شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شادی تو هیچ وقت آدم نمیشی:w00: چرا ملت و سر کار گذاشتی هان:brodkavelarg: 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان طی توافقات انجام شده دوست عزیزمون " spow " از طرف مدیر جدید کل سایت کاندید کسب سمت مدیر ارشد سایت شدن ... مطمئنا این انتخاب با درایت نشانه ی ذکاوت مدیریت جدید کل انجمن هست ... به ایشون هم پیشاپیش تبریک میگیم. این افتخاریست که از تالار مهندسی مکانیک در سطح عالی مدیر داشته باشیم ... وای الان مدیر کل تو انجمنه سر هممون بالای داره 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان طی توافقات انجام شده دوست عزیزمون " spow " از طرف مدیر جدید کل سایت کاندید کسب سمت مدیر ارشد سایت شدن ... مطمئنا این انتخاب با درایت نشانه ی ذکاوت مدیریت جدید کل انجمن هست ... به ایشون هم پیشاپیش تبریک میگیم. این افتخاریست که از تالار مهندسی مکانیک در سطح عالی مدیر داشته باشیم ... قضیه سرکاریه دیگه!!!!! 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ قضیه سرکاریه دیگه!!!!! دوستان متاسفم که اینقدر بدبین هستید ... ما که عکس پروفایل مدیر کل لایق و جدید انجمن رو نشان دادیم ... ما با سند صحبت میکنیم ... بجای اینهمه بدبینی بیایید پاچه خاری تا شما هم مدیر شوید ... 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان متاسفم که اینقدر بدبین هستید ... ما که عکس پروفایل مدیر کل لایق و جدید انجمن رو نشان دادیم ... ما با سند صحبت میکنیم ... بجای اینهمه بدبینی بیایید پاچه خاری تا شما هم مدیر شوید ... تو هم پس می ری بالای دار مدیر کل الان در تاپیکه ....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ استقبال جمع کثیری از اعضای محترم انجمن در حمایت از شادمهر باز عزیز نشان از لیاقت ایشون داره ... من از مدیریت محترم جدید کل سایت دعوت میکنم تا در اولین حضورشون بع عنوان مدیر کل سایت سخنرانی در جمع هواداران داشته باشند ... به افتخار " شادمهرباز " بزن دس قشنگه رو ... شله .. شله ... هرکی دس نزنه ایشالا ترم بعدی مشروط بشه !!! با تشكر از محبت همه ي دوستان و دلسوزان انجمن ، عرض شود كه اين عنوان ها واسه كسي نمونده منم از دو ديقه بعد خودم خبر ندارم ولي تا وقتي اين عنوان روي دوشم سنگيني ميكنه تمام تلاشمو براي ارتقاء سطح علمي و فرهنگي انجمن با همكاري و همياري شما عزيزان خواهم كرد ...سپاس فروان از تمام محبتهايي كه به من شد درحاليكه من لايقش نيستم:w72: 13 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان متاسفم که اینقدر بدبین هستید ... ما که عکس پروفایل مدیر کل لایق و جدید انجمن رو نشان دادیم ... ما با سند صحبت میکنیم ... بجای اینهمه بدبینی بیایید پاچه خاری تا شما هم مدیر شوید ... :ws47: 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ کودتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کودتای قرمز................. لینک به دیدگاه
spow 44198 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ spow, 3shahrsaz, ebram0412, FriendlyGhost+, FrnzT+, hodaa, O-N, pari daryayi+, pinion+, لیلیان+ 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ با تشكر از محبت همه ي دوستان و دلسوزان انجمن ، عرض شود كه اين عنوان ها واسه كسي نمونده منم از دو ديقه بعد خودم خبر ندارم ولي تا وقتي اين عنوان روي دوشم سنگيني ميكنه تمام تلاشمو براي ارتقاء سطح علمي و فرهنگي انجمن با همكاري و همياري شما عزيزان خواهم كرد ...سپاس فروان از تمام محبتهايي كه به من شد درحاليكه من لايقش نيستم:w72: :icon_pf (34): خدای ما شادی رو به تو سپردیم .....:jawdrop::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ hodaa, *Polaris*, ebram0412, FrnzT+, mahnaz.d, O-N, pari daryayi, pinion, spow, لیلیان, معمار67سبز 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ spow, 3shahrsaz, ebram0412, FriendlyGhost+, FrnzT+, hodaa, O-N, pari daryayi+, pinion+, لیلیان+ :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ با تشکر از مدیریت جدید و مردمی انجمن که با این سخنرانی نشان دادند هدفی جز ارتقا انجمن ندارند ... به امید پیشبرد اهداف عالی انجمن با شادمهر باز 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ منم تبريک ميگم :flowerysmile: هواي منو داشته باش رفيق 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان طی توافقات انجام شده دوست عزیزمون " spow " از طرف مدیر جدید کل سایت کاندید کسب سمت مدیر ارشد سایت شدن ... مطمئنا این انتخاب با درایت نشانه ی ذکاوت مدیریت جدید کل انجمن هست ... به ایشون هم پیشاپیش تبریک میگیم. این افتخاریست که از تالار مهندسی مکانیک در سطح عالی مدیر داشته باشیم ... چه خبره اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop: این دیگه چه توطئه ایه :jawdrop: دوستان این یه کودتا تو روز روشنه :icon_pf (34): این غیبتای ما آخرش کار دستمون داد. 20 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده