Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ برای ازدواج بنظر شما کدوم مهم تر عشق یا عقل اولم خودم میگم اگه عقل حاکم باشه تو زندگی موفق تری حالا نظر شما چیه 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ برای ازدواج بنظر شما کدوم مهم تر عشق یا عقل اولم خودم میگم اگه عقل حاکم باشه تو زندگی موفق تری حالا نضر شما چیه به قول فلاسفه یونان جمع اضدادش خوبه!! دو جنس متضاد در کنار هم به تکامل میرسند و معنا پیدا می کنند ازدواج هم جمع اضداد زن و مرد و بعد تکامل آنهاست هیچ یک بدون دیگری معنا نداشته و ندارند عشق و عقل هم بی هم هیچ و پوچ و با هم کامل اند اما باز هم به قول فلاسفه جمع اضداد!! 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ عشق و عقل مکمل همدیگه هستن.باید با هم باشن.آدم با عقلش شرایط طرف مقابل رو بررسی می کنه و سعی می کنه اون رو بشناسه. بعد می تونه عاشقش بشه:w16: 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ برای ازدواج بنظر شما کدوم مهم تر عشق یا عقل اولم خودم میگم اگه عقل حاکم باشه تو زندگی موفق تری حالا نضر شما چیه اقا وحید نظر نه نضر:w00: 19 تمام درضمن عقل به همراه دوست داشتن عشق به درد بی عقلا میخوره:Ghelyon: 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ مثل همیشه با پری موافقم. ولی در کل غقل:w16::w16: 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ برای ازدواج بنظر شما کدوم مهم تر عشق یا عقل اولم خودم میگم اگه عقل حاکم باشه تو زندگی موفق تری حالا نضر شما چیه عاشق باشی ولی عاقل نباشی معلوم نیست عشقت هم ارزش دوست داشتنو داشته یا نه ولی اگه از روی عقل عاشق شدی عشقت بی نظیره.... 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اقا وحید نظر نه نضر:w00:19 تمام درضمن عقل به همراه دوست داشتن عشق به درد بی عقلا میخوره:Ghelyon: سارااااااااااااا:w58::w58: :icon_pf (17)::icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ به قول فلاسفه یونان جمع اضدادش خوبه!! دو جنس متضاد در کنار هم به تکامل میرسند و معنا پیدا می کنند ازدواج هم جمع اضداد زن و مرد و بعد تکامل آنهاست هیچ یک بدون دیگری معنا نداشته و ندارند عشق و عقل هم بی هم هیچ و پوچ و با هم کامل اند اما باز هم به قول فلاسفه جمع اضداد!! با هات موافقم حالا اگه عشق بگه اره عقل بگه نه اون وقت چیکار میکنی جوون 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ازدواج خوب نیست :w16: تو عقلت میگه ازدواج خوب نیست ولی اگه عاشق بشی اون وقت میتونی تصمیم عاقلانه بگیری یا نه این مهمه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من اگه عقل حکم بده بهتر تا عشق چون اگه عقل باشه و ازدواج صورت بگیره به مرور عشق و وابستگی بوجود میاد:connie_24: 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ با هات موافقمحالا اگه عشق بگه اره عقل بگه نه اون وقت چیکار میکنی جوون اگه در اون حد عشق واقعی باشه مثل افسانه ها فقط با نرسیدن میشه عشق رو نگهش داشت! چون وقتی عقل بگه نه عشق بگه آره و مزدوج شی تهش از اون عشق خاکسترش می مونه پس اگه اونقدر عاشقی باید فکر عشقت باشی نه ازدواج 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سارااااااااااااا:w58::w58::icon_pf (17)::icon_pf (17): خدا به هرکه دوست داری بگو عشق از زندگی کهن بهتراست وبه هرکه دوست تر میداری بگو دوست داشتن از عشق بالاتر است عشق در دریا غرق شدن است دوست داشتن در دریا شنا کردن است و......... 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ وااااااااااا خو نگین اینجوری الان من عقلو بوسیدم گذاشتم کنار چون هر کار کردم نتونسم عشقمو بذارم کنار... البته اگه عقلم بود با نظر من موافق میبود ولی حالا که نیس ... (عشق ماله بی عقلاس!!!! خوشا به سعادت بی عقلا... یه روز میفهمین ... حتی اگه از رو عقل پیش بری اخرش معلوم نیس .. ) 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ تو عقلت میگه ازدواج خوب نیست ولی اگه عاشق بشی اون وقت میتونی تصمیم عاقلانه بگیری یا نه این مهمه مهم اینه که چون العان عقلم اینو بهم میگه نمیذارم عاشق بشم.چون کاملا به حرفم اعتقاد دارم . و اگه هم زمانی عاشق بشم العان نمیشه گفت چون عاشقی کوری به همراه داره عقل میره کنار.........امیدوارم عاقلانه رفتار کنم. ولی من با عقلم نمیذارم عاشق بشم . 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من اگه عقل حکم بده بهتر تا عشق چون اگه عقل باشه و ازدواج صورت بگیره به مرور عشق و وابستگی بوجود میاد:connie_24: اگه از اول جفتش با هم باشه که عالی می شه خدا به هرکه دوست داری بگو عشق از زندگی کهن بهتراست وبه هرکه دوست تر میداری بگو دوست داشتن از عشق بالاتر است عشق در دریا غرق شدن است دوست داشتن در دریا شنا کردن است و......... دوست داشتن خیلی عمیق تر از عشقه :w16: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خدا به هرکه دوست داری بگو عشق از زندگی کهن بهتراست وبه هرکه دوست تر میداری بگو دوست داشتن از عشق بالاتر است عشق در دریا غرق شدن است دوست داشتن در دریا شنا کردن است و......... ما از اول هم محکوم به فنائیم ما را به سخنان برتر عنادی نیست در راه عشق جاودانه جان سپردن را خواهانیم 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خدا به هرکه دوست داری بگو عشق از زندگی کهن بهتراست وبه هرکه دوست تر میداری بگو دوست داشتن از عشق بالاتر است عشق در دریا غرق شدن است دوست داشتن در دریا شنا کردن است و......... سارا جان ولی الان این سخن دکتر ربطی نداره به بحثا.. حرف تقابل عشق و عقل 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ مهم اینه که چون العان عقلم اینو بهم میگه نمیذارم عاشق بشم.چون کاملا به حرفم اعتقاد دارم .و اگه هم زمانی عاشق بشم العان نمیشه گفت چون عاشقی کوری به همراه داره عقل میره کنار.........امیدوارم عاقلانه رفتار کنم. ولی من با عقلم نمیذارم عاشق بشم . در دروازه قلبم برای عشق نوشتم ورود ممنوع! عشق خنده کنان وارد شد و گفت: من کورم و من نوشته را عوض کردم ای عشق خروج ممنوع!! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ما از اول هم محکوم به فنائیمما را به سخنان برتر عنادی نیست در راه عشق جاودانه جان سپردن را خواهانیم ای وای پری فنا شدی رفت :ws44: خدا رحمتت کنه :ws44: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده