سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من لینوکسو نصب کردم حالا دوتا سوال اساسی دارم 1- ایا لینوکس خودش درایورهای مختلف مانند کارت گرافیکی و مادربرد و کارت شبکه و غیره رو می شناسه یا باید نصب کنیم اگه نصب کنیم اینکارو چطوری انجام بدیم مسیر نصب و اینکه درایورها باید حتما مخصوص لینوکس باشه یا ....... 2- نحوه اتصال به اینترنت در fedora 3 لینک به دیدگاه
0 Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من لینوکسو نصب کردم حالا دوتا سوال اساسی دارم 1- ایا لینوکس خودش درایورهای مختلف مانند کارت گرافیکی و مادربرد و کارت شبکه و غیره رو می شناسه یا باید نصب کنیم اگه نصب کنیم اینکارو چطوری انجام بدیم مسیر نصب و اینکه درایورها باید حتما مخصوص لینوکس باشه یا ....... 2- نحوه اتصال به اینترنت در fedora من آخرین بار 4-5 سال پیش با Fedora core نسخه ی 9 کار کردمو جوابام در همون حده ! 1- زمان نصب لینوکس قسمت نصب درایور ها باید از تو لیست انتخاب شن! اگه وجوود داشت که خب! حله! اگه نداشت باید درایور هارو از رو خط فرمان Console نصب کرد! فرمانش یادم نیست ولی تو نت بگردی پیدا میکنی! ضمنا نسخه ی 12 فدورا با کارت های nVidia یکم مشکل داره که باید درایورشون آپدیت شن! درایور هام باید مخصوص فدورا باشه 2- برای اتصال به اینترنت از دو محیط Gnome و KDE میتونی استفاده کنی! البته KDE محیط جذاب تر و بهتری برای اینترنت داره ولی من برای Gnome رو بهت میگم!!!! : رو پنل Gnome رو آیکن Network Manager راست کلیک کن و Edit connections رو بزن . . . برو تو تپ DSL و مشخصات User name و Password رو وارد کن! فقط تو قسمت Service چیزی وارد نکن! این سایتم چیزای جالبی داره : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو اینترنتم کتابای زیادی برای Fedora core پیدا میکنی! 5 لینک به دیدگاه
0 RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من لینوکسو نصب کردم حالا دوتا سوال اساسی دارم 1- ایا لینوکس خودش درایورهای مختلف مانند کارت گرافیکی و مادربرد و کارت شبکه و غیره رو می شناسه یا باید نصب کنیم اگه نصب کنیم اینکارو چطوری انجام بدیم مسیر نصب و اینکه درایورها باید حتما مخصوص لینوکس باشه یا ....... 2- نحوه اتصال به اینترنت در fedora خوب در مورد اول از موارد ذیل استفاده کنید ان شاء الله که مشکل حل خواهد شد..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ************ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ************ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ************ نصب کارت های گرافیکی nVidia: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ************ دانلود کارت صدا Realtek: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نصب درایور کارت های گرافیکی ATI: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ********** برای بقیه درایورها هم به سایت شرکت سازنده قطعات سخت افزاری برو و از بخش دانلود درایور ها یقیناً درایورهای Linux برای دانلود وجود داره..... در ضمن این سایت هم میتونه مفید باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام **************************** برای مورد دوم هم منابع زیر قابل استفاده هستش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شرمنده یه محصول فروشگاهی هم هستش که فکر کنم مناسب باشه برای مشکل شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم که مفید باشه..... 5 لینک به دیدگاه
0 سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان ممنون لطف کردید:icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
سوال
سارا-افشار 36437
من لینوکسو نصب کردم
حالا دوتا سوال اساسی دارم
1- ایا لینوکس خودش درایورهای مختلف مانند کارت گرافیکی و مادربرد و کارت شبکه و غیره رو می شناسه یا باید نصب کنیم
اگه نصب کنیم اینکارو چطوری انجام بدیم
مسیر نصب
و اینکه درایورها باید حتما مخصوص لینوکس باشه یا .......
2- نحوه اتصال به اینترنت در fedora
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده