Avenger 19333 ارسال شده در 11 آبان، 2010 برای ازدواج بنظر شما کدوم مهم تر عشق یا عقل اولم خودم میگم اگه عقل حاکم باشه تو زندگی موفق تری حالا نظر شما چیه 8
pari daryayi 22938 ارسال شده در 11 آبان، 2010 برای ازدواج بنظر شما کدوم مهم تر عشق یا عقل اولم خودم میگم اگه عقل حاکم باشه تو زندگی موفق تری حالا نضر شما چیه به قول فلاسفه یونان جمع اضدادش خوبه!! دو جنس متضاد در کنار هم به تکامل میرسند و معنا پیدا می کنند ازدواج هم جمع اضداد زن و مرد و بعد تکامل آنهاست هیچ یک بدون دیگری معنا نداشته و ندارند عشق و عقل هم بی هم هیچ و پوچ و با هم کامل اند اما باز هم به قول فلاسفه جمع اضداد!! 4
سـارا 20071 ارسال شده در 11 آبان، 2010 عشق و عقل مکمل همدیگه هستن.باید با هم باشن.آدم با عقلش شرایط طرف مقابل رو بررسی می کنه و سعی می کنه اون رو بشناسه. بعد می تونه عاشقش بشه:w16: 5
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 11 آبان، 2010 برای ازدواج بنظر شما کدوم مهم تر عشق یا عقل اولم خودم میگم اگه عقل حاکم باشه تو زندگی موفق تری حالا نضر شما چیه اقا وحید نظر نه نضر:w00: 19 تمام درضمن عقل به همراه دوست داشتن عشق به درد بی عقلا میخوره:Ghelyon: 6
*mishi* 11920 ارسال شده در 11 آبان، 2010 برای ازدواج بنظر شما کدوم مهم تر عشق یا عقل اولم خودم میگم اگه عقل حاکم باشه تو زندگی موفق تری حالا نضر شما چیه عاشق باشی ولی عاقل نباشی معلوم نیست عشقت هم ارزش دوست داشتنو داشته یا نه ولی اگه از روی عقل عاشق شدی عشقت بی نظیره.... 3
pari daryayi 22938 ارسال شده در 11 آبان، 2010 اقا وحید نظر نه نضر:w00:19 تمام درضمن عقل به همراه دوست داشتن عشق به درد بی عقلا میخوره:Ghelyon: سارااااااااااااا:w58::w58: :icon_pf (17)::icon_pf (17): 3
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 به قول فلاسفه یونان جمع اضدادش خوبه!! دو جنس متضاد در کنار هم به تکامل میرسند و معنا پیدا می کنند ازدواج هم جمع اضداد زن و مرد و بعد تکامل آنهاست هیچ یک بدون دیگری معنا نداشته و ندارند عشق و عقل هم بی هم هیچ و پوچ و با هم کامل اند اما باز هم به قول فلاسفه جمع اضداد!! با هات موافقم حالا اگه عشق بگه اره عقل بگه نه اون وقت چیکار میکنی جوون 3
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 ازدواج خوب نیست :w16: تو عقلت میگه ازدواج خوب نیست ولی اگه عاشق بشی اون وقت میتونی تصمیم عاقلانه بگیری یا نه این مهمه 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 آبان، 2010 به نظر من اگه عقل حکم بده بهتر تا عشق چون اگه عقل باشه و ازدواج صورت بگیره به مرور عشق و وابستگی بوجود میاد:connie_24: 6
pari daryayi 22938 ارسال شده در 11 آبان، 2010 با هات موافقمحالا اگه عشق بگه اره عقل بگه نه اون وقت چیکار میکنی جوون اگه در اون حد عشق واقعی باشه مثل افسانه ها فقط با نرسیدن میشه عشق رو نگهش داشت! چون وقتی عقل بگه نه عشق بگه آره و مزدوج شی تهش از اون عشق خاکسترش می مونه پس اگه اونقدر عاشقی باید فکر عشقت باشی نه ازدواج 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 11 آبان، 2010 سارااااااااااااا:w58::w58::icon_pf (17)::icon_pf (17): خدا به هرکه دوست داری بگو عشق از زندگی کهن بهتراست وبه هرکه دوست تر میداری بگو دوست داشتن از عشق بالاتر است عشق در دریا غرق شدن است دوست داشتن در دریا شنا کردن است و......... 6
asal sadra 3752 ارسال شده در 11 آبان، 2010 وااااااااااا خو نگین اینجوری الان من عقلو بوسیدم گذاشتم کنار چون هر کار کردم نتونسم عشقمو بذارم کنار... البته اگه عقلم بود با نظر من موافق میبود ولی حالا که نیس ... (عشق ماله بی عقلاس!!!! خوشا به سعادت بی عقلا... یه روز میفهمین ... حتی اگه از رو عقل پیش بری اخرش معلوم نیس .. ) 1
سمندون 19437 ارسال شده در 11 آبان، 2010 تو عقلت میگه ازدواج خوب نیست ولی اگه عاشق بشی اون وقت میتونی تصمیم عاقلانه بگیری یا نه این مهمه مهم اینه که چون العان عقلم اینو بهم میگه نمیذارم عاشق بشم.چون کاملا به حرفم اعتقاد دارم . و اگه هم زمانی عاشق بشم العان نمیشه گفت چون عاشقی کوری به همراه داره عقل میره کنار.........امیدوارم عاقلانه رفتار کنم. ولی من با عقلم نمیذارم عاشق بشم . 3
سـارا 20071 ارسال شده در 11 آبان، 2010 به نظر من اگه عقل حکم بده بهتر تا عشق چون اگه عقل باشه و ازدواج صورت بگیره به مرور عشق و وابستگی بوجود میاد:connie_24: اگه از اول جفتش با هم باشه که عالی می شه خدا به هرکه دوست داری بگو عشق از زندگی کهن بهتراست وبه هرکه دوست تر میداری بگو دوست داشتن از عشق بالاتر است عشق در دریا غرق شدن است دوست داشتن در دریا شنا کردن است و......... دوست داشتن خیلی عمیق تر از عشقه :w16: 3
pari daryayi 22938 ارسال شده در 11 آبان، 2010 خدا به هرکه دوست داری بگو عشق از زندگی کهن بهتراست وبه هرکه دوست تر میداری بگو دوست داشتن از عشق بالاتر است عشق در دریا غرق شدن است دوست داشتن در دریا شنا کردن است و......... ما از اول هم محکوم به فنائیم ما را به سخنان برتر عنادی نیست در راه عشق جاودانه جان سپردن را خواهانیم 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 11 آبان، 2010 خدا به هرکه دوست داری بگو عشق از زندگی کهن بهتراست وبه هرکه دوست تر میداری بگو دوست داشتن از عشق بالاتر است عشق در دریا غرق شدن است دوست داشتن در دریا شنا کردن است و......... سارا جان ولی الان این سخن دکتر ربطی نداره به بحثا.. حرف تقابل عشق و عقل 3
pari daryayi 22938 ارسال شده در 11 آبان، 2010 مهم اینه که چون العان عقلم اینو بهم میگه نمیذارم عاشق بشم.چون کاملا به حرفم اعتقاد دارم .و اگه هم زمانی عاشق بشم العان نمیشه گفت چون عاشقی کوری به همراه داره عقل میره کنار.........امیدوارم عاقلانه رفتار کنم. ولی من با عقلم نمیذارم عاشق بشم . در دروازه قلبم برای عشق نوشتم ورود ممنوع! عشق خنده کنان وارد شد و گفت: من کورم و من نوشته را عوض کردم ای عشق خروج ممنوع!! 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 11 آبان، 2010 ما از اول هم محکوم به فنائیمما را به سخنان برتر عنادی نیست در راه عشق جاودانه جان سپردن را خواهانیم ای وای پری فنا شدی رفت :ws44: خدا رحمتت کنه :ws44: 2
ارسال های توصیه شده