Cortex 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ راهشون که خوبه ... مگه شما راه دیگه ای پیشنهاد می کنی؟ من نگفتم روششون بده... روش ایشون کاملاً کنکوریه... و بدرد انگلیسی یاد گرفتن نمی خوره... صرفاً میشه باهاش انگلیسی رو حفظ کرد نه یاد گرفت... من یه سری روش رو متذکر شدم... اما اگه بخواین بیشتر توضیح خواهم داد... اینجا تاپیکش نیست موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
*JAGUAR* 338 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ فکر کنم این به دردتون بخوره بر اساس استاندارد IPA هستش 7 لینک به دیدگاه
1mojtaba 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ moteshakeram az lotfetun.:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ این هم یه تجربه شخصی وهم یه نظریه روانشناسی یه کلمه انگلیسی رو در نظر بگیرید اون رو در قسمت بالا و سمت چپ یک کاغذ سفید بنویسید حالا به کلمه نگاه کنید خوب ..........چشماتون رو ببندید و کلمه رو در قسمت بالا و چپ صفحه ذهنتون بنویسید...........حالا اون رو در ذهنتون بزرگ و روشن کنید ..........سعی کنید کلمه رو به حرکت در بیارید وبچرخونید................چشماتون رو باز کنید ودوباره این کارو تکرار کنید..........اگه لازمه این کارو سه و چهار بار تکرار کنید ......میبینید که سخترین کلمات هم از ذهنتون دیگه پاک نمیشه :w16: برای امتحان با این سه کلمه شروع کنید من سعی میکنم هر روز سه کلمه جدید بذارم تا باهم اونهارو به دایره لغاتمون اضافه کنیم فقط یه نکته : هربار که میاند اول لغات قبلی رو یه مرور کنید موفق باشید مرسیی این روش برای حفظ کردن همه چی خوبه البته فکر کنم بالا سمت راست مغز تصور شه بهتره...دقیق نمیدونم هر چی رنگی تر و بزرگ تر و مضحک تر باشه هم بیشتر تو ذهن میمونه و راحت تر حفظ میشه بر عکسش هم میشه انجام داد برای پاک کردن خاطرات بد یا ترس از چیزی (کوچیک و پایین سمت چپ مغز و سیاه سفید و بی حرکت) 6 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها از کجا میشه نمونه سوال برای کتاب اینترچنج قرمز پیدا کرد؟؟؟ اگه کسی میدونه لطفا بهم پیام بزنه مرسی نه تو کتابفروشیها هست نه توی اینترنت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برا خودم نمیخوام 1 لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایتم برای یادگیری زبان خیلی خوبه پیشنهاد میکنم حتما عضو شین هر روز براتون تعدادی لغات میفرسته که تلفظش هم میتونید بشنوید واسه اونایی که تو تلفظ مشکل دارن خیلی عالیه .... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده