mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۸ برنامه های زیر به زبان سی پلاس پلاس (++C ) نوشته شده. یکی محاسبه ی بسط نیوتن هستش و اون یکی نقطه ثابت. حتما به متن برنامه توجه کنید چون احتمال 99% مشخصات خودم توی متن برنامه هست، همونجوری ندید به استاد از مضرات کپی کردن یکیش اینه که آدم ضایع شه. 1 لینک به دیدگاه
Ali2014 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ مهندس مونا این فایل پروژه لینک دانلودش مشکل داره لطفا اصلاحش کنین . مر30 . :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
baaset 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ برنامه های زیر به زبان سی پلاس پلاس (++C ) نوشته شده. یکی محاسبه ی بسط نیوتن هستش و اون یکی نقطه ثابت. حتما به متن برنامه توجه کنید چون احتمال 99% مشخصات خودم توی متن برنامه هست، همونجوری ندید به استاد از مضرات کپی کردن یکیش اینه که آدم ضایع شه. سلام. پروژه ي درس محاسبات عدديم مقادير ويژه(با ++c ) هستش. فقط دو روز وقت دارم. لطفاً كمكم كنيد. لینک به دیدگاه
salimmagh 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ یه سری پروژه ی محاسبات عددی با متلب توی این سایت هست: adadi.ir لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده