت کاندید کسب سمت مدیر ارشد سایت شدن ... مطمئنا این انتخاب با درایت نشانه ی ذکاوت مدیریت جدید کل انجمن هست ... به ایشون هم پیشاپیش تبریک میگیم. این افتخاریست که از تالار مهندسی مکانیک در سطح عالی مدیر داشته باشیم ... قضیه سرکاریه دیگه!!!!! 2
just work 12354 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 قضیه سرکاریه دیگه!!!!! دوستان متاسفم که اینقدر بدبین هستید ... ما که عکس پروفایل مدیر کل لایق و جدید انجمن رو نشان دادیم ... ما با سند صحبت میکنیم ... بجای اینهمه بدبینی بیایید پاچه خاری تا شما هم مدیر شوید ... 2
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 11 آبان، 2010 دوستان متاسفم که اینقدر بدبین هستید ... ما که عکس پروفایل مدیر کل لایق و جدید انجمن رو نشان دادیم ... ما با سند صحبت میکنیم ... بجای اینهمه بدبینی بیایید پاچه خاری تا شما هم مدیر شوید ... تو هم پس می ری بالای دار مدیر کل الان در تاپیکه ....:icon_pf (34):
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 11 آبان، 2010 استقبال جمع کثیری از اعضای محترم انجمن در حمایت از شادمهر باز عزیز نشان از لیاقت ایشون داره ... من از مدیریت محترم جدید کل سایت دعوت میکنم تا در اولین حضورشون بع عنوان مدیر کل سایت سخنرانی در جمع هواداران داشته باشند ... به افتخار " شادمهرباز " بزن دس قشنگه رو ... شله .. شله ... هرکی دس نزنه ایشالا ترم بعدی مشروط بشه !!! با تشكر از محبت همه ي دوستان و دلسوزان انجمن ، عرض شود كه اين عنوان ها واسه كسي نمونده منم از دو ديقه بعد خودم خبر ندارم ولي تا وقتي اين عنوان روي دوشم سنگيني ميكنه تمام تلاشمو براي ارتقاء سطح علمي و فرهنگي انجمن با همكاري و همياري شما عزيزان خواهم كرد ...سپاس فروان از تمام محبتهايي كه به من شد درحاليكه من لايقش نيستم:w72: 13
hodaa 5488 ارسال شده در 11 آبان، 2010 دوستان متاسفم که اینقدر بدبین هستید ... ما که عکس پروفایل مدیر کل لایق و جدید انجمن رو نشان دادیم ... ما با سند صحبت میکنیم ... بجای اینهمه بدبینی بیایید پاچه خاری تا شما هم مدیر شوید ... :ws47: 2
spow 44198 ارسال شده در 11 آبان، 2010 spow, 3shahrsaz, ebram0412, FriendlyGhost+, FrnzT+, hodaa, O-N, pari daryayi+, pinion+, لیلیان+ 4
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 11 آبان، 2010 با تشكر از محبت همه ي دوستان و دلسوزان انجمن ، عرض شود كه اين عنوان ها واسه كسي نمونده منم از دو ديقه بعد خودم خبر ندارم ولي تا وقتي اين عنوان روي دوشم سنگيني ميكنه تمام تلاشمو براي ارتقاء سطح علمي و فرهنگي انجمن با همكاري و همياري شما عزيزان خواهم كرد ...سپاس فروان از تمام محبتهايي كه به من شد درحاليكه من لايقش نيستم:w72: :icon_pf (34): خدای ما شادی رو به تو سپردیم .....:jawdrop::banel_smiley_52:
hodaa 5488 ارسال شده در 11 آبان، 2010 hodaa, *Polaris*, ebram0412, FrnzT+, mahnaz.d, O-N, pari daryayi, pinion, spow, لیلیان, معمار67سبز 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 11 آبان، 2010 spow, 3shahrsaz, ebram0412, FriendlyGhost+, FrnzT+, hodaa, O-N, pari daryayi+, pinion+, لیلیان+ :jawdrop: 3
just work 12354 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 با تشکر از مدیریت جدید و مردمی انجمن که با این سخنرانی نشان دادند هدفی جز ارتقا انجمن ندارند ... به امید پیشبرد اهداف عالی انجمن با شادمهر باز 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 11 آبان، 2010 دوستان طی توافقات انجام شده دوست عزیزمون " spow " از طرف مدیر جدید کل سایت کاندید کسب سمت مدیر ارشد سایت شدن ... مطمئنا این انتخاب با درایت نشانه ی ذکاوت مدیریت جدید کل انجمن هست ... به ایشون هم پیشاپیش تبریک میگیم. این افتخاریست که از تالار مهندسی مکانیک در سطح عالی مدیر داشته باشیم ... چه خبره اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 آبان، 2010 :jawdrop: این دیگه چه توطئه ایه :jawdrop: دوستان این یه کودتا تو روز روشنه :icon_pf (34): این غیبتای ما آخرش کار دستمون داد. 20
ارسال های توصیه شده