شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ و دیگر از گذران شبهایی که با صدای لالایی قصه های پریان پدرم سپری می کردم هیچ اثری نبود.حال همه چیز جای خود را به صدای مبهم آهی مبدل کرده بود و لالایی اشهدی که هر شب پدرم سرش را بر بالین می گذاشت و سر می داد و درد نا گفته ی وجودم که هرگز نگفتم و نمی گویم و نخواهد دانست. و سیاهیی که سر تا سر زندگیم را در بر داشت و من آن را با وجود بی وجودم سخت می بلعیدم.... عالی بود عزیزم مرسی:4uboxsmiley: دوباره تنها شده امدوباره دلم هوای توراکرده است خودکارم را از ابر پر می کنم و برایت از باران می نویسم به یاد شبی می افتم که تورا میان شمع ها دیدم دوباره می خواهم به سوی تو بیایم توراکجامی توان دید؟ دراواز شب اویزهای عاشق؟ درچشمان یک اهوی مضطرب ؟ درشاخه های مرجان قرمز؟ درسلام دختربچه ای که تازه نام تورایادگرفته است؟ دلم می خواهد وقتی باغها بیدارند برای تونامه بنویسم و تو نامه هایم رابخوانی وجواب انها را به نشانی همه غریبان جهان بفرستی ای کاش می توانستم تنهاییم رابرای تو معنا کنم و ازگوشه های افق برایت اواز بخوانم می ترسم روزی نتوانم بنویسم ودفترهایم خالی بمانند وحرف های ناگفته ام هرگزبه دنیا نیایند می ترسم نتوانم بنویسم وکسی ادامه سرودقلبم رانشنود می ترسم نتوانم بنویسم واخرین نامه ام درسکوتی محض بمیرد وتازه ترین شعرم به تو هدیه نشود دوباره شب دوباره طپش این دل بی قرارم دوباره سایه حرفهای تو که روی دیوار و به رو می افتد دلم می خواهد همه دیوارها پنجره شوند ومن تورادرمیان چشمهایم بنشانم دوباره تنهایی ودوباره خودکاری که باهمه ابرهای عالم پرنمی شود دوباره شب دوباره یادتو که این دل بی قرار رابیدار نگه داشته است دوباره شب دوباره تنهایی دوباره سکوت ودوباره من و یک دنیا خاطره ... وایییییییی سمن جون حرف دلم و نوشتی مرسی گلم:4uboxsmiley: خیلی دلم برا پدرم تنگ شده ... :pichak29: کاملا درکت میکنم شقایق جان ... واقعا احساس میکنم تمام دلگرمی و پشتوانه ام رو از دست دادم ، چون پدرم تو خونواده از همه بهم نزدیک تر بود از همه اونایی هم که بعد پدرم سعی کردن ترحم کنن بهم متنفرم ، متنفر :girl_yes2: خدا رحمتش کنه درکت میکنم 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ تسلیت خدا بیامرزدشون من خودم عاشق پدرمم برای یه دختر چنتا مرد در زندگیش خیلی مهمند پدر همسر برادر پسر :jawdrop: بقال سر کوچه چی ؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop:بقال سر کوچه چی ؟ بستگی به نسبتش داره:whistle: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ برای اینکه همه می دونن یه پدر واقعی همه زندگیش رو برای فرزنداش می ذاره چه وقتی زنده ست چه وقتی از این دنیا میره و چون دختر وارد خانواده شوهر میشه وقتی پدرش رو از دست میده انگار انگار همه پشتوانه شو از دست می ده مثل بازی شطرنج انگار هیچ مهره ای نمیتونه جای وزیر رو بگیره تسلیت می گم شقایق جان و همه دوستانی که این داغ رو دارن 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ برای اینکه همه می دونن یه پدر واقعی همه زندگیش رو برای فرزنداش می ذاره چه وقتی زنده ست چه وقتی از این دنیا میره و چون دختر وارد خانواده شوهر میشه وقتی پدرش رو از دست میده انگار انگار همه پشتوانه شو از دست می ده مثل بازی شطرنج انگار هیچ مهره ای نمیتونه جای وزیر رو بگیره تسلیت می گم شقایق جان و همه دوستانی که این داغ رو دارن دقیقا گلم مرسی عزیزم خدا برات حفظ کنه پدر و مادرت :4uboxsmiley::4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده