spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ زن عشق می كارد و كینه درو می كند ... دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر. می تواند تنها یك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار همسر هستی! برای ازدواجش (در هر سنی) اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج كنی ... در محبسی به نام بكارت زندانی است و تو ... او كتك می خورد و تو محاكمه نمی شوی! او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می كنی ... او درد می كشد و تو نگرانی كه كودك دختر نباشد ... او بی خوابی می كشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ... او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟ و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ... و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کند چرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت، زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛ گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مرد؛ سینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده می کند ... و اینها همه کینه است که کاشته می شود در قلب مالامال از درد ...! و این رنج است 15 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ البته سجاد جون یه چیزی رو از قلم انداختی.من فکر میکنم مینوشتی زن مسلمان بهتر بود.چون این ها نشونه های یه زن و مرد مسلمون هست بیشتر. 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ زن عشق می كارد و كینه درو می كند ... دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر. می تواند تنها یك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار همسر هستی! برای ازدواجش (در هر سنی) اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج كنی ... در محبسی به نام بكارت زندانی است و تو ... او كتك می خورد و تو محاكمه نمی شوی! او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می كنی ... او درد می كشد و تو نگرانی كه كودك دختر نباشد ... او بی خوابی می كشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ... او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟ و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ... و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کند چرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت، زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛ گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مرد؛ سینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده می کند ... و اینها همه کینه است که کاشته می شود در قلب مالامال از درد ...! و این رنج است باباتو هرچی بد بختی بود ریختی سر خانوما ایجوریا هم نیست هر چند شایدم تو بعضی مورادش تو ایران صدق کنه 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اون جاهاییش که به قانون مربوط میشه و کاری نمیتونیم بکنیم که هیچی........... ولی بقیه شو که خودتون میدونین.........خودتونو یه ذره تغییر بدیم ما اینقد کینه درو نکنیم خوب........ ولی سجاد جیگرم کباب شد برا خودم...........این چیه گذاشتی آخه............ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ وای سجاد خیلی درست بود مرسی دلم برای خودم سوخت 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1:ولی من دلم برا خودم نمی سوزه. 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1:ولی من دلم برا خودم نمی سوزه. آخه مگه تو دختری؟؟؟ :w00:زود خودتو قاطی میکنی!!!!!:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ آخه مگه تو دختری؟؟؟ :w00:زود خودتو قاطی میکنی!!!!!:icon_razz: ببخشی اونوفت بنده چی هستم؟ 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشی اونوفت بنده چی هستم؟ آتیش به جونی تو.... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ آتیش به جونی تو.... بعد اونوقت مذکر میشه یا مونث؟ 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ فکر میکنم ماله دکتر شریعتی باشه این متن درسته؟ 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ وای سجاد خیلی درست بود مرسی دلم برای خودم سوخت نه با با خانوم جان چرا دلت سوخت 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ فکر میکنم ماله دکتر شریعتی باشه این متندرسته؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ نه با با خانوم جان چرا دلت سوخت تازه فهمیدم چقدر در حقمون ظلم شده:w00::w00: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ مملکت که درست بشو نیست حداقل آقایون با خوندنه این متنا یاد بگیرن در حق زنشون اینجوری جفا نکنن! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده