hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ به نام خالق زيبايي ها كنسرو ماهي عرض به حظور دووووستايه گلم ... روش فرايند و توليد چند نوع كنسرو رو ميخوام از ايندفه براتون بووگوويم ... 9 نقل قول لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ كنسرو ماهي ما چند نوع ماهي خاص مثله ماهي تون و ماهي هوور داريم كه بطور رايج در كنسرو تون ماهي استفاده ميشن ... ولي به دلايل مختلف (مثل به اندازه نبودن اين ماهي ها با توجه به توليد تون در ايران و حتي ارزان تر بوودن بعضي ماهي هاي وارداتي با ابعاد فوق العاده بزرگ) ما از كشورهايي مثله ژاپن ما ماهي هايي رو وارد ميكنيم ... اين ماهي ها كاملن فريز شد ه اند و منجمد(تحت حرارت منفي 30 تا 40 ) ... در ابتداي خط توليد اين ماهي با اره هاي ثابتي به ابعاد كوچك تقسيم ميشوند . سپس به داخل ديگ هاي پخت ريخته ميشوند ... با حرارت بخار ( دماي 121 درجه)پخته ميشن و بعد اوونارو روي سيني هايي مي ريزن . چند خااانومه خوووب استخوان هاي ه ماهي رو جدا مي كنن. 11 نقل قول لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ (اينكه گفتم خانووم ها دقيقن همينطوره ... چون در چيدمانه افراد در كارخانه در جاهايي مثله اين نقطه كه دقت لازم داره خانوم ها به درد ميخورن و در جاهاي سخت و طاقت فرسا آقايون ) بعد توسط دستگاه يا حتي توسط يك فرد مقدار مورد نظر ماهي پخته شده در قوطي ريخته ميشود... بعد دو چيز كه در كنسرو ماهي حتمن افزوده ميشه رو دستگاه اضافه ميكنه ... مقداري نمك و روغن ( كه به طعم دهندگي و ماندگاري محصول كمك ميكنن.) حال قوطي كنسرو از يك تونل حرارتي رد ميشه كه اصطلاحن ما بهش ميگيم تونل اگزاست ( كه اينجا هواي داخل قوطي با بخار جايگزين ميشه ) و بعد سريعن درب بندي ميگردد ... 12 نقل قول لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ يه اخطار و خواهش : لطفن كنسرو ماهي خود را قبل از مصرف 20 دقيقه بجوشانيد . . . علت : در كليه ي كنسروجات بالاخص غذاهايه آماده و كنسرو تون ، باكتري كلستريديوم بوتولينوم ميتونه باشه و اگر شما اين غذا رو با اين باكتري ميل كنين در عرض 5 دقيقه ميميريد... يني در دقايق اول احساس نفس تنگي و در ادامه با علايم خفگي دچار مرگ ميشويد چون سم اين باكتري مهلك سريعن در خون پخش ميشود ... 12 نقل قول لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ در كشور هاي مدرن به اين صورته كه اونها تون ماهي رو برايه استفاده در جاهيي كه دسترسي به گاز نيست داشته باشن .لي توو ايران كوهنورد هم كه باشي بايد براي حفظ سلامتيه خودت بياي و گاز پيكنيكي رو هم تا نوكه قله با خودت ببري... يني در كشورهايه ديگه اين تضمين داده شده كه يه كنسرو رو ميتوني بدون گرم كردن و غوطه وري در آب ه داغ ميل كني ... ولي در ايران چ.ن تضميني بر محصوله خودشوون ندارن ميگن بايد ااونرو بجوشوووني .. رويه بستشوونم نوشتن ... منم توصيه ميكنم اينكارو بكنيد ... ولي اگه خارجيا اينو ببينن كلي ميخندن ووو چون اصله محصوله كنسروي اينه كه بدون وسايل گرمايشي ازش استفاده كني ... 13 نقل قول لینک به دیدگاه
spow 44,195 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ زندگی های پفکی درایران نیاز به خوردن فست فودهایی این چنینی رو هم اجبار کرده فک کنم نمیدونیم چی میخوریم وبرا چی میخوریم فقط میخوریم تا سیر بشیم البته گاهی شرایط اجتناب ناپذیره ممنون حمیدجان 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Hossein.T 22,596 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ آقا اجازه!!!؟ یه سوال!!؟ :mrsbeasley: اون کنسروای ماهی که یکم سرشون برآمده هست ولی بعد از باز کردن , روغنشون فواره ی شدید نمیزنه چی!!؟(البته فواره میزنه ولی شدید نیست!!) آخه شنیده بودم اگه روغن فواره بزنه ینی تن ماهی خراب شده و . . . .!! 3 نقل قول لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ آقا اجازه!!!؟ یه سوال!!؟ :mrsbeasley:اون کنسروای ماهی که یکم سرشون برآمده هست ولی بعد از باز کردن , روغنشون فواره ی شدید نمیزنه چی!!؟(البته فواره میزنه ولی شدید نیست!!) آخه شنیده بودم اگه روغن فواره بزنه ینی تن ماهی خراب شده و . . . .!! باد كردگي در قوطي و تورم نشانه فساد ميتونه باشه در هر نوع كنسروي .. در نتيجه حتمن از مصرف اينجوور كنسوا صرف نظر كنين و موقع خريد ببينين كه باد كرده نباشه . 4 نقل قول لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ يه چيزه جالب ... بدانيد و آگاه باشيد كه اگر خدايه ناككرده ديديد شديدن بعد از خوردنه تون دچار نفس تنگيه شديد ي شديد اوون موقع توسيه ميشه كه نفر ديگري مقداري مايع ظرفشوويي داخل دهانش بريزيد تا پي اچ دهانه فرد و معده اش قليايي شود .. اين كار تا قبل از 5 دقيقه جواب ميدهد .. قبل از اينكه سم به داخله خوون رفته و فرد را از پاي در آورد ... بعد از آن با شستشويه معده ممكن است شخص جانه سالم به در يرد /// باكتريه ذكر شده تحت حرارت 80 درجه و زمان 20 دقيقه كشته ميشود و سم آن بي اثر . در نتيجه توصيه ميشه اونرا به مدته 30 دقيقه بجوشونين تا صددرصد باكتري اثرش از بين بره ... 5 نقل قول لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اگه سوالي بوود يا درخواستي در خدمتم... 3 نقل قول لینک به دیدگاه
دختری از شمال 1,020 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ يه چيزه جالب ... بدانيد و آگاه باشيد كه اگر خدايه ناككرده ديديد شديدن بعد از خوردنه تون دچار نفس تنگيه شديد ي شديد اوون موقع توسيه ميشه كه نفر ديگري مقداري مايع ظرفشوويي داخل دهانش بريزيد تا پي اچ دهانه فرد و معده اش قليايي شود .. اين كار تا قبل از 5 دقيقه جواب ميدهد .. قبل از اينكه سم به داخله خوون رفته و فرد را از پاي در آورد ... بعد از آن با شستشويه معده ممكن است شخص جانه سالم به در يرد /// باكتريه ذكر شده تحت حرارت 80 درجه و زمان 20 دقيقه كشته ميشود و سم آن بي اثر . در نتيجه توصيه ميشه اونرا به مدته 30 دقيقه بجوشونين تا صددرصد باكتري اثرش از بين بره ... ممنون آقا حمید جالب و مفید بود 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .